icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
19. dec 2011

@vardzikova cakam .... 😀

vardzikova
19. dec 2011

@aknedz
@fifitko25
@delideli
@azzura
@lucecita
@purina tak baby toto je ona ,, moja milovana Natalka dievčatko ktore ma dva ročky ..

vardzikova
19. dec 2011

@fifitko25 no ved to tak vačšinou býva ...tak dnes bol už pán z poisťovne na obhliadku takže po novom roku sa to bude opravovať 😀 😀

azzura
19. dec 2011

@vardzikova je taku blondavu brcanu aj ja chcem 🙂.
Jak ti to s nou slusí, no hotova mamina si 🙂

aknedz
19. dec 2011

@vardzikova krásna bambulka!!! Veľmi ti to pristane 😉

vardzikova
19. dec 2011

@azzura Dakujem 😀 😀 že chvalim sa trošku cudzim perim ale čo ,,, nadherna je a aka je zlatunka jooj 😀

vardzikova
19. dec 2011

@aknedz Dakujem moja 🙂

azzura
19. dec 2011

@vardzikova no a ved je akože tvoja. Ja to tak mam s detmi mojich bratov 🙂

vardzikova
19. dec 2011

😀 😀 😢 @azzura že skušame si to inak kompenzovať 😀

azzura
19. dec 2011

Baby, o chvilu mi padla, ideeem domkooov. Zajtra som tu ako na koni 🙂. Tak sa pekne snazilkujte 😅

vardzikova
19. dec 2011

@azzura maj sa kráásne ahoj moja 🙂 😉

vardzikova
19. dec 2011

@mattuliatko30 fíííha budem si brať od teba príklad 😀 😀

becky89
19. dec 2011

@delideli tak to ešte máte veľkú šancu, že sa vám to čoskoro podarí. držím palce. 🙂
mne už robili 2x krát vyšetrenie na štítnu (lebo som chudá), ale všetko bolo v poriadku, tak ja už neviem kde to viazne u nás.

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
rehotka25
Odpoveď bola odstránená
azzura
19. dec 2011

@rehotka25 jasne, ale treba sa dohodnut s doktorom

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
rehotka25
Odpoveď bola odstránená
aknedz
19. dec 2011

@rehotka25 ano 🙂 a dakujem, dufam, ze bude vsetko ok na prvu poradnu idem 28meho -to by som mala byt 7tt

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
aknedz
19. dec 2011

@rehotka25 to by sa aj mne pacilo, keby to tu pribuda a mame pekne pohodove tehotenstvaa zdrave deticky!!! Tak zelam nech su vysledky v poriadku a pekne sviatkove snazilkovanie, ktore bude mat aj pekny vysledok! 😉

sandy3911
19. dec 2011

@azzura presne ako ja :D :D

sandy3911
19. dec 2011

babky, čo znamená,keď mám BT 37,8 stupňa? teraz som 19DC a akurát by som mala mať ovu..je to vporiadku, lebo sa mi zdá, že je moc vysoká 😕

delideli
19. dec 2011

@vardzikova : krasna 🙂 a s bambulkou ti to velmi sekne,budes super mamicka 🙂

delideli
19. dec 2011

@becky89 : a skusali ti urobit test na celiakiu?niekedy moze byt tiez pricinou problemov s otehotnenim,nemusi mat ani ine vyraznejsie prejavy..v podstate by stacil len odber krvi a a da sa to lahko zistit..

fifitko25
19. dec 2011

ahojte, som späť s nákupov, zas sto eur fuč 😀 ale teším sa, ako sa budú tešiť členovia našej rodiny, keď si vybalia všetky darčeky 😉 kúpila som si aj semiačka - ľanové, ak si správne pamätám 2 polievkové lyžice zaliať vodou - 1 deci a nechať 2 hodiny postáť a potom zjesť.... idem do toho 😝

kikaneu
19. dec 2011

ahojte 🙂 tak môj graf nejak poskakuje 🙂 je smiešny, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

@vardzikova tá malá je rozkošná 🙂

kikaneu
19. dec 2011

@fifitko25 dobre si pamätáš 🙂 tak ti prajem, nech ti chutia tak ako mne 🙂 ja som si bola teraz zaliať 🙂 už sa na ne teším

fifitko25
19. dec 2011

@kikaneu ďakujem, tiež idem zaliať, aby som večer pri paneláku mala čo hrýzť 😉 😝 😀

becky89
19. dec 2011

@delideli no to mi veru nerobili. ale to robí obvodný lekár, nie?