Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova vobec neviem co je to pletenie kosikov z paperia. posli foto 🙂 a moje zaluby su fotenie, grafika 🙂
@vardzikova uz si si objednala macu? Ja furt len uvazujem.
@fifitko25 no ked mu toto poviem tak bude mať z toho radosť lebo v poslednom čase je dosť unaveny chudačik a ešte aj v noci chcem stale niečo od neho 😀 😀
@azzura odfotim a dnes to tu aj pridam .. vyzera to super ja to potom farbim s takym lodnym lakom aby sa to aj lesko a z dialky by si ani nepovedala že je to robene z papiera .. mamke som tak urobila už 5 lebo chcela mať všetky kvetinače rovnake
@vardzikova jaj, to olepujes kvetinaciky. Take sa robi aj zo servitok. to je ale piplacka 😀
ahojte 🙂 strašne rýchlo tu pribúdajú strany a ja vás nestíham dočítať 🙂 tak čo máte nové? 🙂 mne teda ešte graf ovu neoznačil, asi až zajtra keď zadám teplotu....aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a inak sa mám pohodovo, sme s mamou same doma 🙂 sme si navarili kurací vývar a kurací perkelt 🙂 dáme si poobede kávičku a už len čakať na manžela kým príde z práce 🙂 aj so psom som už bola vonku 🙂 a periem celý deň 🙂
@azzura ja mam vyšku 168 cm 😖
@bubacik5 fotenie ty sa tomu aj venuješ alebo to maš iba ako koniček?
@azzura ja už som objednala .. vyjde ma to na 18Eur aj s poštovnym načo moja uvažuješ? kup a hotovo
@azzura milačik ja neolepujem kvetinačiky ja tamkvetinačiky už iba vložim do mojho urobeneho kvetinačika 😉 teraz som to napisala ako trubka ale neva ty pochopiš ked ti tu dam foto 😉
@kikaneu no ty si usilovna ako včelička 🙂 tak len si oddychni a naber sil do robotky
@kikaneu to neriešim už ja si hovorim druhy mesiac ale vždy ked pride ovulka tak to musim riešiť 😉 😀
dievčatá, kamoška mi doniesla EMMU zo septembra a čítala som článok a vraj sa treba vyhýbať arašidom, ľanovým semienkam a hubám, že obsahujú veľa kadmia....tak teraz to má byť akože čo?
@vardzikova teraz ani nebol čas to riešiť 🙂 a už o našom probléme vie lekárka, tak sme sa dohodli, že počkáme ešte a po mrche odnesieme manželovu vzorku na spermiogram 🙂
@vardzikova je aj ja som taka velka ci mala 🙂 ale mam trosku viac kil, to pride vekom 🙂
@vardzikova hej, ja musim mat nejaky hmatatelny dokaz aby som pochopila 🙂 Co uz mam dlhe vedenie 🙂 🙂
ženy moje, ja už tu nevládzem...dve kávy som tu vypila, kopec čaju, točí sa mi boliaca makovica a príšerne ma bolí hrdlo ☹ ☹ ☹

@vardzikova 😀 ze kilo pribrala. a aku mas vysku??? Lebo ja mam 55