icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
22. dec 2011

@azzura a to ma hneva najviac Niektore baby sa len osuchnu okolo chlapa a bum a niektore porodia aj 2x do roka

fifitko25
22. dec 2011

azzura: mne zas pomáha alchemilka pri bolestiach pri mrche, keď ju pijem, tak nemám žiadne bolesti, alebo len malé a dokonca ani tak silno nekrvácam. Uškodiť určite nemôže, avšak všetko s mierou 😉

fifitko25
22. dec 2011

@micak alchemilka je stará bylinka, používali ju už naše babky pri liečení ženských chorôb a určite sa neriadili tým, kedy ju piť - počas mrchy, pred ňou po nej... a koľko mali detí 😀 ja si myslím, že uškodiť nemôže, ale ako všetko, treba ju piť s mierou 😉

azzura
22. dec 2011

jaj, nic nie je dobre na obed, zas nebudem jest.

chorucka
22. dec 2011

@fifitko25 sak to moja mamka je z 13surodencov A ja tu nemozem nejak otehotniet

mel84
22. dec 2011

caute baby, ja som prave dokoncila suhajdy, nasla som plnky tuto ma MK, takze ak sa niektora chystate urcite vyskusajte, su DOKONALE, skusala som 1 a 3 (tam som este supla hrozienka)

1.plnka:
30 dkg kr.cukru, 2 dl mlieka, 2PL kakaa - variť asi 10 min, potom pridať 10 dkg sekaných orechov, ktoré vopred nasucho opečieme ( posekať, opiecť - pri tom ich miešať, aby nezhoreli a potom ich pridať do plnky). Po pridaní orechov variť ešte 10 min (do zhustnutia). potom odstaviť a bez varenia vmiešať 25 dkg Hery
košíček sa vytrie aj zaleje klasickou čokoládou ( čokoláda + cera)
- tie opečené orechy sú tam výborné

alebo: jednoducé a dobré:
plnka: do salka zamiešať kokos tak, aby to nebolo ani moc riedke ale ani primoc husté. Hore a dole čokoláda a je to

do tretice: plnka: 30 dkg kr.cukru, 1/2 dl silnej čiernej kávy, 1/2 dl rumu, 1/2 dl mlieka, 10dkg mletých orechov - všetko variť a miešať asi 8 min

mel84
22. dec 2011

inak ja som dnes 26DC a citim sa tak, ze by to aj mohlo vyjst tento mesiac, uvidime no....nechcem si nahovarat a potom sklamanie 😒

chorucka
22. dec 2011

@mel84 suhady uz mame mamka rada pecie ona robieva len jeden druh plnky tu poslednu co si dala Ja som dnes 25DC lenze som dostal inekciu kvoli cyste

mel84
22. dec 2011

@chorucka tak ja tento rok vsetko sama prvy krat, pecenie, varenie🙂 my zijeme v prahe, takze 24 sme tu a 25 ideme k nam domov, takze je mi aj smutno aj sa tesim🙂

azzura
22. dec 2011

@mel84 tak potom daj vediet ci sa ti naplnila intuicia. kedy by mala nedorazit??

gelinka75
22. dec 2011

@chorucka no to mi hovor, svagrina sa spoznala so svagrom a zaraz ostala tehotna, chodili spolu ani nie 2 mesiace a uz jej to nedoslo, tak narychlo svadba a uz aj porodila 🙂

gelinka75
22. dec 2011

@mel84 dik za recept, dnes som hladala na nete recept na suhajdy, lebo to by som este spravila, mm to lubi, len musim nakupit cokoladu, uz som minula 600gr. za tyzden 😀 😀 vyskusam s tou plnkou cislo 3, u mna to bude suhajdova premiera, tu plnku treba nechat vychladnut?

mel84
22. dec 2011

@azzura urcite napisem, no mam 29, 30 dnovy cyklus, takze 25teho alebo 26teho...len tento mesiac som mala trosku posunutu ovulku tak neviem ci cely cyklus sa mi tiez trosku posunie ci ako..sak uvidime🙂

azzura
22. dec 2011

@mel84 😀 po sviatkoch som v praci, tak dufam ze si precitam ze uz konecne niekto zavrsi tento rok tym ze bude tehu, že 😝

gelinka75
22. dec 2011

dnes som este nedala graf http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
kochajte sa 😀 😀

azzura
22. dec 2011

@gelinka75 zatial vyzera dobreeeeeeeeeeeee

gelinka75
22. dec 2011

@azzura zatial hej 😀 😀 ved ono to padne, ale zazraky sa na vianoce, ze vraj deju 😵 😵

mel84
22. dec 2011

@gelinka75 tak sa tesim, ze som pomohla;) tiez som to robila prvykrat, plnku som nenechavala vychladnut...len som sa to snazila tak rychlo dat do kosickov , kym mi nestuhla coko🙂 takze horuca coko, tepla plnka a zase horuca coko...ked je vsetko teple tak nemas co pokazit, nic nehrozi aby sa zrazilo🙂
no tej cokolady si priprav, to sa strasne rychlo minie🙂 a odporucam ti spravit dvojitu davku, nebolo toho nejak extra vela 😀

mel84
22. dec 2011

@azzura klop klop🙂 dakujem🙂

azzura
22. dec 2011

@gelinka75 jasne ze zazraky sa deju 😀 😀 😀 .
aj moj sa krasne drzal hore a potom z 37 padol na 36,5

azzura
22. dec 2011

@mel84 nemas zac, drzim palceky 😉

gelinka75
22. dec 2011

@mel84 super, takze aby nebolo stuhnute, citala som aj take, ze to ma naprv stuhnut, ale asi to je jedno 😀 a kolko asi coko mam kupit? 3-4 ks plus tuk?

lucecita
22. dec 2011

@gelinka75 kráááásny graf 😉 ...aj ja som bola pár dní hore a potom som spadla na zem a nastala realita 😀 😀 😀 😀 ale držém pästičky, nech je hore dllllllllllllllho 😉

gelinka75
22. dec 2011

@lucecita dakujem, dnes sa to nejak vysvihlo, zvyknem mat este o kusok aj vyssiu, tak mozno este stupne 😀 dobre sa nato pozera 😀

purina12345
22. dec 2011

@fifitko25 ahoj, tak rožteky upečené, sú perfektné, len škoda že až posledný pekáč ma napadlo dať tou vrchou časťou dole, tieto sú najkrajšie, ale človek sa celý život učí, nie?
tu ti posielam link o tej alchemilke, je to druhý príspevok zhora
http://www.fertility.sk/riesenie-problemov/pora...

mel84
22. dec 2011

@gelinka75 jj, to by malo stacit🙂 ja som mala kadejake zbytky, takze neviem kolko presne som tam dala🙂

gelinka75
22. dec 2011

@purina12345 ako vrchnout stranou dole? ja ich budem tiez piect niekedy 😀

purina12345
22. dec 2011

@gelinka75 tak tam kde boli zlepené tak ten poklop bol dole, keď to budeš robiť hneď budeš vedieť a opatrne s lekvárom 😀

vardzikova
22. dec 2011

@chorucka ale to by bolo tvrdééé 😝 😝

chorucka
22. dec 2011

@vardzikova ale ak by to primieslo ovocie tak to zvladnes nie?!