Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova
@azzura som dostala 2m zasnubneho plysaka 😀 😀 😀
@vardzikova ja som z Galanty a aj tu pracujem, ale momentalne s drahym byvame v malej obci pri trnave, takze cestujem kazde rano a v stredu ked je dlhy den spím u rodicov v Ga
@bubacik5 gratulujem k zásnubám 🙂
@bubacik5 moja macik je vačši ako ty 🙂 krasny 😉
@azzura takže my sme takto rozlietane po celom slovensku 😉
@lucecita
@purina12345 dakujeeem 😀
@vardzikova tak to veru ano, sak macik ma 2 metre. teraz nam sedi v obyvacke a zapratal skoro celu pohovku 😀 😀 😀
@vardzikova ale vedeôi by sme sa skonsolidovat a stretnut na nejakom jednom mieste, niekde kde by to kazdej vyhovovalo
@vardzikova haha, niekedy pisem ako madarka, ani hlava ani pata a pritom neviem po madarsky ani ceknut a to som este aj z Galanty 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura tak ako ja by som bola za .. 😉
@azzura
co spekulujete na akom mieste? ved uz sme sa dohodli u koho, ved domcek ma velkyyy, ze @vardzikova ? 😅
@bubacik5 to si viem živo predstaviť a inak blahoželaaaam , virtualne posielam pusinku na ličko 😲 😉
@purina12345 awoj moja idem si zapisat teplotu do kalendara....dnes som mala presne 36,8 tak ju zapisem do prostriedku a vcera to bolo blizsie 36,9 tak to mam zapisat do druheho policka kde je 37 len dole?

waw, ste tu toho popísali, dnes vôbec nestíham čítať ...... hustý deň v robote 😠