Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ok, Dám vedieť. Tebe asi moc nechutia, čo 😀 😀
@palculienka2011 noo, to je tiež riešenie 🙂 ale ja mám takú teplotu v "pipinke" , keď si meriam pod pazuchou, tak takú vysokú nemám, ja neviem 😀 asi si musím začať značiť do toho grafu, aj keď sa mi moc do toho nechce.
@sandy3911 ja mam tiez dost vysoku,oproti ostatnym babam, okolo 37 ale pripisujem to hrubej perine 😀 😀 😀
@fifitko25 noo tak to si sa trafila uplne presne, ja som si kupila lanovy olej a tiež si tie semienka sypem do jogurtov ale žeby som to mala jesť ako ty tak to asi nieeee... a čo už si chutnala? 😝 😀
@palculienka2011 tak moja perina nie je tiež najtenšia :D :D asi by sme mali spávať holé bez periny :D
@vardzikova a uz testujes, ci akoooo?
@palculienka2011 a podľa teba by som už mala? 😒 😀
@sandy3911 uvidis, ze pocase si na to zvyknes...jak umyvanie zubov, rutina...teda ja mam za sebou len par merani, ale mna to celkom bavi...
@palculienka2011 mojka ale tak s tym meranim nemaš až tak pravdu.. ja nato zabudam už druhy mesiac 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova no tazko povedat, ja by som asi este pockala, lenze ty si nemerias teplotu, cize sa mozes fakt len podla testov a hlienu orientovat...ale asi od 10dna by som zacala merat
Mojeee, dneska sme dochystali zazvorniky, Robila som poprvykrat od mojej kamosky recept a neslo mi to zhniest...stale sa to drobilo... 😠 uplne nervy 😠 tak som tam supla maslo a dala som to hniet mojmu chlapovi, lebo ma uz boleli ruky...a podarilo sa 😀 uvidim co bude z toho zajtra, ked ich upeciem 😕
@vardzikova lenze ty si strateny pripad 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova mojka a tebe co sa stalo? ze dopravna nehoda....si ok? cela?
@palculienka2011 no aj ja som tak myslela žeby som sizačala merať až tak okolo desiateho dna 🙂
@bubacik5 ja som si dnes pripravila cesto na perničky zajtra budem piecť už sa na nich veľmi teším mnam 😝
@palculienka2011 no tak natom asi niečo bude 😀 😀 😀 😀 😀 ale už asi začnem od zajtra 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova počuj drahá, ako som tak čítala, radila si ako merať teplotku, že teplomer zapípa a taaaak... niečo mi ušlo? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@bubacik5 mojka som v poriadku len ma trošku boli krk ale inak vp pohode a ty ako moja ?ktory DC si ? 😉
@lucecita ona je merac teoretik predsa...sa mozme strcit do zadku pri nej 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita ako neušlo ti nič moja .. ved ja som si to merala pár krát no možno nanajvíš dva krát .. takže mam aspon aku taku predstavu 😀 😀 😀 😀 😀 a nemerala som si teplotku pretože som mala mrchu ale od zajtra by som chcela začať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝
@palculienka2011
@lucecita no čo ? merac teoretik 😀 😀 😀 😀 tak toto si teraz uplne zabila... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neskutočne sa rehocem teraz 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ano ano, mrcha bola jedinym dovodom, preco nemerat, chaaaaaaaapem 😀 😀 😀
@palculienka2011 tak to áno, len aby si ten teplomer ona nestrkala do "zadku" keď sa nám akosi nechváli tou nameranou teplotkou 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova normálne som sa zľakla, že si si začala merať 😅 😅 počkaj, počkaj...koľkokrát už bolo napísané, že od zajtra si začneš merať? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 no no .. ved to ona je všetkemu na vine 😀 😀 😀 😀 😀 😀 svina jedna kvoli nej mi to nevyšlo.. ale ja si to do riti už musim začať merať.. 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ...no jedla som aj horšie veci 🙂 a mám iny problém, zachadzajú mi medzi zuby a do vypadnutej plomby 😀 a mám vypiť aj tu vodicku?

to je digitalny len ten akosi nanic meria vsak rano vyskusam aj ten ....a mam taky kalendarik kde si budem znacit teplotu a je tam ukazka 36,6 na prvom dni v mesiaci je ciarka a ostatne ciarky su tiez na tej istej teplote len jedna je dolu a druha hore potom v strede a neviem co to je