icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
22. dec 2011

@chorucka my nemame ziadne zviera (inak aj moj muz o sebe tvrdi, ze je pes 😀), ja nemam rada ani macky ani nic ☹ v novom domceku som pristupila na kompromis mat psa vonku, teda zatial 😀

chorucka
22. dec 2011

@lucecita moje rybky dostali take biele bodky po tele Na dne v akvarku mali domcek najskvor jedna a o par dni druha Ze som im mala vzdy trosku vody nechvat povodnej a domiesat cistu ale ja som im komplet kazdu sobotu umyvala akvarko

chorucka
22. dec 2011

@purina12345 som si teraz pozrela ze toxoplazmoza nieje len z maciek ale aj vajec mlieka masa Poviem asi lekarovi nech mi vezne krv na toxoplazmozu racej skorej ako neskoro nie

chorucka
22. dec 2011

@gelinka75 moj muz zas ze je kanec ale to si mysli len on 😀

purina12345
22. dec 2011

@chorucka ono by sa to malo robiť preventívne, len si to daj ja som mala tiež robené testy a ok

chorucka
22. dec 2011

@purina12345 preventivne? to som nepocula no po sviatkoch sa ma lekar na co tesit Akeho mate lekara myslim gyn. Moj je staruch ak chcete mrknite na www.jokagyn.sk tam su aj sestricky aj lekar aj koza 😀

azzura
22. dec 2011

@chorucka no ale mas fesi doktora, ja som na starsich od mala 😀 😀 😀 😀 😀 , preto mam aj doma o 10 rokov starsieho 😉

azzura
22. dec 2011

@purina12345 aj ja som si dala robit test na toxoplazmozu, lebo ja som od malicka bola v kontakte so psom, ale tiez som ok. Ten test som si vyziadala, aby mi spravil

chorucka
22. dec 2011

@azzura no chudacik ale ovdovel neviem asi 3r dozadu ze manzelka mu umrela na rkovinu zens.veci som pocula To je strasne hnusna choroba nech jej uz pridu na koren

azzura
22. dec 2011

@chorucka aj moj je vdovec, ovdovel ked mal 36 rokov, ale ona nemala ziadnu chorobu len migrenu. To este vecer spolu pracovali v obyvacke kazdy pri svojom PC, zahlasila ze ju boli hlava a ide si lahnut a ked ju neskor isiel kuknut, tak uz mala vyvratene oci, vraj jej praska cievka v hlave ☹

chorucka
22. dec 2011

BABY a co vravite na ockovanie proti HPV rakovinou krcka maternice Ja som sa dala presne pred rokom zaockovat ma to vyslo okolo 320€ Niekto je za niekto proti

nativanativa
22. dec 2011

@lucecita ako sa moze rybka utopit ??? 😀 😀 to je mileeeee

azzura
22. dec 2011

@chorucka ale to sa nerobi dievcatam pol roka pred prvym sexom?

chorucka
22. dec 2011

@azzura Ja si neviem predstavit keby som nasla niekoho z rodiny mrtveho tak ja zblazniem asiFuj nechcem ani myslet na to Zmenme temu rychlo

vardzikova
22. dec 2011

@azzura tak musi sa iba dariť ja nič ine ani neberiem do uvahy ... iba same pozitiva 😉

azzura
22. dec 2011

@chorucka ok, zmen temu 😀 , ale zivot je aj o smutnych veciach

vardzikova
22. dec 2011

@lucecita fuu 😅 už som sa zľakla 😔 😀

azzura
22. dec 2011

@vardzikova napodobne!!!

vardzikova
22. dec 2011

@azzura momentalne pozeram ako vonku krasne sneží .. jeeeeeej 😀 😀

azzura
22. dec 2011

@vardzikova fakt. U nas na dolnakoch svici slunce 😀

chorucka
22. dec 2011

@azzura ano robi sa to aj dievcatam ale aj zenam Ja som sa ho opitala ze ci sa ockuju len mlade baby a on mi povedal ze ak chcem ze aj ja sa mozem dat zaockovat Tak ma zaockoval SILGARD 3vakciny v urcitom casovom odstupe a povedal ze ublizit mi to nemoze Tak som si to dala co ak nahodou by som ochorela a potom by som si trhala vlasy ze som sa mala dat zaockovat

azzura
22. dec 2011

@vardzikova po praci idem do dracika, vcera sa konecne "moje deturence" (deticky mojich dvoch bratov) konecne rozhybali a zahlasili co chcu, dufam ze to kupim 😀 😀 😀

azzura
22. dec 2011

@chorucka a pomoze to aj nam ???

vardzikova
22. dec 2011

@azzura a u nas na vychodze pada šnich 😀

vardzikova
22. dec 2011

@azzura a čo take už len môžu chcieť deti? 😲

chorucka
22. dec 2011

@azzura neviem ci to pomoze ale ja som mala zle vysledky z cytologie a ako nahodou som natrafila na letacik Tak co tam po prachoch ked nie je zdravie som sa dala zaockovat a 2x po sebe super vysledky aj lekar sa par krat musel pozret spat na stare a nove Tak nieco v tom bude si myslim

azzura
22. dec 2011

@vardzikova takze: emmka-5r (hellou kiti so svietaciou hlavou a hraje uspavanku), Lenka -11r (dalsiu barbinu z kolekcie co jej kupujem, ale chce mulata-chlapca), Erik-8 (gulickovu pistol) a domca-20r (malovatka) a este musim kupit nieco mojmu 4nohemu milacikovvy 😀 😀 😀 😀

mel84
22. dec 2011

@chorucka
@azzura no ja by som sa osobne zaockovat nedala, ale co som ja pocula, tak mozes sa dat zaockovat do 26tky, potom to uz nema zmysel..

azzura
22. dec 2011

@chorucka super, tak to som rada ze ti to az tak pomohlo

azzura
22. dec 2011

@mel84 ani ja sa nedam zaockovat, vsak na nieco musim umriet....to bol cierny humor 😀 😀