icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
28. dec 2011

@vardzikova mas nizku teplotu, takze u teba zjavne ovu este nebola, tak este keby si zasla na gyndu mozno by to vedeli pozriet 🙂

zelovocka
28. dec 2011

@vardzikova jasné, ty ich zješ v suchom stave, ale v žalúdku máš mokro 😀 takže ony tam napučia a všetko je tak, ako má byť 😝 😀

azzura
28. dec 2011

@zelovocka presne, aj ja som toho nazoru, ze vsetky budeme 2012 tehu a ani nic ine nepripada do uvahy 😠

vardzikova
28. dec 2011

@azzura mojka viem si predstaviť ako sa tešiš na prefuky .. 🙂

vardzikova
28. dec 2011

@azzura no a teraz su už v poriadku?

vardzikova
28. dec 2011

@gelinka75 no tak ja tam skusim dnes zavolať

azzura
28. dec 2011

@lucecita no, uz sa ti mozno blizi ovu, tak treba sexikovat obden 😀 14-15DC, ale ja to citim od vajecníkov, pred ovulkou sa zintenzivni bolest a potom zrazu prestane a to viem ze vajko prasklo......to viem, lebo uz mi to doky vysvetlil, že ako to u mna chodi, takze teraz som mudra ako radio 😀 😀 😀

gelinka75
28. dec 2011

baby ale aspon niecim ma v tom centre potesili, dr. mi vravela, ze ked mam ovulku tak to je dobre znamenie, asi sa vela bab lieci prave na toto potom treba viac liekov brat atd. tak aspon toto mam naporiadku 😝

azzura
28. dec 2011

@vardzikova ja viem ze to boli ako svina, ale co uz. Prezila si ich aj ty, tak sa snazilkuj

lucecita
28. dec 2011

@azzura JA SOM TENTO CYKLUS ZVOLILA TAKTIKU OBDEň, TAK MA NIč NEPREKVAPí 😎 😎 😎 AJ MňA POBOLIEVA VAJEčNíK, ALE VäčšINOU TEN POKAZENý NA ľAVOBOKU... 😠 😠 ALE TERAZ SOM CíTILA AJ PRAVý

azzura
28. dec 2011

@vardzikova vies co, doky je prekvapeny, lebo ja som si musle adat pauzu od liekov, ale ked som ich prestala brat tak som bola nefunkcna a stav sa mi vratil do povodneho stavu. ale posledne 3 cykly sa mi organizmus sam nastartoval, ja to pripisujem alchemilke, lebo ani nepotrebujem lieky a fungujem, ibaze ziadny vysledok, aj doky sa cuduje.

vardzikova
28. dec 2011

@gelinka75 tak to som rada moja,, volala som dokymu asi ma dovolenku 😠 😠 😠 😠

azzura
28. dec 2011

@lucecita vsak musime z niektoreho vajecníka dat gol 😀 😀 😀

azzura
28. dec 2011

@gelinka75 hej, ja som mavala anovulacne cykly, vajko sa vstrebalo

gelinka75
28. dec 2011

@azzura a to ako zistili? rastlo a neprasklo? a teplotu si vtedy merala?

lucecita
28. dec 2011

@azzura tak to musíme teda...ja verím, že tento cyklus dám víťazný 😵 😵 😵 😵

azzura
28. dec 2011

@gelinka75 merala, a vtedy som mala skakavu cely cyklu. Ano, zistil mi to na sone, bud sa netrvorili, alebo ked ano tak ich bolo vela malych a ziadny dominantny alebo ked bol tak sa vstrebal, to vsetko videl. A mne ani nedorastala sliznica 😒 😒 😒

delideli
28. dec 2011

@kandee1201 : nestihla som odpovedat,uz odpovedala purina,tak len dufam,ze bude fungovat 🙂

azzura
28. dec 2011

@lucecita musis verit, nic ine si nepripustaj. strasne vela robi psychika. podla mna posledny cyklus som si posrala, lebo mi teplotek behala 37 a 36,9 a ako som si rano povedala tak taku som mala a v den mrchy som sa zobudila s tym ze mi urcite hodne padne a aj tak bolo 36.5 😒 😒

lucecita
28. dec 2011

@azzura ja som si doteraz vsetky cykly vravela, ze to nevyjde a ani nevyšlo...preto mením taktiku a myslím pozitívne a snažilkujeme obdeň.....raz to tam musí padnúť 😀 😀 😀 vy sa už dlho snažíte, že?

vardzikova
28. dec 2011

@azzura ja viem milačik 😉 🙂

natalinda88
28. dec 2011

ahojte 🙂 poradíte mi prosím vás s tým zapisovaním teplôt do grafu ? dnes som 4 DC, takže ešte nemeriam,ale chcela by som mať prehľad o tom či vôbec u mňa prebieha ovulácia... pomôžte mi prosím 🙂

vardzikova
28. dec 2011

@azzura ale tak aspon na sebe pociťuješ zmenu a to je super.. hlavne to že nemusiš brať žiadne lieky mna boli momentalne v podbrušku a aj ľavy vaječnik.. no toto 😉

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita milačik ale to je super taktika ..aj ja sa snažim myslieť pozitivne .. hlavne ked si poviem že som bola na tych prefukoch .. tak prečo by sa to vlastne už nemalo podariť nie? 😀

gelinka75
28. dec 2011

@lucecita no lenze potom si clovek namysli strasne vela priznakov, tak neviem co je lepsie ci cakat mrchu, alebo si mysliet ze budem tehu 😀 😀 😀

gelinka75
28. dec 2011

@azzura ale teraz to mas v poriadku, nie?

azzura
28. dec 2011

@lucecita tak tak, musime zmenit postoj. Od septembra min.roka sme si povedali ze uz je cas na babo, v decembri som isla na preventivku a zahlasila ze chcem dieta, tak som dosla na HP a vtedy ma poslala do rity, že mam ist na umele aby som to stihla do 39 zadara. Proste zistil problem a osral ma a ma uplne polozil na same dno, a v marci mi moj drahy nasiel druheho uzasneho dokyho a ten sa mi perfekten venuje doteraz 😀 😀 😀 . Uz vela veci vyriesil. Takze nevesaj hlavu, treba dufat a verit

azzura
28. dec 2011

@vardzikova super, tak nech len boli, takze si asi este len pred ovulkou 😀 😀 😀

azzura
28. dec 2011

@gelinka75 dufam ze to mam teraz v poriadku, uz len zistit preco sa to nedari a tak preto idem na tie prefuky

azzura
28. dec 2011

@natalinda88 uz si zahlasena na tu stranku? Tak si zadaj potom new cyklus a tam daj prvy den mrchy, aby ti to ratalo ze vtedy mas vlastne 1DC