Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka mojka bud si sa doplietla alebo som to ja nepochopila 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 no tak to určite ja si to radšej sypem do jogurtikov viac mi to chuti aj ked to neobsahuje ten sliz či čo to ma obsahovať ale ved aj tak to musi maž nieaky učinok, a ešte som si kupila lanovy olej tak aj ten jem po jednej lyžičke 😝 ako hovoriš je to hnusne ale čo človek preto neurobi ja sa až rok nesnažim len prvy mesiac ale som schopna preto urobiť všetko... 😀
@lucecita čo zmiesené ? 😀 😀 😀
@azzura mojka ty o chvyľočku končiš .. ja ešte hodinu 😝
@vardzikova purina písala, že máš dneska zamiesené, tak sa pýtam teba že čoooo? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova noooo, idem dokupovat darceky. Este mozno aj v piatok budem nakupovat, lebo deti jedného z mojich bratov sa este nerozhodli co chcu odo mna. Emmuska, resp. moja svagrinka mi uz volala co jej mam kupit, lebo ona este veri na jeziska 🙂
ahoooojte, mrcha stale nedorazila... 😵 este som si nerobila test, myslite ze to mam vyskusat, ci este pockat?
@l_e_n_o_c_k_a a ako dlho ti meška? 😀
@l_e_n_o_c_k_a ahoj, koľký DPO si? 🙂
@lucecita jaaaj tak idem robiť perničky 😀 😀 moja mne dnes trošku pomalšie zapina 😀
paaaaaaaaaaaaaaaa
@azzura a ja už mam všeeetko nakupene ja už len čakam kedy budu vianoce 😀 no s detičkami je to tak na ježiška ešte veria to maš pravdu , moja mala sesternička tiež veri na ježiška aminule sme sa trošku preriekli tak sme to potom museli vysvetľovať 😝 😝
caute kocky zijem, hodia som do fora temu o mojej nestastnej menzes, tak tam casto mrknem a inac nic nove, vcera som z mojim nepohla, asi sa zlakol, ze zase chora furt sa na nieco stazujem a znasilnovat ho nebudem predsa 😀 😀 😀 😀 😀 , takze tak , pre dneska pa pa 😵
@vardzikova to bude z toho drahá, že si si merala teplotku 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita milačik asi to bude tym 😀 presne presne a čo noveho? cicuška ešte boli?
caute baby, vobec vas nestiham citam,som v jednom kole, vkuse nieco zariadujeme, vybavujeme, chystame...a dnes som navyse s hrozou zistila,ze som za poslednu dobu pribrala na bruchu tak,ze vyzeram na pekny 3-4 mesiac..to uz sa "tesim" na tie narazky a vypytovanie doma...uz aby bolo po sviatkoch.. 😖
@vardzikova
@zelovocka 30 DC, meska mi tyzden
@l_e_n_o_c_k_a tak ráno otestuj, jasné? 😉
@l_e_n_o_c_k_a jasne že testuj a to Čo najrýchlejšie 😀
caute baby, tak som dnes v noci vztycila cervenu vlajku ☹ a teda dosla so vsetkym vsudy, som myslela, ze umriem a udrela moja posledna hodina...dve hodiny som sa prevalovala, co si hovorim, nieeee, nedam si tabletku, to nebude mrcha!!!!takze som uz ani rano nemerala a rozhodla som sa, ze tento cyklus nebudem ani merat (ani nemam ako, cestujeme k rodicom, ani net nebude) ani ovu testy a pojdeme nato obden, resp.ako sa nam bude chciet. Totalne do psychovyvrtky som sa dostala, co som sa tak nervacila, som nie som tehu a k comu to bolo 😖 ALE nevadiiii, uz som na konci 1DC 😀 😀 😀 😀 , plodaky na novy rok, mozem sa aspon schlastat 😀 😀 😀 😀 😀
dojdem vas este zajtra mrk, ci nieco nove a potom cestujemeeee, tak vazte slova, nech tu nezapisete romany 😀 😀 😀 a na novy rok som spaaaat 😉
@vardzikova jaj som mala preklep tam malo bit prepac nie prepec
ahojte vsetky. Ja som sa uz tento mesiacvytesovala, lebo mi 4 dni meskali. A vnoci som ju dostala. Som nemohla opat zaspat. Nechapem tomu, zeked som mala cely rok (po vysadeni hak ) pravidelny menzes, 28 dc,a odkedy sa so snubencom snazime o mimi, tak 1.mesiac meskala den a teraz 2. Mesiac 4 dni. Nechapem to:( a som z toho nestastna. Kupilasom ovu testy, nieje tam navod, takze fasa. A vlastne teraz neviem, kedy sa mam zacat testovat. Je tam 5 pasikov, asi zacnem v 10 den,aby mi nic neuslo🙂 zacala som pit alchemilku,tak dufam,ze to k niecomu pomoze. Sama som zvedava, lebo prestavam mojmu telu rozumiet:(
@palculienka2011 : to ma mrzi s tou mrchou :( ale dufam,ze v novom roku jej dame vsetky na prdel 🙂
tiez prajem kraaasne vianoce a vsetko dobre v novom roku, najma tie 2 //
@carie32 : dobra sprava, ta baba ,co som ti o nej pisala, co mala take problemy po HK a vraveli jej,ze ma predcasny prechod a nemala jeden cas ani ovulku je uz tehu 🙂 takze verim,ze sa tiez budete coskoro tesit 🙂

@chorucka mile od teba 🙂. Neboj, nezrutim sa, uz citim brucho tak dnes dorazi, teplota neklamala. Citim, že este neico u mna nefunguje, a tak cakam na tie prefuky, az po nich ked sa nebude darit tak budem upadat do hlbokej depky 😒