Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita
@gelinka75 musime prezit, sak ved sme zeny 😉 urcite mi slzicka vyskoci...ja mam troch surodencov, tak som zvyknuta ze nas je vela pri stedrej veceri, niekedy este aj stari rodicia dosli...a teraz v trojke, tak som sa manzela pytala, ze co tak robia ked sa najedia🙂)) no musim zaviest nejake zvyky 😉 ja som sa so svokrou "dohodla" 😀 ze teda chcem vsetko pripravit sama nech si oddychne 😀
@lucecita no jasnačka že nemam 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 a moj dnes prišiel pre mna do prace ... ževraj aby som nemusela isť autobusom a vonku je taka zima 😉 inak dnes je teplejšie ako včera 😀
@fifitko25 tak jasnačka že to treba využiť ... môj už zaspal akysi je dobity či čo ... 😖
@vardzikova to bude teda snazilkovanie 😀 😀 ti nasi chlapi, co by sme bez nich robili 😵
@lucecita milačik ty aj keby si polovicu z toho neurobila čo si urobila tak aj tak si toho urobila veeeľa .. riadne som sa zamotala čo ? 😀 😀 😀
@gelinka75 milačik môj už spi 🙄
@mel84 ja som sa manžela pýtala ako to mávajú u nich na večeru, ale chvalabohu presne to čo my 😀 😀 😀 len mu musím uvariť zemiaky, tie si dávajú ku kapustnici...ja mám tiež troch súrodencov a boli sme vždy všetci doma na Vianoce 😉 😉 😉
@vardzikova nič iné som ani nečakala 😀 😀 😀 a meriaš ešte stále či si sa už na to vyprdkala?
@vardzikova zamotala, ale ja som pochopila a nasmiala som sa 😀 😀 😀 😀 😀 som si práve spomenula, že musím z aviváže vytiahnuť obrus na zajtrajšiu večeru 😀 😀 😀
@lucecita milačik nevyprdkala som sa nato .. ale akosi nezapisujem ... 😖 😀
@lucecita to som typicka ja ... 😉 😀
dievčatá, neviem či si na vás zajtra ešte nájdem čas, dnes som mala náročný deň, uf, nechcem už na to všetko ani myslieť.....tááák, vám všetkým prajem požehnané a pokojné Vianoce plné lásky, porozumenia, zdravia a vytúžených dvoch čiaročiek, nech sme už budúce Vianoce traja 🙂 dobrú noc 🙂
@mel84 tak na to sa chystám....dnes už len špinenie a zajtra čoro moro pod stromčekom 😀 😀 😀
@kikaneu podobne aj tebe želám aj ja a budúce Vianoce budeme všetci traja 😉 😉 nemysli na to, je to smutné a zvlášť takto pred Vianocami...ja som bola kamarátkinmu ocovi na pohrebe pred dvomi týždňami a to takisto to nebolo príjemné...
Zamiešaj vareškou svoje tajné priania,
pridaj pár orieškov očakávania
a zamiešaj znovu pre šťastie,
nech dobro a láska narastie!
Krásne Vianoce.
@aliaxa ten aqvitox je bez predpisu?
Tak lasky moje prajem vám Krásne a požehnané Vianoce, aby sme si ich užili v pokoji a v rodinnom kruhu našich blízkych ..posielam virtuálnu pusinku 😵 😵
Baby aj ja Vam prajem stastne a vesele Vianoce 🙂 😵 nech sa nam splni ten vysnivany darcek co najskor 😀
Babenky moje, príjemné a požehnaná prežitie Vianoc v kruhu rodiny a priateľov, pokoj a pohodu pri štedrovečernej večeri vám želá Lucka a Milanko a nech máme všetky budúci rok na tehu testíku naše dve vytúžené // 😉 😉 😉 😉 😉
ešte posielam dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@kandee1201 ano je bez predpisu

@lucecita ja som veceriavala tiez najradsej iba s mojim muzom, to mam rada, zapalime si sviecku a tak..uz mame svoje ritualy 😀