icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
28. dec 2011

@spula22 nemeslim, ale nebolo by zle keby sa to tak stalo. Ale ja uz cakam aby dosla mrcha a mohla ist na tie prefuky, podla mna tam mam este daky zadrhel. Ale kebyze nemusim ist na ten zakrok, tak by som bola prestatstna

azzura
28. dec 2011

@spula22 Monika 😉 vcera sme sa predstavovali 😀 😀

spula22
28. dec 2011

@azzura jaj ta musim ist precitat 🙂

azzura
28. dec 2011

@zelovocka aha, tak som zvedava. Lebo ja toho hlienkiku moc nemam 🙂 takze na silvestra by som mala tiect 🙂. Uz si zas citim P vajecnik, ten je nejak funkčny ale prd z toho, asi mam nepriechodny P vajcovod. nechapem ze ten L nepracuje a pritom by mali kazfy mesiac byt na striedacku. Aj doky sa smeje že som praviciarka.
Ty si kolky DC?

vardzikova
28. dec 2011

@gelinka75 a to keby som chcela zistiť či mam dobry folikul tak ako? ked mi robil hormonalny profil tak tam to asi nezistil čo ?

lucecita
28. dec 2011

@azzura PRáVEžE NEBOLO, ALE DNESKA BUDE, TAK SA PRIPRAVUJEM 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
28. dec 2011

@azzura aj ja ked mam ovulku tak mam slaby hlien ☹ pričom to ani nechapem ..inak kamoška poradila grepovy džusik myslite že to pomaha na hlien?

azzura
28. dec 2011

@vardzikova cica, musis ist pred ovulkou dokymu a on ti urobi folikulimetrie, na ultrazvuku ti ukaze folikuli a aj ti ich odmeria, pripadne ked dojdes po ovulke tak vidi, ci ti praskol alebo sa vstrebal . sa dohodni s dokym ze chces take

azzura
28. dec 2011

@vardzikova ja som pocula o anannasovom dzuse ze pomaha, tak som si vcera kupila 2 a pije. Furt nieco do seba lejem, zrnka, alchemilku a teraz aj dzus 😀 😀 😀

azzura
28. dec 2011

@lucecita jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaáj, kolky si DC? 😀 😀 😀 😀

vardzikova
28. dec 2011

@azzura ja pijem grepovy džusik, a gynastan .. a občas aj tie zrnka .. ale veľmi mi nechutia ajked mam pociť že ked si ich len tak sypem do jogurtu tak to nema taky učinok ako ked si ich vymočim vo vode 😔

azzura
28. dec 2011

@vardzikova ja ich mocim a pijem v praci, sa mi smeju ze co vsetko mam po stole 😀 😀 😀 😀

vardzikova
28. dec 2011

@azzura no dobre zavolam mu ale teraz asi robiť nebude asi až po sviatkach a to už budem po .. 😖

vardzikova
28. dec 2011

@azzura si budu myslieť že si čarodejnica a že miešaš odvary 😀 😀 😀 😀

azzura
28. dec 2011

@vardzikova počuj a mozno mu ani nebudes musiet volat, proste si mi slubila ze budes pozitivne mysliet a teraz to vyjde, ale keby nahodov, tak sa snim dohodnes ze by si chcela prist na folikulimetriu

azzura
28. dec 2011

@vardzikova uz si zvykli, dnes moja sefka nechapala, lebo okrem caju som si zalievala aj semiacka, ze co to je, ja ze na travenie, vsak vsetko nemusia vediet 😀 😀 😀 😀 a stym mam problem tiez 😝 😝 😝

vardzikova
28. dec 2011

@azzura uvidime ale najradšej by som tam išla ... a ty si bola ?

lucecita
28. dec 2011

@azzura 12DC, ale minulý cyklus som mala ovulku 17DC, tak si asi počkám do nového roka 😀 😀 😀 ale mám akúsi zvášenú chuť na keksíkovanie a stále len žerem a žerem, hlavne sladkéééééé 😀 😀 ty si aký DC?

azzura
28. dec 2011

bozeeeee, sefka dosla na 2 dni do prace a neda pokoja 😒 😒 😒 😒 😒 😒

vardzikova
28. dec 2011

@azzura ja mam tiež problémy s trávením a hlavne s vypradznovanim .. skušam uplne všetko berieš nato aj nieke lieky alebo nie?

zelovocka
28. dec 2011

@azzura aj ja si vždy cítim viac P vaječník 🙂 "ľavičiarska" ovu mi vždy mešká 😀 takže asi som s tebou v pravici 😀 ja som teraz 3DC, samozrejme že nič, mrcha ma naťahovala celé Vianoce, či príde/nepríde, ale také bolesti som mala, že to bolo jasné 🙄 po skončení MS pôjdem na gyndu a uvidím, čo mi zistia. snáď nič zlého😅 ty už sa nevieš dočkať prefukov, čo? 😉

azzura
28. dec 2011

@lucecita si kontrolujes aj hlienik a krcok. Kazdy cyklus nemusi byt rovnaky, tak aby si to neprepasla, ale ked je chut tak treba vyuzit 😀 😀 😀
ja som dnes 9DC

gelinka75
28. dec 2011

@vardzikova to by si musela ist pred ovulkou na sono, aby pozreli ako rastie 😉

azzura
28. dec 2011

@zelovocka no, uz aby bol januar, pojdem na predoperacne vysetrenia a potom sup pred ovulkou na prefuky, som zvedava co zistia. Ale kebyze sa zazrak kona a zahlasil by som ze rusim termin lebo som.... to by bol zazrak, by som sa zblaznila od radosti

zelovocka
28. dec 2011

@vardzikova ja si myslím, že to má rovnaký účinok aj v jogurte, lebo aj tak sa ti v žalúdku napučia a pustia sliz 😉 takže neboj, stačí to. ešte mávajú v obchodoch so zdravou výživou a v bio obchodoch takú "pochúťku", alebo keksík, alebo ako by som to nazvala, z ľanových semiačok s figami, určite je to super na trávenie a sú mňam. len si nepamätám, ako sa to volá. český výrobca.

vardzikova
28. dec 2011

@gelinka75 no parada tak som to asi nestihla čo?

vardzikova
28. dec 2011

@zelovocka no tak to dnes pojdem a kupim ... takže si mysliš že to ma rovnaky učinok v suchom ako aj v mokrom stave no chvala bohu lebo vmokrom stave by som ich aj tak nejedla lebo mi nechutia 😉 😀

zelovocka
28. dec 2011

@azzura tak či onak - tehu budeš 😉 či už pred prefukmi, alebo po nich, uvidíme 🙂
a každá tu budeme tehu v roku 2012, tak! 😝 😀

azzura
28. dec 2011

@vardzikova jasne, ja chodim kazdy mesiac, lebo ja som mala problem ze mi nerastli a nedozrievali folikuli, brala som aj clostil, ale uz pol roka ho neberiem. Ja som uz mam v podstae dost za sebou

lucecita
28. dec 2011

@azzura hlienik mám krémový, trošička sa už naťahuje...krčok som sa mi nedal nahmatať, ale to som tak rýchlo skúšala na wecku v práci....riadne skontrolujem doma a chuť mám, tak dneska vhupneme na to, aj manžel je s tým oboznámený 😀 😀 😀 a kedy cca mávaš ovu?