icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aliaxa
19. dec 2011

to je digitalny len ten akosi nanic meria vsak rano vyskusam aj ten ....a mam taky kalendarik kde si budem znacit teplotu a je tam ukazka 36,6 na prvom dni v mesiaci je ciarka a ostatne ciarky su tiez na tej istej teplote len jedna je dolu a druha hore potom v strede a neviem co to je

fifitko25
19. dec 2011

@vardzikova ok, Dám vedieť. Tebe asi moc nechutia, čo 😀 😀

sandy3911
19. dec 2011

@palculienka2011 noo, to je tiež riešenie 🙂 ale ja mám takú teplotu v "pipinke" , keď si meriam pod pazuchou, tak takú vysokú nemám, ja neviem 😀 asi si musím začať značiť do toho grafu, aj keď sa mi moc do toho nechce.

kikaneu
19. dec 2011

@sandy3911 prečo sa ti do toho nechce?

sandy3911
19. dec 2011

@kikaneu čo ja viem, necítim sa na chorobu vôbec, takže asi nič nelezie na mňa, ale asi poviem manželovi, aby dnes na mňa vyliezol :D

palculienka2011
19. dec 2011

@sandy3911 ja mam tiez dost vysoku,oproti ostatnym babam, okolo 37 ale pripisujem to hrubej perine 😀 😀 😀

sandy3911
19. dec 2011

@kikaneu nie že nechce, už raz som akože si začala merať ráno, ale vždy som si buď zabudla dať ku posteli teplomer alebo som zabudla si nastaviť budík, treba si na to asi zvyknúť len..musím začať.

vardzikova
19. dec 2011

@fifitko25 noo tak to si sa trafila uplne presne, ja som si kupila lanovy olej a tiež si tie semienka sypem do jogurtov ale žeby som to mala jesť ako ty tak to asi nieeee... a čo už si chutnala? 😝 😀

sandy3911
19. dec 2011

@palculienka2011 tak moja perina nie je tiež najtenšia :D :D asi by sme mali spávať holé bez periny :D

palculienka2011
19. dec 2011

@vardzikova a uz testujes, ci akoooo?

kikaneu
19. dec 2011

@sandy3911 ja som si zvykla hneď, úplne bez problému 🙂 neboj, to zvládneš 🙂

vardzikova
19. dec 2011

@palculienka2011 a podľa teba by som už mala? 😒 😀

palculienka2011
19. dec 2011

@sandy3911 uvidis, ze pocase si na to zvyknes...jak umyvanie zubov, rutina...teda ja mam za sebou len par merani, ale mna to celkom bavi...

vardzikova
19. dec 2011

@palculienka2011 mojka ale tak s tym meranim nemaš až tak pravdu.. ja nato zabudam už druhy mesiac 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
19. dec 2011

@vardzikova no tazko povedat, ja by som asi este pockala, lenze ty si nemerias teplotu, cize sa mozes fakt len podla testov a hlienu orientovat...ale asi od 10dna by som zacala merat

bubacik5
19. dec 2011

Mojeee, dneska sme dochystali zazvorniky, Robila som poprvykrat od mojej kamosky recept a neslo mi to zhniest...stale sa to drobilo... 😠 uplne nervy 😠 tak som tam supla maslo a dala som to hniet mojmu chlapovi, lebo ma uz boleli ruky...a podarilo sa 😀 uvidim co bude z toho zajtra, ked ich upeciem 😕

palculienka2011
19. dec 2011

@vardzikova lenze ty si strateny pripad 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bubacik5
19. dec 2011

@vardzikova mojka a tebe co sa stalo? ze dopravna nehoda....si ok? cela?

vardzikova
19. dec 2011

@palculienka2011 no aj ja som tak myslela žeby som sizačala merať až tak okolo desiateho dna 🙂

vardzikova
19. dec 2011

@bubacik5 ja som si dnes pripravila cesto na perničky zajtra budem piecť už sa na nich veľmi teším mnam 😝

vardzikova
19. dec 2011

@palculienka2011 no tak natom asi niečo bude 😀 😀 😀 😀 😀 ale už asi začnem od zajtra 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
19. dec 2011

@vardzikova počuj drahá, ako som tak čítala, radila si ako merať teplotku, že teplomer zapípa a taaaak... niečo mi ušlo? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
19. dec 2011

@bubacik5 mojka som v poriadku len ma trošku boli krk ale inak vp pohode a ty ako moja ?ktory DC si ? 😉

palculienka2011
19. dec 2011

@lucecita ona je merac teoretik predsa...sa mozme strcit do zadku pri nej 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
19. dec 2011

@lucecita ako neušlo ti nič moja .. ved ja som si to merala pár krát no možno nanajvíš dva krát .. takže mam aspon aku taku predstavu 😀 😀 😀 😀 😀 a nemerala som si teplotku pretože som mala mrchu ale od zajtra by som chcela začať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

vardzikova
19. dec 2011

@palculienka2011
@lucecita no čo ? merac teoretik 😀 😀 😀 😀 tak toto si teraz uplne zabila... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neskutočne sa rehocem teraz 😀 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
19. dec 2011

@vardzikova ano ano, mrcha bola jedinym dovodom, preco nemerat, chaaaaaaaapem 😀 😀 😀

lucecita
19. dec 2011

@palculienka2011 tak to áno, len aby si ten teplomer ona nestrkala do "zadku" keď sa nám akosi nechváli tou nameranou teplotkou 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova normálne som sa zľakla, že si si začala merať 😅 😅 počkaj, počkaj...koľkokrát už bolo napísané, že od zajtra si začneš merať? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
19. dec 2011

@palculienka2011 no no .. ved to ona je všetkemu na vine 😀 😀 😀 😀 😀 😀 svina jedna kvoli nej mi to nevyšlo.. ale ja si to do riti už musim začať merať.. 😀 😀 😀 😀

fifitko25
19. dec 2011

@vardzikova ...no jedla som aj horšie veci 🙂 a mám iny problém, zachadzajú mi medzi zuby a do vypadnutej plomby 😀 a mám vypiť aj tu vodicku?