Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura mojka ja som tento mesiac myslela že vykrvacam... ty kokso menila som si pampersku každe tri hodiny lebo tak som krvacala, ale povačšine som mala ako ty len take že akoby bolo .. mamka hovorila či sa mi nevyplavovalo aj to čo mi robili prefuky... tak neviem ...a mrchu som mala od utorka a skončila mi včera takže 7 dni a takto som to už davno nemala 😎
@vardzikova to je moja druha cysta jednu mi v auguste operovali ties ma 2mesiace trapila a teraz znova ja uz nechcem ist parat brusko ☹
@azzura presne tak .. no a potom sa ovori že žena po prefukoch by mala otehotnieť tak do 4 mesiacov takže ja čakamešte dva cykli a potom dufam že budem v tom 😀 😀 lebo prvy cyklus akosi nevyšiel aj tak ti poviem že som s tym prvy cyklus neratala ..
@mattuliatko30 a meriaš si teplotkU? 😒 😀
@vardzikova lenze ja som predtym tie posledne dva cykly vobec nekrvacala, cervenu som nevidela, len hnedu. Vsak to je na tom divne.
@azzura moj manželik sa tak rychlo neunavy ako ja on je schopny keksikovať aj každy den.. 😀 😀 i ked nechapem kde nato berie energiu 😀
@chorucka ale to ti robili laparoskopicky alebo ako? a kôli čomu sa ti robia tie cysty?
@azzura no aj ja som mala taku mrchu.. v podstate len trošičku krvičky a same hnede ... a hlavne take huste.. ☹ 😒
@vardzikova moj je taky isty, este aj ked je chory alebo ho nieco boli, tak vtedy zazrakom izije a je plny energie...vsak chlap 😀 😀 😀 . Ja ked som mimo, tak sex ma nebavi :(
@vardzikova som zvedava kedy sa ti to podari, lebo si teraz moj vzor, kedze ty uz mas prefuky za sebou 🙂
@vardzikova ano laparoskopicky ale ze niektore cysti prasknu po inekcii a niektore iba operovat Neviem preco sa mi robia ma slak triafa Chodim na folikulometriu vcera mi prvy raz vzal krv na hormony a ked pride mrchana tak ties pojdem na krv ci mam tie hormony a v takom mnozstve ako maju bit na mrchanu
@vardzikova ja som huste nemala nic, som fungovala len na slipkach
čaute kočky, vy ste toho popísali, to sa nedá ani všetko prečítať
@azzura moja to mi je ľúto že to tak kleslo ☹
@vardzikova som rada že si v poriadku, musel to byť riadny šok ☹ tak ak budeš piecť daj vedieť ako sa ti vydarili
a tu je môj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@vardzikova som 29 DC, a nie nerobila. vobec ma to nelaka, ked som nemala poz. ovu test, ked aj tie tt su stale take iste 😒
@purina12345 co už 😒
Graf mas pekny, len tak dalej 🙂
@vardzikova som to len skúšala tento mesiac.....ale až po ovu...tak teraz skúsim hneď po MS.....už aby bolo po nej...brucho mi ide roztrhnúť,....a hlavu tiež....

@vardzikova super, tak si pekne znac a manzelka znič 😀