icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
22. dec 2011

@fifitko25 to hej, viem ako bolo, keď môj otec podnikal, tiež o držku....ale zvládalo sa to....môj manžel je teraz len na dohode, a v januári bude mať pravdepodobne voľno.....tiež bieda....ale zvládame to 🙂 zatiaľ 😉

fifitko25
22. dec 2011

@aliaxa uf, tak to je nepríjemné 😒 mala by si sa opýtať asi lekára, to bude najlepšie

simonkazga
22. dec 2011

@aliaxa na stánke výrobcu sa píše, že to nemá žiadne vedľajšie účinky a môžeš kľudne používať aj počas tehotenstva. Aplikovať sa má 2-3x denne po dobu 30 min. ale na gynekologických tampónoch nie na menštruačných max. 5 dní

aliaxa
22. dec 2011

@fifitko25 asi ale je mi strasne zle ....uz lezkam v posteli idem skusit pobuvat..awojkaj

kikaneu
22. dec 2011

@simonkazga to je pravda, pokoj a pokoj 🙂 to je hlavné....ja som tiež chodila dosť zničená, no každý deň som čosi upratala a už mi neostalo veľa, takže to už zajtra dorazím 🙂 ja mám vianočnú atmosféru už dlho 🙂 asi od začiatku decembra

aliaxa
22. dec 2011

@simonkazga a ake su gynekologicke tampony ???

spula22
22. dec 2011

@budzi ahoj.myslim,ze od 10 dna to bude ok.nie uplne nepit,len trosku obmedzit prijem tekutiny,aby sa ti velmi hormon nerozriedil 🙂.a ten pruzok tam nechaj cca 10-15 sekund 😀.vysledok je pozitivny,ked su obe ciarky rovnake,alebo ta testovacia je silnejsia ako kontrolna 😀

simonkazga
22. dec 2011

@kikaneu zajtra ma čakajú ešte veľké nákupy, už teraz sa teším na tú tlačenicu v tescu. Ludia sa stazuju, ze nemaju peniaze pritom kupuju vsetko hlava-nehlava, len nech je to v akcii. Ale ja sa nevzdam. Just budem vianocne naladena 😀 drahý príde až o 2 hod. možno zatiaľ niečo porobím, nech mám lepší pocit zo seba

simonkazga
22. dec 2011
aliaxa
22. dec 2011

@simonkazga dakujeeem si zlata zajtra skusim ist do lekarne a popytam sa na to 🙂

kikaneu
22. dec 2011

@simonkazga och, tak tie nákupy ti nezávidím....my sme boli včera v kauflande a lidli, to bolo niečo strašné...a to sme kupovali len ovocie a papanie pre havka....hrôzu som už mala z tých ľudí....my sme už zajtra obaja doma, ale ideme na pohreb, tak bude rozhádzaný deň

simonkazga
22. dec 2011

@aliaxa dúfam, že ti bude lepšie. Skús trošku pospinkať

simonkazga
22. dec 2011

@kikaneu ☹ to vám fakt nezávidím, to už radšej tie nákupy.

kikaneu
22. dec 2011

@simonkazga no, čo už, aj taký je život.....je to smutné, ale to už nezmeníme...

bubacik5
22. dec 2011

ahojte babenky nestiham sem ist

Tak prajem stastne a vesele Vianoce v kruhu svojej rodinky a verim, ze buduce vianoce budeme rozrastenejsie o dalsich clenov 😵 😵 😵 😵 😵 hlavne nestracat nadej !!! posielam pusinku 🙂

kikaneu
22. dec 2011

@bubacik5 čo robíš, že nestíhaš? tiež vypekáš ako ostatné kočky?

bubacik5
22. dec 2011

@kikaneu mam toho este vela 🙂 uz som dopiekla, ale zajtra budem balit darceky a ideme k nasim 😀

kikaneu
22. dec 2011

@bubacik5 ahaaa, dobre, že hovoríš, na darčeky by som zabudla....tiež to ešte nemáme hotové 🙂

mel84
22. dec 2011

@kikaneu
@fifitko25 babenky kedy prosim vas papate tie semiacka? cely cyklus?

kikaneu
22. dec 2011

no nič, dobrú noc dievčatá 🙂 a hlavne pokoj zajtra, Vianoce budú aj keď niekde ostane trochu prachu, a nebude 5 druhov koláčikov len 3 🙂 ok? tak nech sa vám darí a práca ide od ruky 🙂 paaa

kikaneu
22. dec 2011

@mel84 ja som minulý cyklus jedla len po ovu, ale prospieva to môjmu tráveniu, tak ich budem asi jesť aj po ovu, aspoň každý druhý deň...uvidím 🙂 ale môžu sa celý cyklus

gelinka75
22. dec 2011

@mel84 robila som tie suhajdy, ta plnka sa mi trocha drobila, ale zaliala som cokinou, dufam, ze sa to bude dat jest 😀

zuzanka9999
23. dec 2011

no ja som momentalne 17 DC dnes, uz som z toho trochu taka prekvapena, ze sa nam tolko nedari cakala som ze to pojde hned. ale zatial to nevzdavame. no to by bolo to najkrajdie co by ,ohlo byt ze by sme sa stali mamickami, to by bolo super a uzasne, tak snad nam to vyjde. inak som rozmyslala ako zena zisti ci vobec máva ovulaciu??? pretoze na meranie zabudam tak to vylucujem, kupila som si ten tester na sliny ten mi pre zmenu neukazuje nic a ovu testy mi ukazu ovu ale zatial sa nam nepodarilo ani cez ovu otehotniet.

fifitko25
23. dec 2011

@mel84 ahoj, ja som v jedení semiačok začiatočník 😀 jem ich od 1DC a budem do ovu, potom si dám každý druhý deň ako @kikaneu

fifitko25
23. dec 2011

@zuzanka9999 a ako dlho sa snažíte?

azzura
23. dec 2011

dobre ranko

vardzikova
23. dec 2011

@azzura Dobre ranko 😉

vardzikova
23. dec 2011

babky včera večer som skušala robiť kolačik ale vôôôbec sa mi nepodaril asi som nemala svoj den ale dnes to skusim znova 😖

fifitko25
23. dec 2011

@vardzikova neboj nič, aj ja mávam dni, kedy sa mi nič nedarí... včera som sa pohádala s mm a dosť 😢 to zas budú vianoce 😔

vardzikova
23. dec 2011

@fifitko25 a ked ti poviem že aj ja som sa pohadala s mm ale dnes sa musim udobriť lebo včera som si robila ovu testik a bol vyraznejší 😀 😀