icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
23. dec 2011

@fifitko25 milačik ale najdôležitejšie je že už berieš liečiky .. lebo bez toho by to asi nešlo...všetko zlé je aj na niečo dobré, a ako dlho berieš tie lieky?

zuzanka9999
23. dec 2011

@fifitko25 aha lebo my sa snazime od augusta, moj nastavajuci bol na spermiograme a tam je vsetko ok ja som mala prevenciu v septembri a vsetko som mala ok, tak nejako tomu nerozumiem kde je chyba, resp. v com.dokonca sme aj cez ovulaciu sa snazili a nic.budem vam drzat palce nech sa dockate cim skor babatka. mna najviac urazilo ked kolegyna ktora otehotnela na prvy krat a je teraz v stvrtom mesiaci mi povedala ze asi som neplodna.tak ma to nahnevalo. moja mama sa snazila o prve dieta az 8 rokov napriklad

fifitko25
23. dec 2011

@zuzanka9999 Hlúpa kolegyna 😠 prečo rieši, keď nevie, čo za tým môže byť. Nepochopia tie, ktoré problém s tehu nemajú ☹ držím palce, isto vám to výjde, hlavne žiadne stresy a radosť z milovania 😀

fifitko25
23. dec 2011

@vardzikova lieky beriem druhý cyklus. Dúfam, že teraz sa už všetko podarí a už nebudem mať žiadne lieky 😉 majú totiž veľa bočných príznakov a niektoré sa tuším prejavujú aj u mňa 😠

chorucka
23. dec 2011

@fifitko25 moj manzel ide 5.1 na spermiogram no vlastne ja ich tam odnesiem v skumavke dufam ze aspon on je ok ked uz ja mam problemy

lucecita
23. dec 2011

Ahojte ženy...to akože vy nič doma nerobíte? 😀 😀 😀 ja som sa až teraz dostala k netu...ale darčeky nakúpené, práčka perie, koláčik obliaty čokoládkou, obedík spapaný, vajíčka na likér pripravené.....môj dnešný graf vyzerá takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@nativanativa ty mojka čo to máš za graf? 😀 😀 😀

fifitko25
23. dec 2011

@chorucka neboj, treba len pozitívne myslenie 😉 určite to bude dobré 😉 je na to nejaká špeci skúmavka? lebo môj mm má trošku strach ísť k doktorovi 😀

chorucka
23. dec 2011

@fifitko25 zlatino moja lekarka by ti povedala ze sa vela pozorujes keby si cosi povedala o priznakoch pred nou

chorucka
23. dec 2011

@fifitko25 neviem ako u vas ale mne dal doporucenie pre manzela lekar na gynde Bola som ho obiednat a sestricka povedala ze to mozem doniest aj ja v hociakej flasticke ale ja som kupila v lek. za 0.33€ a muz si robil srandu ze som mu mala kupit 1litrovu aspon

gelinka75
23. dec 2011

@chorucka moj ide na spermio zaciatkom januara do caru, tiez mam obavy ako to zvladne ☹ ale zatial si z toho robi srandicky, dr. povedala, ze je lepsie na mieste a neprenasat z domu, aby vysledok bol co najmenej ovplyvneny, ach jaj

gelinka75
23. dec 2011

@lucecita keby som bola doma, tak by som bola happy, este som v praci, dnes troska upracem a nachystam veci na zdobenie stromceka, uvarim zemiaciky na salat a tak, mozno este upeciem pagaciky

vardzikova
23. dec 2011

😀 @chorucka mojko ked budeš keksikovať každy den alebo obden tak to nemôžeš prešvihnuť .. ved žraloky vydržia nieake dve dni takže v poho nič neboj ... 😀 😀

vardzikova
23. dec 2011

@fifitko25 niee praveže nie a vbec neviem či to stiham ... porad niečo 😉

chorucka
23. dec 2011

@gelinka75 mne sestricka povedala ze to mozem doniest do dvoch hodin a povedala ze takto to je lepsie lebo ked tam pride muz je to pre neho stresujuce vela krat sa stalo ze neboli schopny ani kvapku a ten stres sa odrazi na kval.spermii

lucecita
23. dec 2011

@gelinka75 ty si v práci? nám dali dneska voľno, resp.nahrádzali sme si dnešok v nedeľu...ja ešte ten likér spravím, povešiam prádlo, prezlečiem periny, umyjem kúpeľku, možno spravím pusinky, bo mi ostanú bielka a mám hotovo na dnešok 😀 😀 😀

aliaxa
23. dec 2011

tak dnes ma sestricka pekne nahnevala ( nebudem radsej skaredo pisat ) vysledky z vyteru su vraj negativne a ze mam prist az o mesiac na tu folikulometriu hlavne ze zapal sa len tak sam nevylieci

chorucka
23. dec 2011

@vardzikova ja neviem ci tam tak dlho vydrzia sak ked vstanes s postele tak clup a je to von A uz vobec sa mi nechce verit ze by vydrzali 2dni to jeasi blud

vardzikova
23. dec 2011

@chorucka mojka ... ty zabudaš na pozitivne myslenie... 😀 no ved po sexualnom styku 😀 daš nôžky na pár minút hore ... dôležitá zásielka stečie a je to ... 😉

gelinka75
23. dec 2011

@chorucka ved toto sa ja bojim, ci to ten moj muz zvladne 😖 ale robil sa ako hrdina tak dufam, ze to zvladne, tak mne idu mozno robit horsie veci, tak toto by snad mohol zvladnut, ved ine po nom nebudu chciet, mozno tak este krv

vardzikova
23. dec 2011

@lucecita mojka a to všetko chceš stihnuť ešte dnes?

gelinka75
23. dec 2011

@lucecita tak mas toho hodne pred sebou 😀

chorucka
23. dec 2011

@gelinka75 tak budem drzkat palce No moj povedal ze by to nezvladol tam si to urobit

lucecita
23. dec 2011

@vardzikova @gelinka75 dúfam, že to stihnem.....vajcia už šľahám, ale odskočila som si sem mrknúť ako sa tu máte 😀 😀 prádlo je už zavesené, riady umyté...ale rozhodla som sa, že pusinky nechám pusinkami a spravím ich po sviatkoch 😀 😀 😀 manžel šiel na čečinky do lesa, som zvedavá čo donesie 😀 😀 😀

gelinka75
23. dec 2011

@lucecita dnes vraveli v radiu, ze jedna pätina ludi bude mat odpileny stromcek z lesa ci zo zahrady 😀 😀

gelinka75
23. dec 2011

@chorucka pozri ved mas otvoreny krcok a ked sa snazilkujete tak tie spermosky plavaju v hliene do maternice, dokonca som citala, ze prejdu za hodinu 2 cm 😀 😀 ci tak nejak, to co tam ma vliezt tam vlezie isto 😀 😀

lucecita
23. dec 2011

@gelinka75 a ja budem možno bez manžela 😀 😀 😀 😀 😀 šiel už dávnejšie a niet po ňom ani stopy 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
23. dec 2011

@lucecita no to bude tym tazkym nakladom, dovliect domov to trva 😀 😀

lucecita
23. dec 2011

@gelinka75 lenže on šiel len na pár vetvičiek do vázy....alebo mi možno dotiahne mamuta domov a miesto rybieho filé budeme mať zajtra na večeru mamuta 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
23. dec 2011

@lucecita no aj to je mozne a robis aj salatik? 🙂

vardzikova
23. dec 2011

@lucecita mojka daj si už pauzuuu ved zajtra su vianocee 😀