Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 cauko krasna fotka, aj tebe krasne sviatky 🙂
@aliaxa tie modré priamky čo tam máš tak máš značiť teplotu a tie žlté označenia sú ms a podľa toho aká je intenzívna tým je väčšie, to sa riadiš podľa toho čo píše na ľavej strane, potom hneď vedľa je teplota , keeď máš teplotu 36,6 tak označíš v strede okienka, keď je 36,7 tak n a hornom okraji okienka, keby niečo píš
ahojte moje spolubojovnice 😉 mne dnes klesla riadne teplota a o dĺžke cyklu ani nehovorím, celý deň čakám mrchu a ona nikde.... rozhodla som sa, že idem teda piecť a trochu odreagovať, lebo začínam mať riadnu depku... Neboli ma ani brucho, len prsia sú citlivé, takže zajtra isto príde nevítaná návšteva 😠
@purina12345 a preco je teplota 36.8 oznacena dole ..to by malo byt teda ako 36.7 a zas ked je 36.6 je hore to je zas tych 36.7
baby poznate bilingsovu metodu (metodu pocatia) ?
@aliaxa ono sa to preto tak značí lebo tam máš iba každú druhú číselnú hodnotu označenú, tak keď máš 36,7 tak to bude hore alebo priamo na čiarke 36,8 bude v strede okienka
@roka84 ahoj, ukáž grafík
@purina12345 zajtra mi to pomozes vyplnit to iba dva dni a vo stvrtok uz to nejaak zvladnem
@aliaxa no jasné, a dnešnú teplotu neudávaš?
@juranka niečo som o tom počula ale neviem presne, máš nejaké skúsenosti?
@purina12345 udavam mala som 36.7.....len sa bojim ze kazdy den budem mat tu istu teplotu
@vardzikova cicka, čo ten grafík, máme? 😀 😀 😀 😀
babyyy, ja mám koláčik skoro upečený...jeden pekne vyklopený ale čokoládkový akosi štrajkuje, je síce v rúre a pečie sa, ale akosi mi manej nafúkol ako biely 😠
@purina12345 dakujem ty si taka zlata ty mi vzdy tak dobre poradis.....bola si uz na folikulometrii??
@aliaxa 🙂 prosím ťa nemáš začo, áno, bola som minulý pondelok a dnes som 5 DPO, tak teraz len čakať a čakať
@delideli 🙂 🙂 🙂 konečne dobrá správa dnes! ďakujem! tak hádam sa dožijem aj ja... a Tebe sa ako darí?
pridávam na zasmiatie moj zábavný graf: http://www.fertilityfriend.com/home/38cdc1 😀 😀
ja idem este robit grilazky, kazdy tu pecie tak ste ma navnadili, ja som piekla skoro cely vikend 😀
@purina12345 a co ti tam robili...ja idem vo stvrtok a neviem co mam cakat este budem mat aj vysledky z vyteru tak sa bojim trosku
@gelinka75 fuuuu, ďakujem za radu...normálne som sa zľakla, že čo to 😀 😀 😀 hádam sa pekne vyklopí... ty dačo pečieš?
@purina12345 a dúfam, že sa dočkáš // 😉 😉 😉
Caute babeny. Tak ja som ani nemala sancu dufat a namyslat si tehul, prislo to ako hodinky na 28. den. mrcha mrchovita.... Tak a jedeme odznova. :/
@l_e_n_o_c_k_a neviem moja, či si meriaš BT a robíš grafík, aj podľa toho by som zaradila testovanie, alebo počkala. testuj, len ak sa teplota drží hore a si aspoň 10DPO 😉

ahojte kočky 🙂
@palculienka2011 tebe krásne Vianoce 🙂 a ten najkrajší vianočný darček 🙂
a ostatné, čo máte nové? len som tak zbežne prebehla strany, tak som zistila, že žiadna nová tehuľka nepribudla, len mrcha stále prichádza na návštevu....hrôza.....ale tak držím prsty do ďalšieho kola 🙂 raz to vyjde 🙂
ja idem zajtra na tú preventívku....a to fakt dnes nemôžeme seksíkovať? lebo by sa nám aj chcelo.... 😔 a ešte aj ovu sa pomaličky blíži...hm, tak čo myslíte?