icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
27. dec 2011

@fifitko25 a je digitálny alebo normálny? môžeš s hociktrorým to je jedno

lucecita
27. dec 2011

@vardzikova ja som mala minulý cyklus na 17DC ovu, ale ako ti písala purina, skús si zmerať teplotu a potom uvidíš...aj ja idem do postele, ráno vstávam do práce......
dobrú dievčatá, vidíme sa zajtra 😉

fifitko25
27. dec 2011

@purina12345 máme aj taky ortutovy aj digitálny, tak to zajtra skúsim s tým, Čo máme doma 🙂

purina12345
27. dec 2011

@milacik3 a ktorý si DC? a v akých dávkach ho užívaš? a je to silné krvácanie?

purina12345
27. dec 2011

@fifitko25 jasné začni s tým čo máš doma a potom sa možno presmeruješ na ten druhý 😉

bubacik5
27. dec 2011

@purina12345 ten gynex asik naozaj pomaha, mrchana mi prisla na 32 DC a ani som nemala PMS. ani brusko ma nebolelo, ani ceciky... 🙂

micak
27. dec 2011

Je možné, aby mi teplota začala klesať tak rýchlo ?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Simona.D/gra...

zuzanka9999
28. dec 2011

uffff kočky dnes ti ma normálne chytila taká "depka", hned z rana. a tomusim ist do prace kde zasa v strese cely den budem. co robite aby ste sa takej depky zbavili??? ak ju niekedy vobec mate? prajem aspon vam kocky pekny dnik 🙂))

eri28
28. dec 2011

@zuzanka9999 moja odychuj nic neries, skus vytaminy, ked sa ti nechce rozpravat nerozpravaj, pocuvaj hudbu, ale neprepinaj sa, ja som zazila take depky, ze museli pomahat lekari hruzaaa, ale uz okej 😉

eri28
28. dec 2011

inac dobre ranko jupiiii do prace 😉

lucecita
28. dec 2011

dobré ránko dievčatká...podávam hlásenie z práce....ale na trt makový som tu 😀 😀 😀 som sa vôbec nevyspala, nie že by mi manžel nedal spinkať, to nie 😕 😕 to ma radšej hrdlo bolelo jak šľak a spala som asik dve hoďky! 😠 😠 😠 kašlem soplím, no dneska bude radosť pracovať....som si aj teplotku merala a zaznačila do grafu http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

spula22
28. dec 2011

dobre ranko dievcata 😀.taka ako sa mate?
@lucecita mojka tak treba preliecit rychlo 🙂. skus teraflu,aspon mne zabera super 🙂
@zuzanka9999 mojka ziadnu depku neries . ja viem, o com hovoris ja mam z prace depku vkuse.snaz sa to neriesit a zhlboka sa nadychni a vydrz 😀

vardzikova
28. dec 2011

Dobre ranko babenky 😉 😀

lucecita
28. dec 2011

baby, mám kolegyňu, ktorá vysadila HAK...prvý mesiac od vysadenia dostala mrchaňu ako mala, ale teraz na druhý cyklus ich mala dostať minulý týždeň v pondelok a mala len také slabunké krvácanie 1,5 dňa a potom nič, vraj má nafúknuté brucho ako v treťom mesiaci 🙂 normálne s mangelom trtošia ale ešte si nerobila test, môže byť tehu alebo je to len na margo vysadenia HAK?

fifitko25
28. dec 2011

@lucecita a koľký si DC? ja som dnes 10 DC a merala som si prvýkrát ráno teplotu 😀 mala som 36,7

fifitko25
28. dec 2011

@lucecita fúha, môže byť tehotná úplne v pohode 😉 na jej mieste by som ocikala testík 😀

vardzikova
28. dec 2011

Tak babky prikladam môj graf 😀 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/39202a

lucecita
28. dec 2011

@spula22 no pôjdem do lekárne z roboty dačo si kúpiť.....však to môžem aj keď sa ešte len o tehu pokúšame, žeee? a ty ideš kedy na potvrdenie k dokimu?

lucecita
28. dec 2011

@vardzikova micka, ja sa idem dneska opiť do nemoty ako som sľúbila....takže díky za úúúúúúúžasný deň 😠 😠 😠 😠 😠

fifitko25
28. dec 2011

@zuzanka9999 depku z robotty mávam často 😠 veľa povinností a nikto zodpovedný..... 😠

spula22
28. dec 2011

@lucecita ano tomozes .ja som na pondelok objednana 🙂.uz som bola objednana skorej,ked som este ani nevedela ze som tehu na normalnu prehliadku,tak aspon to lepsie vyuzijem 😀.pekne sa lieckaj 😀

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita micka nemaš začo ... to je ale šok čo ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
28. dec 2011

@fifitko25 dneska som 12DC, robím si večer ovu test a skočíme na seba tak či tak 😀 😀 baby @vardzikova vy ma dneska prekvapujete 😀 😀 😀
@vardzikova šok to je teda poriadny, ja sa ale necem opiť.... 😀 😀 😀 😀 môžem si to nechať na silvestra? 🤐
@spula22 budem sa musieť...už ma pália oči, čo u mňa signalizuje zvýšenú teplotu...tak uvidíš fazuľku 🙂 🙂 🙂 tešíííím

spula22
28. dec 2011

@lucecita no aj ja sa uz velmi tesim na moju fazulku malinku 😀 😀 😀. anajlepsie na tom je , ze vcera mi kamratka volala,ze aj ona je tehu o 2 tyzdne dlhsie ako ja 🙂

lucecita
28. dec 2011

@spula22 no super, budete spolu kocikovat 😀 😀 😀

spula22
28. dec 2011

@lucecita no 🙂 🙂 🙂 ked sa k sebe dostaneme 🙂

lucecita
28. dec 2011

@spula22 prečo? ja som to pochopila, že bývate nejako pri sebe...

spula22
28. dec 2011

@lucecita no ona je z bb a ja zo zv 😀, tak relativne je to blizko 🙂

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita ani ja som tomu nedokazala uveriť že som si rano zmerala teplotu a k tomu ešte zapisala do grafu 😀 😀 to sa na mna vôbec nepodoba , milačik ale sľuby sa sľubujú ...takže ! 😠

vardzikova
28. dec 2011

@spula22 ved to je blizučko .. kameňom dohodiš 😀