Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
caute babulky... my zaciname v decembri... uz sa tesim ako yacnem toto vsetko riesit... ja totiz vobec netusim kedy mam ovu :-/ cyklus mam tak 27 dni + - ale ovu podla nicoho neviem odhadnut.... ☹ tak som velmi zvedava ako to pojde...
@zuzanka9999 robím v jednom nemenovanom výrobnom podniku, v administratíve. aj ja som testovala, tuším predvčerom, že či náhodu... ale ani náhodou 😒 tak som rada že už doma nemám žiadne tehotenské a ani ovulačné testy... aj ja som bola nasratá jak hovado a mračila sa na celý svet, ale už ma to našťastie prešlo 😉
no a tie spoločne kancelárie to je fakt "paráda"! ja tiež tak sedím v kancli so svojimi kolegami, a asi aj oni hovoria že sedieť v kancli so šéfom (čiže so mnou) je fakt fasa 😀
ja zacinam za par dni skoncila mrcha, sice uz sme nevydrzali, ale aste skoro, teraz dam 2 dni pauzu, ked sa podari, mam aj ovu testy, a potom idem e na to a ked to nevyjde tento mesiac asi skocik k lekarovi, ze chcem neake tabletky co by mi pomohli, mam len centum, nech to v tom decembri mam na co tesit pod ten stromcek to by bol najkrajsi jezisko v mojom zivote 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a dufam, ze nebudem sama, ale vsetky sanazilky sup 😀 😉
@purina12345 http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
konecneeeeee 🙂 🙂
@nativanativa tak keď teraz poviem už je to tam tak už chápeš čo myslím 😀 😀 😀 😀
tak a teraz hlavne pohodičku, nemyslieť na to a nesleduj sa, máš krásny grafík 🙂
caute baby, hlásim sa po predlzenom víkende 🙂 ako sa máte, čo nového? idem si kuknúť čo ste tu popísali za ten čas..
@delideli tak predsa si mala ovulku 😀 najspoľahlivejšia metóta je práve tá teplotná, tak držím palčeky 🙂
@purina12345 netreba predbiehat ... pri mojom stasti , moc o tom hovorime a to neni dobre 😖 😖
@nativanativa jooj moja, sorry, ty už mylíš dopredu, ja som len myslela že si sa dočkala ovušky a to je tiež super 😵
@purina12345 : dakujem, uvidime ako pojde grafik dalej, nejak ale nerozumiem negativite tych testov, myslela som,ze su spolahlive, dokonca v ten den som si robila udajne ten supercitlivy de luxe za 3.70 🙂
@delideli neviem, mohlo byť že si mala moc zriedený moč a nezachytilo ti LF ale každopádne už si po ovu
baby, ja som mala zas teplotu 37,2 takze ovulka musela prebehnut niekedy 13DC alebo 14DC, kedy sme sa snazilkovali, len ten sprosty hlien bol skoro o nicom 😠 no ved uvidime
@gelinka75 na oplodnenie stačí aj kremový hlienik, nič neboj 🙂
bré ráno baby 😀 ja som v práci, a nie je mi trikrát najlepšie...je mi na vracanie a točí sa mi hlava....objednala som sa k dokimu na pondelok ráno na kontrolu s ľavým vaječníkom...čiže, buď to bude laparoskopia, prasknuté alebo mi povie radostnejšiu správičku 🙂
@lucecita aj tebe ránečko 🙂 a ktorý si DC?
@purina12345 13DC, a snažíme sa keď sa dá 😀 ale teplotu si nemerám, ale ako to tu tak čítam, asi budúci mesiac začnem ak sa to teraz nepodarí...
@lucecita tak držím palčeky aby si videla krásny dominantný folik 🙂
merať teplotku je fajn a ak začneš meraj si s dvojdesatinovým teplomerom 😉
potom daj zajtra vedieť 🙂
@purina12345 ty si nas vseved , ze purinka ??
@purina12345 jasné, dám vedieť....uvidime ako dopadnem, ale isto dám vedieť....a aj ja si myslím, že si vševedko 😀 tak dúfam, že sa Ti rýchlo zadarí a budeš aj ty tehu ako dievčatá 😎
@nativanativa @lucecita no babenky asi tu už moc komentujem alebo sa nudím, že? ja teraz bojujem s tou myšlienkou že najbližšie budememe mať príležitosť keď budem doma a zároveň budem mať ovu bude asi marec
hrúza toľko bude v jednej vete 😖 ale ďakujem 🙂

@zuzanka9999 ahoj citala som, ze ak su rozne merania, berie sa za smerodatnu teplota 😀