Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu neviem čo to bol za deň, bolo asi zle sústredenie planét 😉 dnes sa musim s manželikom udobriť ako by sme to poto mmali na Vianoce 😎 a dnes by som už aj chcela keksikovať takže sa musim udobriť 😀 😀
@azzura mojka mysliš že dnes budem mať už oba čiarky silne? lebo včera bola silnejšia ako pred včerom ale aj tak nebola ešte uplne silna.. 😉 😎
@nativanativa nič neboj, mne minilý cyklus vyznačilo už 9DC a potom mi ju tri krát presunulo a nakoniec bola 15DC 😀
@vardzikova neviem moja, to zavisi od toho ovulacneho hormonu, ale spravis si test a uvidis 😀
@azzura pridem domov a urobim... 😀 no a u teba ako mrcha už skončila ? 😉
@vardzikova 😀 dobre dievca, pekne posluchas "maminku" 😀 . Nie, este stale mam mrchu a zda sa ze tak skoro ani neskonci, neva aspon sa konecne dobre vycistim 😎 😎 😎
@gelinka75 ja si na to nejak neviem zvyknúť, kým chodil do práce, tak sme chodili spať spolu, no odkedy o prácu prišiel, zvykol si, že nemusí ráno vstávať skoro a dostať ho večer do postele je riadny zaberák na moje nervy....
@vardzikova to zvládneš, nie? 🙂 pohodička 🙂
@azzura 😉 😀 kolľky den maš mrchu? lebo mne sa to zda ako večnosť 😀
@vardzikova dnes som 4DC 😀 😀
@kikaneu no jasne že to zvladnem ..bude ma to stať kopu síl ale nakoniec to skonči happyand-om 😉
@purina12345 no prave som si objavila trochen vodovy hlien a hned mi to posunulo ovu .... , uz su neni ciarky 😉
@vardzikova
@azzura čože ešte len? 😲 no kukaj tu
@nativanativa perfektne 😉
Babky dnešny den v praci mi ide neskutočne pomali a ked si spomeniem že tu budem sedieť ešte do šiestej .. 😠 😠 😠 😠 😠
@vardzikova aj ja sa chcem udobriť.... len keď som veľmi tvrdohlavá 😠
@vardzikova ja som do 4tej 😠 😠 neviem co so sebou a nic sa mi nechce uz
ahoooj no my sa snazime 5 mesiacov a vy???
@zuzanka9999 my sa snažíme 10 mesiacov, tiež zatiaľ nič 😒
@gelinka75
@vardzikova nechcem rýpať, ale ja už som doma 😀 určite nemáte toho v práci veľa babenky, to vydržíte... veď aj tak dnes všetci nakupujú a neriešia robotu 😉 teda čo sa u nás v meste robí..... hrúúúúúúúza 😲
@fifitko25 aha a uz ak sa mozem opytat ste to riesili aj s lekarom??? lebo ja neviem kedy by sme to mali zacat riesit.
@gelinka75 čože ? iba do štvrtej? no a ja do šiestej ako to tu zvladnem neviem ... 😠 😠 😠
@fifitko25 milačik ale ja ešte musim isť niečo kupiť svokrovy .... lebo som nato akosi pozabudla 😀
@vardzikova takze az budem mat rovnake 2// tak 36h ale co ak to vajko sa vykotula o 40h hm
@zuzanka9999 áno, už riešim... keď sa nám nedarilo, bola som v októbri na pravidelnej prehliadke a tam som doktorovi povedala, že sa snažíme a že nič z toho. Urobil mi folikulometriu a zistil mi malé folíky ☹ keď sú malé - nedozrejú a tým pádom nemôžu byť oplodnené. Dostala som lieky, po ktorých mi folíky rastú, no nemôžem ich užívať dlhodobo, lebo aj dosť škodia.... preto je pre nás teraz nevyhnutné rýchlo otehotnieť, aby som do seba nemusela pchať tento bordel..... a to nevýjde tento cyklus, pôjde aj môj manžel na spermografiu.
@vardzikova juj a už vieš, čo mu kúpiš?

@kikaneu nie sme pohnevani 😀 dnes bude vsetko v pohode..no aj u nas vecny problem zaspanie pri telke a ani neviem kedy ide do postele 😀 okrem snazilkovania..ja uz sa neviem ani urazit, nejak som si zvykla 😲 😲 ale nahodou vcera isiel do postele so mnou..ako baranok 😀