Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita milačik ja byvam u našich pretože som to už spominala si staviame domček, takže na vianoce budeme u našich naše posledné vianoce ked som doma.. ako si pisala je to smutné na jednej strane som rada lebo budeme koneče sami už to potrebujeme a na druhej strane budem mi smutno.. 😢 potom mi daj vedieť ako to dopadlo.. vieš ked u nas je to take žive veľa ľudí a ked budeme len dvaja tak to bude take .. no neviem .. ☹
@vardzikova ako len vy dvaja, šak už budete traja aj s miminkom pod stromčekom ako mi budúce Vianoce...tak žiadne také dvaja sami - pekne vy traja aj my traja 😀 😀 😀 😀 ja viem, že staviate domček, ale som nevedela že bývate u vašich...
@lucecita tak to si napisla uplne super ... traja maš pravdu budeme traja na vianoce 😉 😀 aj vy traja 😀 , ano byvame u našich najprv sme byvali v podnajme ale to sa nedalo veľmi utiahnuť pretože sme platili veľký nájom až 480 Eur mesačne a k tomu ešte pôžička 330 Eur ..a ešte auto. takže bolo toho veľa...a ty si teraz byvala kde u vašich?
@lucecita cau, mas zas srandovny graf 🙂 . Moj takto dopadol http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
Dalsi cyklus uz nemeriam, proste nic, zacnem az po prefukoch
@vardzikova aj my staviame domček a bývame u našich, predtým sme rok boli v podnájme 🙂 tiež budem posledný rok na Vianoce s našimi a asi mi bude riadne smutno za tou atmosférou, keď je nás kopec ľudí doma :(
@mattuliatko30 hmm, ved to poznam svoje telo. som zvedava na tvoj grafik a ci presvecis svojho mm na dalsie mimčo 🙂
@vardzikova my sme bývali s rodičmi a súrodencami, ale segra je 8 rokov v UK, a ja s bráškom sme sa pred dvomi rokmi osamostatnili...ja som vtedy ešte s priateľom ostala v Púchove a bráško s frajerkou v Trenčíne...teraz sme sa na jar vzali a bývame stále v podnájme, čo nie je bohviečo, ale hľadáme si nejaký bytík na kúpu...a až teraz ako manželia budeme sviatkovať spolu, doteraz sme boli každý u svojich rodičov...
@purina12345 ahoj, tak vcera som si dala 1x tie tvoje semiacka. Vsak to nechce ist dole krkom 🙂 som to prežuvala ako daka kravicka, ale nebolo to zle 😀 😀 😀 😀
@vardzikova cau cica, napecene 😀
@sandy3911 počuj .. to si opisovala moju odpoved 😀 😀 😀 😀 lebo si natom uplne rovnako
@vardzikova ja som tak raz mala zlepované koliečka také 😀 to sa nedalo jesť...mama to zobrala potom sliepkam...ale ani tie to nechceli 😠 tak ale to sa nám podarilo iba raz so svokrou....neviem mala som od nej taký recept..a obom to tak vyšlo......už mám iný 😎
@lucecita jaaaj takže prvé spoločné vianoce 😀 😀 tak si to musite poriadne užiť, moja kamoška to robi tak že večerajú samí doma a potom ide k jednej rodine a tak k druhej ešte v ten deň 😉
@azzura ano cica napečené, ale sú akesí tvrdé či čo 😠 😀
@vardzikova a ako mrchana?
@azzura joj...musím využiť.....nejakú dobrú chvíľku......buď na vianoce...alebo cez leto na dovče 🙂))......ale snáď nejako prehovorím....som mu dala tak 5 rokov..na rozmyslenie 🙂 max 7 🙂
@mattuliatko30 no tak prezrať receptúru 😉 😀
@azzura joj sama sebe odpisujem ako mrcha prišla alebo ešte nie? 😖
@vardzikova na tie tvrdé koláčiky 😀 😀 😀
@mattuliatko30 😀 😀 😀 nieeee na tie čo sa ti podarili 😀 😀 na tvrdé už recept mám 😉 😀
čaute kočky, konečne aj tu sneží 😀 😀 😀
@vardzikova neboj moja, mne tiež keď ochladli tak stvrdli ale celkom rýchlo zmäkli a to sa urobilo aj mame, tak opáč keď prídeš z práce bude určite už lepšie 😉
@azzura 😀 😀 ja najprv vypijem vodu tak sa mi asi premaže krk a nezasekávajú sa, som rada že si s nimi začala
@lucecita a vieš že tak si to hovorim aj ja na druhy cyklus budem tehu 😀 😀 a žiadna ina možnosť neprichadza do uvahy 😀
@vardzikova neopisovala :D :D je to presne tak..v máji sme začali stavať domček, v júli sme sa presťahovali k našim a budeme tam až kým sa nedostavia 🙂
@purina12345 dam na teba moja a ked pridem domov tak ochutnam 😀
@sandy3911 tak my už finišujeme v marci najneskôr v aprii by sme sa mali presťahovať .. takže ešte na veľku noc budeme u našich 😀 😀

@vardzikova je to o niečom inom...my budeme s Minkom teraz prvé Vianoce samy a aj sa na to teším aj sa toho bojím...už som si aj poplakala, pretože 26 Vianoc s našimi a tieto už nie, proste dačo nové...uvidím ako to dopadne, potom sem napíšem svoje dojmy 😀 a vy budete s manželkom kde na Vianoce?