icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
23. dec 2011

@lucecita aby si nebola prekvapkana .. namiesto jednej vetvičky donesie cely les 😀 😀 😀

lucecita
23. dec 2011

@gelinka75 šalátik spravíme zajtra pekne zemiačkový so zeleninkou a majonézou, ktorú budem sama šľahať zo žĺtkov a oleja a potom ju zriedim šľahačkou a k tomu filé....mliečnu kapustnicu s dubákmi a vajíčkom...ešte by som chcela spraviť cesnakový posúch, ale ešte nikdy v živote som nemiesila cesto, tak neviem ako to dopadne 😀 😀 😀 😀 a vy čo mávate na večeru? a už došiel a nedoniesol nič 😠
@vardzikova už si ju dávam, pijem kávičku s troškou čerstvého vaječného likéru v nej 😵 😵

vardzikova
23. dec 2011

@lucecita super a ja ešte sedim v praci ☹

lucecita
23. dec 2011

@vardzikova ty si v robote? som nevedela....čo robíš? kedy končíš?

vardzikova
23. dec 2011

@lucecita končim tak asi o hodinu ... ☹ ☹ ☹ a čo robim? prepočitavam peniaze ktore mi zaplatili zakaznici za auta, tak to ešte musim ponahadzovať do systemu a potom pojdem domov ... taka hodina 😒

lucecita
23. dec 2011

@vardzikova tak nech to rýchlo ubehne...počuj, a graf už máš? 😀 😀 😀 😀

gelinka75
23. dec 2011

@lucecita uz som doma, ja idem uvarit zemiaciky na salatik, rano ho budem robit , rybu az tesne pred vecerou aby bola cerstva, jaj cim viac chcem spravit, tym viac sa mi nechce 😀 😀
@vardzikova muz ma dnes cakal s usmevom a v dobrej nalade, to za tu vcerajsiu mensiu hadku 😀 😀

mel84
23. dec 2011

@gelinka75 😀 😀 ja som to mala naopak riedke, tak som to dlhsie musela varit..ale neboj vnutri to nevidno co tam je, vsetko sa to spapa;)

fifitko25
23. dec 2011

@gelinka75
@vardzikova my už sme s mm tiež dobre, boli sme na punci a večeri, teraz sa kúpe 😝 Uvidíme Čo bude, noc je Ešte mladá 😀

fifitko25
23. dec 2011

@vardzikova Dúfam, že si svokrovi kúpila niečo pekné 😀

fifitko25
23. dec 2011

Dievčatá, ak tu zajtra nestihnem prijst, chcem vám všetkým popriat krásne a stastne Vianoce, veľa spokojnosti, lásky od blízkych a partnerov a hlavne: všetky po novom roku // 😵

mel84
23. dec 2011

Baby aj ja Vam prajem vsetko najlepsie, uzivajte si posledne Vianoce bez miminiek, tie dalsie uz to nebude take jednoduche;))

lucecita
23. dec 2011

@gelinka75 ja mám už na dnes pohov...nevládzem...kukám telku S tebou mě baví svět...aj zeleninku na šalát som stihla pokrájať....ani mne sa nechce a to som chcela ešte kúpelku umyť...zajtra umyjem vaňu aj wecko, dnes som už lenivá 😀 😀 😀 😀

gelinka75
23. dec 2011

@mel84 no muzik pochvalil, ze to mam schovat lebo vsetky zje, takze to budem robievat, dokonca pochvalil plnku, lebo jeho mama robievala vzdy take bez plnky 😀 takze dik za receptik odkladam si ho 😵

gelinka75
23. dec 2011

@lucecita vidim, ze mame rovnaky program, kukame telku ten isty film a zajtra tiez umyvam podlahy a ostatne co ty 😀

mel84
23. dec 2011

@gelinka75 tesiiiim sa🙂 tiez som si to ulozila, niekedy vyskusaj aj tu prvu, je taka ina na aku sme zvyknuti ale festovne dobra🙂

lucecita
23. dec 2011

@gelinka75 vidíš, ani sme nevedeli aké sme rovnaké a hlavne šikovné 😀

mel84
23. dec 2011

:DD tiez kukam ten film a popritom balim darceky...podlahy sa mi dnes uz fakt nechcelo , tak som si to tiez nechala az na ranko:D

fifitko25
23. dec 2011

@gelinka75
@lucecita milujeme film s tebou ma baví svet 🙂 poznám všetky komentáre naspamat, ale aj tak 😀

spula22
23. dec 2011

tak teda mame podobne plany 🙂 ja tiez pozeram s tebou mne bavi svet a rano este doupratovat a dat varit kapustinicu 😀

lucecita
23. dec 2011

@gelinka75 @spula22 @fifitko25 @mel84 babyyyy, no my sme sa teda našli 😀 😀 😀 kukáme rovnaký film a upratovanie odsúvame na zajtra 😀 😀

spula22
23. dec 2011

@lucecita 😀 to je super 😀.len este tie 2// na testiku po novom roku vsetky a budeme kompletne 😀

gelinka75
23. dec 2011

@lucecita no a co, sme moderne zenske, nielen otrocit ale vieme aj oddychovat, 😀 😀

gelinka75
23. dec 2011

@spula22 u nas vari svokra kapustnicu, ja robim ostatne, prvy krat po rokoch budeme vecerat traja aj s nou 😅 😉

spula22
23. dec 2011

@gelinka75 tak mas vybavene aspon trosku 😀.my so svokrou robime spolu salat 😀.byvame v jednom dome,tak je to super, ze sa tozdelime a nemusime si kazda zvlast varit 😀.kapustu robim ja aj s kaprom a pre mna a maleho robim lososa 🙂.kolace mame rozdelene 😀. tak a to je dobre, ci zle, ze budete spolu? 😕

gelinka75
23. dec 2011

@spula22 my sme si varievali vzdy zvlast aj na vianoce, ona proste vari komplet inak ako ja 😀 len tento rok zomrel svokor tak sme ju pozvali na veceru a uz vymysla, ze si donesie svoju rybu, kukala som na nu s vyvalenymi ocami, ale radsej budem ticho 🙂

mel84
23. dec 2011

@gelinka75 no ja odpadnem:D aj my vecerame v trojke so svokrou🙂 prvy rok bez rodicov 😒 snad to prezijem 😉

spula22
23. dec 2011

@gelinka75 jaaj tak to mi je luto,ze ti zomrel svokor ☹.ved ju nechaj tak,urcite to ma sama tazke ☹.to s tym varenim poznam,preto varim ja 🙂

lucecita
23. dec 2011

@gelinka75 jasnéééé, radšej byť ticho, nech nie je oheň na na streche 😀 😀 😀
@mel84 ja večeriam prvýkrát bez rodičov a súrodencov len s mojim manželom 😵 😵 😵 teším sa a aj bojím zároveň...

gelinka75
23. dec 2011

@spula22 ved ju necham 🙂 nech si robi co chce, inak by bola sama ☹ @mel84 prezijeme, nie? 😀 😀