icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
21. dec 2011

@vardzikova pevne verím že budeš mať dušu na mieste a budú v poriadku, potom mi daj vedieť 🙂

vardzikova
21. dec 2011

@purina12345 jasne moja určite dam .. dnes som už 9DC ... už sa mi to blíííži 😀

sandy3911
21. dec 2011

@vardzikova aj my finišujeme pomaly, teraz objednávame kuchyňu a dvere..my by sme sa mali sťahovať niekedy v máji asi 🙂

vardzikova
21. dec 2011

@purina12345 na ovu testy bude ešte asi skoro alebo nie?

vardzikova
21. dec 2011

@sandy3911 my už kuchynu máme už len nám ju prídu namontovať po novom roku 😀 😀 nad dverami sme ešte neuvažovali pretože asi ich tak skoro mať ani nebudeme lebo niesu nato peniažky .. objednávame len tie najpotrebnejšie veci 😒

purina12345
21. dec 2011

@vardzikova podľa toho kedy mávaš ovulu ja som začala 10 DC a minula som všetkých 7 testov

vardzikova
21. dec 2011

@purina12345 tak to je individuálne kedy ako ..ale ved začať meriať možem až ked to spozorujem na gaťkách nie? to bude asi najlepšie..

purina12345
21. dec 2011

@vardzikova máš už nejaký výtok? krémový hustý alebo už zredol ako lotion

mattuliatko30
21. dec 2011

@vardzikova a napíšem...ale nemám ho v práci...tak zajtra ho dám 🙂) aj na kvietky..aj na perníčky... 🙂))

yvi83
21. dec 2011

Ahojte .....ranajsi test na 30DC negativny,.... ☹ ms by mala dojst sobota, nedela....myslim ze tam uz sanca asi nie je 😒 ...zasa to dlhee cakanie

sandy3911
21. dec 2011

@vardzikova a aký máte domček? my máme taký 4-izbový bungalov 🙂 už sa tam tak strašne tešíme 🙂

vardzikova
21. dec 2011

@purina12345 milačik ešte nemam vytok 😒

vardzikova
21. dec 2011

@sandy3911 my nemame bungalov ale mame dvojposchodovy pekny 🙂 dole mame kuchynu spojenu s obyvačkou, špajzik, kupelku a vecko a hore mame tri izby a kupelku 😀 😀 aj my sa už nevieme dočkať 😀

vardzikova
21. dec 2011

@mattuliatko30 ok budem čakať..a ty už maš všetky kolačiky napečene?

purina12345
21. dec 2011

@vardzikova tak musíš skúsiť priamo na krčku, ako prvotný býva hustý a lepkavý, keď oddelíš prsty ostne ti akoby ježko

mattuliatko30
21. dec 2011

@vardzikova no čosi už mám...perníčky.....už sa polovica zjedla. dievčatá sa mi do nich pustili 🙂 a linecké..kvietky....tie mám...ešte ich dať do čokolády..a včera som robila ešte šuhajdy... 🙂 a ešte potom až v piatok idem robiť ale už len plnkové..také banánové tunele...a banánky medzi piškótami v čokoládke...a asi už len guličky..čo zostane cesto v kokose obalím 🙂 a ty????

sandy3911
21. dec 2011

@vardzikova tak aspoň niečo nemáme rovnaké :D :D držím palce, aby ste tam už čoskoro boli a možno práve tam sa Vám zadarí bábo 🙂 koľko sa už snažíte?

vardzikova
21. dec 2011

@purina12345 tak ja to vyskušam 😉 😎 a čo kolačiky už všetky napečené?

vardzikova
21. dec 2011

@mattuliatko30 my sme v sobotu piekli linecké, aj rožky aj nieaké kokosové pusinky či čo to je, a včerasom robila perničky, v štvrtok idem ešte robiť kolačik ktory sa vola kinder pingui -perfektny len je trošku naročny na pečenie ale inak v pohode a potom chcem ešte robiť kavovu tehlu a to bude asi všetko.. 😀

vardzikova
21. dec 2011

@sandy3911 tak uvidime ja pevne verim že sa zadari už aj tuto ovu 😀 😀 😀 som mesiac po prefukoch a očakavm od toho veľmi veľa, snažime sa teraz to bude druhy mesiac tak intenzivne 😀

azzura
21. dec 2011

@lucecita sa mi paci tvoj pristup, len tak dalej, budem silno drzat palceky a ono to vyjde. Takze potom prosim podat info 🙂

sandy3911
21. dec 2011

@vardzikova my sme len teraz začali, ale asi sa nezadarilo, uvidím, ak bude meškať mrcha 🙂 mala by som dostať okolo 30.12., tak som zvedavá či príde či nie 🙂 a prečo si bola na prefuky? si mala nejaké problémy predtým?

azzura
21. dec 2011

@vardzikova a co si s nimi robila, ved mali byt makke, aj v nazve to maju 🙂

azzura
21. dec 2011

@mattuliatko30 ale cykly si meraj, aby si ich dobre poznala a potom to uz nejak na neho naraficis 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
21. dec 2011

@vardzikova prislaaaaaa vceraaaaaaaa 😒 svinucha, musela som ju rozdychat, tak som sla spat ako som dosla zobchodov a spala som az do 6 rana 🙂

azzura
21. dec 2011

@purina12345 no, vsak som slubila že zacnem. Ja som si ich zaliala ked som dosla domov a potom som nejak na ne zabudla a uz ked som bola v posteli a prehadzovala som sa, tak som si spomenula ze mam v kuchyni este semiacka tak som sa zodvihla a isla ich zjest 🙂 a potom sup do postele

vardzikova
21. dec 2011

@sandy3911 no to nieje možne mať toľko veci spoločných 😀 , mne mrcha meškala tri dni ale potom sa dovalila v plnej kráse..na prefuky som bola preto lebo ma bolel ľ.vaječník a zistili že ma malú priechodnosť tak mi robii prefuky..a ty si zdravučka?

sandy3911
21. dec 2011

aha, takže preto, no ja neviem, mne doktor povedal, že sa kľudne môžeme začať snažiť, že by nemal byť žiaden problém, tak neviem, uvidíme ako to pôjde 🙂aj mňa bolieva pravý vaječník, ale ja to pripisujem tomu, že vtedy príde ovu 😨 a tie prefuky to bolí? 😒

mattuliatko30
21. dec 2011

@azzura tak tak..veru....len aby som bola v správnom čase na správnom mieste 😀 😀 joj...ako vám je dobre..že vy chcete obaja....môžete si to viac užívať 🙂

mattuliatko30
21. dec 2011

@vardzikova ten koláčik poznám...mňam....aj kolegyňka ho doniesla do práce.....len je s ním prplačka 🙂 tak ale s čím nie je?...kopec riadov...ešte že máme umývačku 😀 😀