Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova tak tak budu a HOTOVO!!! len si musis pockat kedy..ake mas zaluby?
@vardzikova vsak uvidis a ked nie tak budu tvojeeeeeeeeeeee 🙂
@vardzikova nerobila, ale neviem ked sa kmita do PaL co to ma byt a ked doookola co ma vyjst
@bubacik5 zaľuby? no momentalne som sa dala do pletenia košikov z papiera .. a ty?
@azzura mojka a maš doma retiazku s križikom? tak ak ano tak ti napišem navod ľavu ruku otočiš dlaňou smerom hore chytiš retiazku na koniec a tri krát po sebe ju zdvihneš nad predlaktím po tretí krát ako ju zdvihneš tak sa ti bud roztočí alebo bude len kmitať ked sa roztočí to znamená že bude dievčatko ked bude kmitať tak chlapec a toto opakuješ dovtedy kym sa retiazka prestane uplne hybať .. ja som to skušala tri krat a potom už nebolo nič 😉
@vardzikova ok vyskusam 🙂
@vardzikova pletenie kosikov z papiera???
@azzura urob si to ešte dnes a potom mi daj vedieť som nedočkavaaaaaaaaaaa 😉 😀 ale som sa zasa ojedla ..
@azzura ano počula si niekedy už o tom?
@vardzikova ja som dojedla kolace co doniesla kolegyna 🙂 a zaliala som si alchemilku. Jasne, skusim a dam vediet
@fifitko25 milačik ja sa mam dnes lepšie ako včera a zajtra to bude určite ešte lepšie ako dnes 😉 😀 ja musim byž mojka v robote až do pol piatej takže si natom lepšie ako ja 😉
@alyce fakt,keď sa nám nedarilo otehotnieť - skúšame od februára, tak som sa v októbri zastavila u dokiho, že nech ma vyšetrí... no a zistili sme malé folíky ☹ tak sme nasadili liečbu, po prvom mesiaci narástli síce iba dva, ale už boli veľké, no nechytil sa žiadny, teraz to skúšam druhý mesiac a v piatok som 12 DC a idem zas na meranie folíkov 😉
@vardzikova nie nepocula, a ked ich z papiera upleties, tak potom co, su ako dekoracia alebo aj uzitocne ??
@vardzikova ale ja som tu od 6:15 😀
@azzura tie kolače su najvačšie lakadlo .. ja si to pre istotu do prace nenosim lebo sa tak rozkysnem že až .. ja si radšej vypijem čajik moj milovany gynastan 😎 😀 a je po kolači 😉
@vardzikova ja papap, ja som furt hladna, nastastie to nie je na mne vidno. Ale ved aj ty si vychrtla, podla foto 😀 😀
@fifitko25 jaaaaaj 😀 😀 😀 ale tak ti to aspon skôr zbehne ved už iba dve hodky .. no ved to je uplna parada a ja ked pozriem na hodinku tak ešte mi treba tri a pol hruuuuza .. ale akosi to už prežijem .. čakam kedy mi pride ta maca včera som ju objednala a už som to oznamila aj manželikovi .. nebol z toho nadšeny ale ked som mu povedala koľko som zato vyhodila prachov tak povedal že to bude jesť 😀
@vardzikova môj to je v pohode,neboj sa, bude aj tvoj 😉 celkovo je to aj na povzbudenie a nebude sa cítiť taký vyčerpaný 😉 ja som objednala 2 balenia kapsúl a poslali mi aj darček navyše - taký krém na pleť z výťažkov citrusov a aloe vera 😀
@azzura ja ich mam milačik ako kvetinače .. dnes ti to odfotim a pridam aby si si to vedela predstaviť a potom som robila ešte mojej tete ako darček taku šperkovnicu vyzerala fantaticky.. 😀
@azzura že vychrtla 😀 😀 😀 😀 😀 no tak mam trošku menej ako by som mala mať ale už sa natom pracuje pribrala som kilo 😲 takže mam 53
@vardzikova odfot, lebo vobec netusim co si mam pod tym predstavit

@fifitko25 to ano je strasne pocasie, a nic sa mi nechce robit 😒