icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
22. dec 2011

@purina12345 Co uz, obcas treba prirode pomoct, ale dufam ze uz nic horsie nebude a nakoniec neskončim na umelom. Jaj, dufam že až tak zle na tom nie som.
Ja som piekla najprv s mamou a potom sama doma a doniesla som jej, tak ja mam : vanilkove rozky (bez nich vianoce nemozu byt), kokosove pusinky, madvedie labky, linecke kolaciky a kavove kolaciky, a este kysnutý závin makový pre mojo draheho, lebo ten je zavislý na maku 😀 😀 😀

azzura
22. dec 2011

@purina12345 ja mam nevlastneho 15 rocneho syna 😀 , moj drahy je vdovec.

gelinka75
22. dec 2011

@azzura no to dufaj moja mila, lebo ja sa k umelemu blizim pomaly ale iste, takze som na tom az tak zle 😝

milacik3
22. dec 2011

@purina12345 a este nieco neublizi mi ked ich budem uzivat kvapky + dufaston?

azzura
22. dec 2011

@gelinka75 moja, to fakt? je to iste? Hmm, moja lepsie ist na umele ako nemat deticky vobec. A to by ti robili vnutromaternicove alebo momomaternicove oplodnenie ??????

vardzikova
22. dec 2011

@purina12345 moja ale veľmi slabunko vidno tu druhu čiaročku dnes si urobim znovu dufam že bude silnejšia a odfotim jasne? 😉 😀

bubacik5
22. dec 2011

@azzura nie nepijem, ale pijavala som ju...

vardzikova
22. dec 2011

@azzura dakujem lasko ... tak už som v pohode.. a po keksikovani treba dať hore nohy alebo ako? to som raz čitala niekde 😀

gelinka75
22. dec 2011

@azzura neviem zatial, boli sme len na konzultacii, lebo takto by sme sa snazili do aleluja a cez car to bude rychlejsie, v januari budem vediet viac, ale snazime sa aj tak 😀

azzura
22. dec 2011

@vardzikova aj ja som to citala, aj aplikovala. Skusali sme aj prstikovu metodu 🙂

purina12345
22. dec 2011

@milacik3 nie, to som tiež jeden cyklus tak užívala, nič neboj
@azzura ja si tiež myslím že si na tom dobre lebo pekne mávaš ovulku a to je najdôležitejšie a moc ti fandím
@vardzikova v poriadku tak teda budem čakať na výsledky a poprípade foto

azzura
22. dec 2011

@purina12345 prečitala, zas som mudrejsia 😀

azzura
22. dec 2011

@gelinka75 no vidis, este nevies ci pojdes na umele. Mozno len ta preliecia a bude to prirodzene 🙂. vsak ani ja neviem co bude so mnou, mudrejsia budem po prefukoch 🙂 Vsak nieco bude. zabudla si, pozitivne mysliet. Minule ty si mna kopala do zadku, aby som nebola taka pesimistka....tak sa riad podla svojej rady 😀 😀 😀 . Neboj, aj my starsie baby budeme maminky 😀 😀 😀 😀 , tym mladym to tu este ukazeme 😝

purina12345
22. dec 2011

fifitko25 moja kde si? na akej teplote si ich piekla?

azzura
22. dec 2011

@purina12345 dakujem, ale ja som predtym ovulku nemala, iba s clostylbegytom, ale ten neuzivam uz pol roka, lebo som muslela mat pauzu a zrazu sa moj organizmus posledne 3 cykly sam od seba nastartovat. Aj doky sa cuduje, ja to pripisujem alchemilke. Clostil dostanem po prefukoch, resp. ked zistia ze to co tam mam sa da odstranit, lebo ak to je nieco vazne tak hned ideme na umele.

aliaxa
22. dec 2011

@azzura dufam ze sa mi to polepsi ....pekneho jeziska som dostala dnes ach

gelinka75
22. dec 2011

@azzura hej ved som pozitivne naladena, inak by sme sa nesnazili aj napriek tomu, ze teoreticky je to tento mesiac nezmysel 😀 😀

lucecita
22. dec 2011

ahojte dievčatá...tak ja dnes takto.....už budem mať asi len tú rovnú čiaru 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

azzura
22. dec 2011

@aliaxa 😒 moja, hlavu hore, ako sa hovori bude aj horsie, ale aj lepsie. Teraz sa tes na vianoce a ostatne pusti z hlavy. Viem o com hovorim 😀 😀

azzura
22. dec 2011

@gelinka75 u mna je nezmysel cely rok, ale aj tak dufam a skusam. Tento cyklus si uz merat nebudem, ale aj tak je tu mala sanca ze by som mohla byt tehu a nemusela ist na prefuky. Clovek musi verit niecomu, inac by sa zblaznil.

aliaxa
22. dec 2011

@azzura snazim sa na to nemysliet...musim sa aj ucit do skoly a o mesiac pojdem zas na folikulometriu a nech sa uz daco poriesi....len ja mam este jeden problem musia mi vyliecit mykozu aj s tou mam problem a dnes este vysledky neboli asi zajtra sa dozviem co dalej

azzura
22. dec 2011

@aliaxa počuj, sustred sa na skolu, to je prvorade a ostatne veci sa nejak poriesia. Musis byt v pohode, na vsetko treba cas.

aliaxa
22. dec 2011

@azzura ked ja chcem babo ☹

azzura
22. dec 2011

@aliaxa aj ja a velmi 😀 😀 😀 ale niektore veci neovplyvnis ked budes nervacit. Moja mne pred rokom moj predosli doky povedal ze som neplodna a ze nech si poriesim umele aby som to do 39 stihla, co myslis ako som sa citila. Najprv som sa z toho musela spamatat a potom najst doktora co riesi neplodnost a ten je uzasny. Verim mu, že raz budem mat babo, lebo ine mi neostava len byt trpezliva a to mam 35

vardzikova
22. dec 2011

@azzura no kukaj tu... beťarica jedna .. ty take praktiky ovladaš a mne ich neporadiš 😀 😀 ale ne len sa smejem, prstikovu metodu ee ale tie nohy v ľufte mi nevadia 😀 a ako dlho ich mam držať hore?

vardzikova
22. dec 2011

@purina12345 foto bude určite večer 😀

azzura
22. dec 2011

@vardzikova 😀 ja take srandy nosim od kolegyn, ked som to doma zahlasila, tak bol vybuch smiechu, ale urobit to🙂. Stale sa smeje, ked mu po sexiku pomie, že este prstiky 😀 😀 😀 😀 .
vsak si daj pod zadok pudusku a nohy opri o stenu. mne sa v takej polohe podarilo zaspat 🙂

fifitko25
22. dec 2011

purina1234: ahoj, som tu, len mám zas blázinec v robote... piecť ich treba pri 180 C 😉

aliaxa
22. dec 2011

@azzura ved ja viem aj ja musim dufat ze raz budem mat babo 🙂