Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 aha lebo my sa snazime od augusta, moj nastavajuci bol na spermiograme a tam je vsetko ok ja som mala prevenciu v septembri a vsetko som mala ok, tak nejako tomu nerozumiem kde je chyba, resp. v com.dokonca sme aj cez ovulaciu sa snazili a nic.budem vam drzat palce nech sa dockate cim skor babatka. mna najviac urazilo ked kolegyna ktora otehotnela na prvy krat a je teraz v stvrtom mesiaci mi povedala ze asi som neplodna.tak ma to nahnevalo. moja mama sa snazila o prve dieta az 8 rokov napriklad
@zuzanka9999 Hlúpa kolegyna 😠 prečo rieši, keď nevie, čo za tým môže byť. Nepochopia tie, ktoré problém s tehu nemajú ☹ držím palce, isto vám to výjde, hlavne žiadne stresy a radosť z milovania 😀
@vardzikova lieky beriem druhý cyklus. Dúfam, že teraz sa už všetko podarí a už nebudem mať žiadne lieky 😉 majú totiž veľa bočných príznakov a niektoré sa tuším prejavujú aj u mňa 😠
Ahojte ženy...to akože vy nič doma nerobíte? 😀 😀 😀 ja som sa až teraz dostala k netu...ale darčeky nakúpené, práčka perie, koláčik obliaty čokoládkou, obedík spapaný, vajíčka na likér pripravené.....môj dnešný graf vyzerá takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@nativanativa ty mojka čo to máš za graf? 😀 😀 😀
😀 @chorucka mojko ked budeš keksikovať každy den alebo obden tak to nemôžeš prešvihnuť .. ved žraloky vydržia nieake dve dni takže v poho nič neboj ... 😀 😀
@fifitko25 niee praveže nie a vbec neviem či to stiham ... porad niečo 😉
tak dnes ma sestricka pekne nahnevala ( nebudem radsej skaredo pisat ) vysledky z vyteru su vraj negativne a ze mam prist az o mesiac na tu folikulometriu hlavne ze zapal sa len tak sam nevylieci
@vardzikova ja neviem ci tam tak dlho vydrzia sak ked vstanes s postele tak clup a je to von A uz vobec sa mi nechce verit ze by vydrzali 2dni to jeasi blud
@chorucka mojka ... ty zabudaš na pozitivne myslenie... 😀 no ved po sexualnom styku 😀 daš nôžky na pár minút hore ... dôležitá zásielka stečie a je to ... 😉
@lucecita mojka a to všetko chceš stihnuť ešte dnes?
@vardzikova @gelinka75 dúfam, že to stihnem.....vajcia už šľahám, ale odskočila som si sem mrknúť ako sa tu máte 😀 😀 prádlo je už zavesené, riady umyté...ale rozhodla som sa, že pusinky nechám pusinkami a spravím ich po sviatkoch 😀 😀 😀 manžel šiel na čečinky do lesa, som zvedavá čo donesie 😀 😀 😀
@lucecita mojka daj si už pauzuuu ved zajtra su vianocee 😀

@fifitko25 milačik ale najdôležitejšie je že už berieš liečiky .. lebo bez toho by to asi nešlo...všetko zlé je aj na niečo dobré, a ako dlho berieš tie lieky?