Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@aliaxa na stánke výrobcu sa píše, že to nemá žiadne vedľajšie účinky a môžeš kľudne používať aj počas tehotenstva. Aplikovať sa má 2-3x denne po dobu 30 min. ale na gynekologických tampónoch nie na menštruačných max. 5 dní
@simonkazga to je pravda, pokoj a pokoj 🙂 to je hlavné....ja som tiež chodila dosť zničená, no každý deň som čosi upratala a už mi neostalo veľa, takže to už zajtra dorazím 🙂 ja mám vianočnú atmosféru už dlho 🙂 asi od začiatku decembra
@simonkazga a ake su gynekologicke tampony ???
@kikaneu zajtra ma čakajú ešte veľké nákupy, už teraz sa teším na tú tlačenicu v tescu. Ludia sa stazuju, ze nemaju peniaze pritom kupuju vsetko hlava-nehlava, len nech je to v akcii. Ale ja sa nevzdam. Just budem vianocne naladena 😀 drahý príde až o 2 hod. možno zatiaľ niečo porobím, nech mám lepší pocit zo seba
@aliaxa to neviem, ale tak to píšu http://www.polopharma.sk/gynekologia_a_porodnic...
@simonkazga dakujeeem si zlata zajtra skusim ist do lekarne a popytam sa na to 🙂
@simonkazga och, tak tie nákupy ti nezávidím....my sme boli včera v kauflande a lidli, to bolo niečo strašné...a to sme kupovali len ovocie a papanie pre havka....hrôzu som už mala z tých ľudí....my sme už zajtra obaja doma, ale ideme na pohreb, tak bude rozhádzaný deň
@aliaxa dúfam, že ti bude lepšie. Skús trošku pospinkať
@kikaneu ☹ to vám fakt nezávidím, to už radšej tie nákupy.
@simonkazga no, čo už, aj taký je život.....je to smutné, ale to už nezmeníme...
ahojte babenky nestiham sem ist
Tak prajem stastne a vesele Vianoce v kruhu svojej rodinky a verim, ze buduce vianoce budeme rozrastenejsie o dalsich clenov 😵 😵 😵 😵 😵 hlavne nestracat nadej !!! posielam pusinku 🙂
no nič, dobrú noc dievčatá 🙂 a hlavne pokoj zajtra, Vianoce budú aj keď niekde ostane trochu prachu, a nebude 5 druhov koláčikov len 3 🙂 ok? tak nech sa vám darí a práca ide od ruky 🙂 paaa
no ja som momentalne 17 DC dnes, uz som z toho trochu taka prekvapena, ze sa nam tolko nedari cakala som ze to pojde hned. ale zatial to nevzdavame. no to by bolo to najkrajdie co by ,ohlo byt ze by sme sa stali mamickami, to by bolo super a uzasne, tak snad nam to vyjde. inak som rozmyslala ako zena zisti ci vobec máva ovulaciu??? pretoze na meranie zabudam tak to vylucujem, kupila som si ten tester na sliny ten mi pre zmenu neukazuje nic a ovu testy mi ukazu ovu ale zatial sa nam nepodarilo ani cez ovu otehotniet.
@zuzanka9999 a ako dlho sa snažíte?
dobre ranko
@azzura Dobre ranko 😉
babky včera večer som skušala robiť kolačik ale vôôôbec sa mi nepodaril asi som nemala svoj den ale dnes to skusim znova 😖
@vardzikova neboj nič, aj ja mávam dni, kedy sa mi nič nedarí... včera som sa pohádala s mm a dosť 😢 to zas budú vianoce 😔
@fifitko25 a ked ti poviem že aj ja som sa pohadala s mm ale dnes sa musim udobriť lebo včera som si robila ovu testik a bol vyraznejší 😀 😀

@fifitko25 to hej, viem ako bolo, keď môj otec podnikal, tiež o držku....ale zvládalo sa to....môj manžel je teraz len na dohode, a v januári bude mať pravdepodobne voľno.....tiež bieda....ale zvládame to 🙂 zatiaľ 😉