icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
21. dec 2011

@azzura no robila som to uplne rovnako a neviem prečo mi ztvrdli ale purina hovorila že aj jej ztvrdli a potom zmäkli 😀

purina12345
21. dec 2011

@vardzikova nie, ešte sa chystám na šuhajdy, fúkané rožky a od fifitka rožteky napiecť dúfam že to postíham v najväčšom kľude, už aby som začala robiť šuhajdy, musím ísť ešte do obchodu

vardzikova
21. dec 2011

@azzura mooja že prišla ..a aka je silna ?

vardzikova
21. dec 2011

@mattuliatko30 no piplačka riadna ale chuti vyborne 😀 mnam už teraz sa nanho teším

purina12345
21. dec 2011

@azzura ja som tiež zabudla že sa mi močia tak včera sa tri hodiny močili ale bolo to v poho, ešte lepšie sa hrýzli

vardzikova
21. dec 2011

@purina12345 MNAM MILUJEM šUHAJDY LEN my ich nerobíme neviem prečo.. 😀

azzura
21. dec 2011

@mattuliatko30 vsak keby nechcel tak ho nechcem 😀 . Ja mam o 10 rokov starsieho mm, je uz 8 rokov vdovec a ma 15 rozneho pubertaka. Takz e ja som na to isla od konca, najprv riesi pubertacke nalady a potom budem prat plienky 🙂.V zivote by som si nemyslela ze takto raz skoncim, ale co uz ke on je ten najsupoer chlap. Boli slobodny a bezdeny ale debili. Este su obaja zlaty, skoda ze maly je uz tak velkz a nemozem ho tutkat-mutkat 🙂, tak si musim spravit babetko.

azzura
21. dec 2011

@vardzikova vsak dnes uvidis co je s pernickami 🙂

mattuliatko30
21. dec 2011

@vardzikova joj..to zase bude kíl... 🙂ja napečem..ale nejem...teda len trošku......lebo by som bola ako sud 😀

lucecita
21. dec 2011

@azzura ja som sa fakt tak rozhodla...mám zo dňa na deň lepšiu náladu a teším sa na Vianoce s mojim manželkom....a tešíííííím sa na snažilkovanie a na alchemilkový čaj 😀

lucecita
21. dec 2011

@purina12345 a dalo sa to potom jesť, nemala si z toho len kašu? 😀

lucecita
21. dec 2011

@vardzikova @azzura babyyyyy, však je vždy dobré keď je to tvrdéééé, nijeeeeeeeeeeeeee? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
21. dec 2011

@azzura tak super...som rada,že si šťastná....niekedy to nejde tak ako má.....tak ale ani od konca to neni zlé....a v 50ke budete mať sladké líbanky... 🙂))) veru to bábeno nato ťuťky muťky....chýba.....ono je to krásne..keď ťa ten človiečik potrebuje.......no zostáva mi len dúfať, nič viac-....mm vie ,ako bábo chcem...ale tak ak ho nepresvečím...tak čo spravím......musia to chcieť obaja.....ale tak možno tá slabá chvíľka u neho raz nastane.... 😒

azzura
21. dec 2011

@vardzikova no je taka dobra, nie taka ako byvavala že som tiekla ako z vodovodu, ale ani taka divna ako posledne dva cykli. proste je konecne červeň 🙂

azzura
21. dec 2011

@purina12345 možem ich aj cez den hryzkat? Lebo terz si ich davam v praci, rano som si ich zaliala 😀 😀 😀 😀

vardzikova
21. dec 2011

@azzura joj dnes sa mi nič nechce už nech bude pol piatej a utekam domov 😝

vardzikova
21. dec 2011

@mattuliatko30 no ved to lebo ked pečiem tak sa asi nadycham tej pachoty 😀 😀 a potom už mi akosi nechutia .. ale ked nemam čo tak by som si dala 😀

vardzikova
21. dec 2011

@lucecita moja čuj tu a ty teraz načo vlaste myslíš? 😀 😀 😀

azzura
21. dec 2011

@lucecita ja uz mam zaliatu alchemilku. Ale tento cyklus neriesim a potom az po prefukoch budem verit ze sa nam to musi podarit na prvy sup, proste musi. lebo v robote je to uz na nervy, tak musim byt tehu co najskor, ina praca sa nerysuje tak musim to takto vyriesit a uz chcem byt domka a venovat sa len mojmu drobcekovy

vardzikova
21. dec 2011

😀 @azzura no tak to je potom super aspon sa pekne vyčistiš lebo potom 9 mesiacov nebudeš

vardzikova
21. dec 2011

@azzura inak ja to riešim uplne rovnako ako ty čo najskôr na materskú pretože robotka ma už nebavý a druhá sa nerisuje 😀 😀

azzura
21. dec 2011

@mattuliatko30 ja som odchovala bratom deticky, ale strasne chcem svoje. Vzdy som chcela byt bud ucitelka alebo detska lekarka a skoncila som ako uradnicka 😀 . Moj drahy tiez chce babo a chlapec sa chyta za hlavu 😀 😀 😀

azzura
21. dec 2011

@vardzikova dnes aj ja som tak dlho, ale nebola by som proti kebyze nas pustia skor 😉 😉

mattuliatko30
21. dec 2011

@azzura a koľko sa už snažíte?,,,neboj..raz to príde...a budeš si užívať toho drobčeka 😉

azzura
21. dec 2011

@vardzikova 🙂 jasne, este jeden cyklus musim prezit a potom uz idem na prefuky. moj doky si klepoce na celo, že este nevidel ziadnu pacientku co by sa tak tesila na ten zakrok 🙂.

vardzikova
21. dec 2011

@azzura milačik ja robim ešte aj v piatok do pol piatej takže čo ti budem hovoriť 😠

azzura
21. dec 2011

@vardzikova v dnesnej hektickej dobe je to o dusu. Ale ja uz som narobena až až, teraz chcem byt domka a utierat zadocek babetku. Robim od VS v jednom kuse a uz staci, potrebujem zmenu ale nie v praci, ale v zivote, proste potrebujem sa nakopnut babetkom mojim 🙂

purina12345
21. dec 2011

@lucecita tiež som čakala že tam uvidím kašu ale našťastie ostali pekne celé a ešte lepšie sa hryzkali 😀
@azzura uričite áno, nikde nebolo napísané kedy sa majú papať

vardzikova
21. dec 2011

@azzura no vididš to si exemplár 😀 ešte trošku vydržiš a bude to ,,, ja sa spolieham že bud tento cyklus alebo budici budem tehu 😀 😀 😀 😀 vieš myslim pozitivne 😀 😀

azzura
21. dec 2011

@azzura v piatok robime do 14.30, ale tiez dufam ze nas pustia o 12 hod. Ja robom aj po sviatkoch, lebo sa musime vystiedat na oddeleni, ale po novom roku do 6.1 som doma