Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ja som mala minulý cyklus na 17DC ovu, ale ako ti písala purina, skús si zmerať teplotu a potom uvidíš...aj ja idem do postele, ráno vstávam do práce......
dobrú dievčatá, vidíme sa zajtra 😉
@purina12345 máme aj taky ortutovy aj digitálny, tak to zajtra skúsim s tým, Čo máme doma 🙂
@milacik3 a ktorý si DC? a v akých dávkach ho užívaš? a je to silné krvácanie?
@fifitko25 jasné začni s tým čo máš doma a potom sa možno presmeruješ na ten druhý 😉
@purina12345 ten gynex asik naozaj pomaha, mrchana mi prisla na 32 DC a ani som nemala PMS. ani brusko ma nebolelo, ani ceciky... 🙂
Je možné, aby mi teplota začala klesať tak rýchlo ?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Simona.D/gra...
uffff kočky dnes ti ma normálne chytila taká "depka", hned z rana. a tomusim ist do prace kde zasa v strese cely den budem. co robite aby ste sa takej depky zbavili??? ak ju niekedy vobec mate? prajem aspon vam kocky pekny dnik 🙂))
@zuzanka9999 moja odychuj nic neries, skus vytaminy, ked sa ti nechce rozpravat nerozpravaj, pocuvaj hudbu, ale neprepinaj sa, ja som zazila take depky, ze museli pomahat lekari hruzaaa, ale uz okej 😉
inac dobre ranko jupiiii do prace 😉
dobré ránko dievčatká...podávam hlásenie z práce....ale na trt makový som tu 😀 😀 😀 som sa vôbec nevyspala, nie že by mi manžel nedal spinkať, to nie 😕 😕 to ma radšej hrdlo bolelo jak šľak a spala som asik dve hoďky! 😠 😠 😠 kašlem soplím, no dneska bude radosť pracovať....som si aj teplotku merala a zaznačila do grafu http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
dobre ranko dievcata 😀.taka ako sa mate?
@lucecita mojka tak treba preliecit rychlo 🙂. skus teraflu,aspon mne zabera super 🙂
@zuzanka9999 mojka ziadnu depku neries . ja viem, o com hovoris ja mam z prace depku vkuse.snaz sa to neriesit a zhlboka sa nadychni a vydrz 😀
Dobre ranko babenky 😉 😀
baby, mám kolegyňu, ktorá vysadila HAK...prvý mesiac od vysadenia dostala mrchaňu ako mala, ale teraz na druhý cyklus ich mala dostať minulý týždeň v pondelok a mala len také slabunké krvácanie 1,5 dňa a potom nič, vraj má nafúknuté brucho ako v treťom mesiaci 🙂 normálne s mangelom trtošia ale ešte si nerobila test, môže byť tehu alebo je to len na margo vysadenia HAK?
Tak babky prikladam môj graf 😀 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/39202a
@vardzikova micka, ja sa idem dneska opiť do nemoty ako som sľúbila....takže díky za úúúúúúúžasný deň 😠 😠 😠 😠 😠
@zuzanka9999 depku z robotty mávam často 😠 veľa povinností a nikto zodpovedný..... 😠
@lucecita micka nemaš začo ... to je ale šok čo ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 dneska som 12DC, robím si večer ovu test a skočíme na seba tak či tak 😀 😀 baby @vardzikova vy ma dneska prekvapujete 😀 😀 😀
@vardzikova šok to je teda poriadny, ja sa ale necem opiť.... 😀 😀 😀 😀 môžem si to nechať na silvestra? 🤐
@spula22 budem sa musieť...už ma pália oči, čo u mňa signalizuje zvýšenú teplotu...tak uvidíš fazuľku 🙂 🙂 🙂 tešíííím
@lucecita ani ja som tomu nedokazala uveriť že som si rano zmerala teplotu a k tomu ešte zapisala do grafu 😀 😀 to sa na mna vôbec nepodoba , milačik ale sľuby sa sľubujú ...takže ! 😠
@spula22 ved to je blizučko .. kameňom dohodiš 😀

@fifitko25 a je digitálny alebo normálny? môžeš s hociktrorým to je jedno