icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
19. dec 2011

@vardzikova ale nie do ritiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...do pipinyyyyyyy trebaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
vardzikova
19. dec 2011

@lucecita ty si ale trupkaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 no len aby si sa nečudovala ked si ju zajtra pomeriam..ha uvidiš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , no ale nepisala som to ešte veľa krát len tak stodvadsať krát .. 😀 😀 😀

lucecita
19. dec 2011

@palculienka2011 ujal sa môj výraz do pipinyyyy 😀 😀 😀 @vardzikova drahá, čo práve robíš? meriaš??? 😀 😀 😀

vardzikova
19. dec 2011

@palculienka2011 tak mojko dakujem ti.. a ja som stale uvažovala prečo mi to vlasne nepipa 😀 😀 😀 a ja som to davala do zlej dierky.. no do riti 😀 😀 😀 😀 ešte že ste mi to vysvetlili 😀 😀 😀 😀

lucecita
19. dec 2011

@vardzikova mojaaa, to ja sa teda čudovať budem!!!!! a na ukážku aby si vedela ako vyzerá graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 to akože pre inšpiráciu 😅 😅 😅

palculienka2011
19. dec 2011

@vardzikova v zadku je zvukoprazdno, preto si nic nepocula 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
19. dec 2011

@lucecita milačik .. ja...ja.........ja viem že sa to meria rano 😀 😀 😀 😀

vardzikova
19. dec 2011

@lucecita ale to by bola riadna šupa keby som si zajtra pomerala teplotu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
19. dec 2011

@lucecita moja mamina volala oneee ze pipinka a cikáčik a ze co som taka traumatizovanaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bubacik5
19. dec 2011

@vardzikova to som rada, ze si ok. hmm...pernicky tak nech sa podaria 🙂 ja som 28 DC http://www.fertilityfriend.com/home/393359
mrcha neviem kedy pride....neviem ako je to podla tt....tehu nejsom ved moje tt su stale iste....nerozumiem tomu, ale stale meram 😀

vardzikova
19. dec 2011

@palculienka2011 že zvukoprazdno 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
19. dec 2011

@bubacik5 takže čakaš čo bude a ty si taka šikovna a už sisi urobila aj tehu test? ty si ale nedočkava čo? 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
19. dec 2011

@vardzikova počuj, to ja akože odpadnem, keď zbadám tvoj graf 😉 😉 😉 😉
@palculienka2011 mňa to naučil manželík, že pipinka, pipina a taaak 😀 😀 to je môj učiteľ 😉

vardzikova
19. dec 2011

@lucecita
@bubacik5
@palculienka2011 ok lasky idem ja spať 😀 😀 😀 😀 zajtra rano hlasim 😀 😀 😀

palculienka2011
19. dec 2011

baaaaabyyyyy, ale mna uplne serione zacina ukrutacky bolet mrchovsky bruuuuch ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ bleeeeee, idem zalahnut, nech to nepredlzujem....vidime a pocujeme sa zajtra 😀

lucecita
19. dec 2011

@vardzikova dobrúúú a teším sa na graf 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 nijéééé, nepríde a nepríde...dobrú aj tebe a drž ju preč 😉

palculienka2011
19. dec 2011

@vardzikova dobruuuuu noc a nech teplomer piiipa, nech uz bude zapichnuty kamkolvek 😀 😀

palculienka2011
19. dec 2011

@lucecita vdakaaaa, nahadzujem spatny chod mrchy, dobruuu

delideli
19. dec 2011

@becky89 : myslim,ze moze aj obvodak, je to jeden odber a zo 2-3 testy..

delideli
19. dec 2011

@vardzikova : my tento cyklus asi chtiac nechtiac presvihneme,na vianoce ideme domov, pred koncom roka toho ma hlavne mm v praci strasne vela, este kdeco zariadujem,vybavujeme,zhaname,takze niet cas skro na ci a obavam sa,ze ovu mi vyjde akurat na den,ked pocestujeme domov..

bubacik5
19. dec 2011

@vardzikova nie nie to bol ovu test 😝 ja len, ze ci nemam neskor tu ovulku....a aj stak som mala zasa jednu slabu...neviem co mi to stale tak ukazuje....tak paaa a dobru noc 🙂

spula22
19. dec 2011

@vardzikova no veru ze este ee 😀 cakam, co bude.zajtra mam cestu do bb, tak ak by ma doky mohol kuknut, ze co a ako, by bolo super 🙂lebo uz raz mi takto meskali a povedal mi, ze ak este budu robit problemy,tak mi nasadi duphaston.

aliaxa
20. dec 2011

baby ja neviem ako mam zaznacit teplotu v kalendariku co mi dal doktor som z toho jelen 😒

gelinka75
20. dec 2011

baby caute, nestiham vas citat tolko pisete 😀 😀 @vardzikova som rada, ze sa ti nic nestalo a humor ta neopusta
tutok moj graf ako vravi @palculienka2011 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 nic nove pod slnkom

gelinka75
20. dec 2011

@delideli vsak niekde medzi cestovanim sa mozete aj snazilkovat, par minut si najdete, nie? 😀 😀

azzura
20. dec 2011

dobre ranko

Moj graf rapidne klesol http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ , vianocny zazrak sa nekona ☹ to sa dalo cakat 😠

mattuliatko30
20. dec 2011

@azzura moja , to mi je ľúto....tak som dúfala,že napíšeš niečo pozitívne....tak možno nabudúce....človek takto čaká...a v posledný deň sa to tak zmení..... :(

azzura
20. dec 2011

@mattuliatko30 dakujem, rano som skoro oci vyocila na ten teplomer ked som zbadala teplotu. ani nabuduce nic nebude, ja asi fakt tie prefuky potrebujem, uz chcem aby bol 1.2

mattuliatko30
20. dec 2011

@azzura prečo ani nabudúce???...a prečo 1.2.?