Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
A mimochodom vas vsetky pozdravujem Clovek vas nemoze ani docitat tolkie strany
@mattuliatko30 dakujem
@azzura mojka ... ty ideš v mojich šľapajach alebo ako? mrchu môžem dostať iba ja u teba sa to nepovoľuje... 😀 😀 😀 hore hlavu lasko bude dobre.. buduci mesiac sa treba asi viac snažilkovať ale vieš ako sa hovori kym mrcha nepride nič nieje stratené 😉
@chorucka ahoj 😀
@vardzikova joj...neviem ani ja 🙂))
@azzura mojka ale my sme silne baby a za svojim cieľom si ideme tvrdohlavo aj keby sme mai isť cez mtrvoly .. ale v tvojom pripade to tak nebude neboj,, ešte nič nieje stratené 😉
Inak dobre ranko babky 😀
@mattuliatko30 ja som dnes už 8DC pomaličky sa mi blííži ovulaaaaaaa 😀 😀
@vardzikova pozeram ze ziadna tehu nepribudla co je mi luto Som mrkla na fotky co si dala zlatucka ta mala keby som nevedela ze sa snazilkujete ta si myslim ze je tvoja 🙂
@chorucka tak ziadny zakrok nie je radostny, ale co ked nie je ina moznost. Ako hovoril doktor, najprv mi zistoval problemi a liecl, robol vselijake testy a kedze sa za rok nic nestalo, tak ako posledny krok su prefuky. Musim to absolvovat, aby som si raz nevycitala že som pre dieta vsetko neskusila.
@vardzikova tak supér......máš aj grafík?...kedy myslíš,že ti nabehne?...mávaš 15?deň?
@vardzikova vyzeralo, ale realita byva kruta, vsak vies aj sama
@vardzikova ahoj,vraj je to nejaky hormon na upravu cyklu 🙂len aj tak neviem,ci s tym zact,lebo baby vraj mali z toho väcsinou len problemy ☹ skus pozriet ak sa ti chce 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/mate-skusenosti-s-uzivanim-lieku-duphaston/
@chorucka no tak to maš pravdu .. akoby mi z oka vypadla laka moja, ktory DC si ? 😀
@vardzikova ja ju mam tento cyklus stale slabu 😒 moj graf dnesny je http://www.fertilityfriend.com/home/393359
aspon tie kramy by mohli uz dojst, ked sa nic u mna zaujimave nedeje...akurat mi je poslednu dobu zle, ale vcera ma bolelo brusko ako na kramy...no zatial nic. predpokladam ze az okolo 35 dc pride
@vardzikova jasne, pojdeme aj cez mrtvoly, trosku posmutime a potom sa oklepeme, ved idu vianoce a potom novy rok. Nadej umiera posledna, az ked lekar povie ze uz nie je ziadna moznost a sanca, az potom budem na dne, zatial musim verit a dufat, že este ten spravny cas pre mna nedosiel, i ked mam uz tak vela roko. Mozno do 40 aspon jedno stihnem 🙂
@mattuliatko30 nie ešte som si nevyznačila v grafe nemam pri sebe heslo takže sa tam neviem dostať, ovu tak kedy ako ale vačšinou sa to točí okolo 15 dna 😀
@azzura no ved to že človek si tym všetkym prechadza pomali každy mesiac a vždy si poviem že si to nebudem tak brať ale to sa neda.. sklamanie je silnejšie ako moja vôľa...
@vardzikova takze moja, ked dorazi ovulka tak sa pekne snazte, aby si mi potom oznamila radostnu spravu, teraz uz nechcem citat ziadne negativne veci, a zacni si merat 🙂 🙂
@spula22 ok idem kuk
@bubacik5 ej ha a testik si si nerobila? alebo ktory DC si?
@azzura ešte budeš mať moja futbalovu jedenastku 😀 😀 moja a na prefuky ta neposielal doky?
@vardzikova ja som 23DC ale kedze mrchana chodi ako chce cyklus mam niekedy 28 27 26 ale vcera mi lekar dobol inekciu na vyvolanie mrchane lebo mam znova nejaku cystu tak ze aby praskla tak cakam mrchanu na vianoce
@vardzikova ja uz len teraz cakam kedy dorazi mrcha a ky bude mat priebeh, ale ak zas taky cudesny ako posldne 2 razy tam ma svihne, ja chcem klasicke cervene a tecive kramy a nie hnede spinenie a etse aj len 3 dni 😠
@azzura mojka ale ja som dnes rano už začala merať teplotku po dvoch mesiacoch 😀 😀 , včera sme mali už zahrievacie kolo 😀 😀 to bude zasa tyžden... 😀 😀
@chorucka jaaaj 😒 takže čakaš na mrchu.. a tie cisty sa ti robia často? alebo nie? 😒
@vardzikova no futbalovu 11 uz nestiham to som mala zacat v 20 🙂.
Hej, termin na prefuky mam 1.2.2012, mala som ist uz v decembri, ale bol straj a tak ma presunuli a este do toho padnu sviatku a museli to priposobit aj mojmu cyklu, kedze sa to robi pred ovulkou.
@vardzikova tak to je super....mne sa v poslednej dobe zdá,že mám skôr...tak cca 9,10 deň....ale zase podľa toho ako mi ms chodí...tak keď odočítam 14 dní...tak mi to nesedí..tak neviem. 😒

@azzura ale čo to vidim mojka ☹ ,, a vizeralo to tak sľubne.. 😢