Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova 😀 😀 😀 take nijaka farba, bleeeee, tak si tam sprtnem melir a vyzaram mladsie a krajsie 😝 😝 😝 😝
@lucecita ja som najprv nechcela lebo ked to odrastá tak to vyzerá hrozne ale šak čo .. no bože .. a nakoniec som si dala celu hlavu .. ale ja som nechcela mať hlavu ako kurča žltu preto mi objednala taky šamponik s ktorým si raz za týžden umyjem vlasy a stale ich mam take svetle až biele 😉
@vardzikova to mas melír, ja ze si cela blond 😉
@azzura no asi ten hlienik či čo to je .. 😎 milačik ale ved ty si vždy mlada .. nepotrebuješ to čosi 😀 😀 😀
@azzura zlatko asi si nedočitala všetko čom som si pisala s lucecitou .. mojko ja mam už teraz celu hlavu blond aj na tej fotke predtym som si davala robiť iba melirik 😎 😀
@vardzikova jaaaaaaaaaaaaaaaaj, hlienik 😀 dnes mi treba vsetko ako sprostej pisat. Super ak mas ten plodny hlienik 🙂 🙂.
To čosi sa mi pači 😉 😉 😉
@vardzikova aháááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Dnes som ako z pomocnej skoly 😨 😨 😨 😕
@azzura čomu milačik nerozumieš ja ti to vysvetlim 😎
@azzura to čosi sa mi pači? mojko ty pochadzaš z akej planety? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova a vies, že uz ani neviem comu nerozumiem 😨
@vardzikova 😀 😀 😀 zas ma rozrehotavas 😀 😀 😀
@azzura som rada moja .. že sa smeješ na vlastnych somarinach 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale ja som sa natom tiež nasmiala .. 😀 😀
@vardzikova ja sa smejem nad tvojimi hlodmi 😀 😀 😀
Ahojte baby Len nakukne co nove Nejaka tehulka?
kam ste sa stratili? ☹
som sa chcela postazovat a Vas nieto No manzel mi zakazal net ze sa mam jemu venovat 😀 tak som teraz nakukla ani o tom nevie Mrchana je prec Dnes som bola na gynde Aj tento cyklus som si dala folikulometriu Znova na pravom vaj. sa mi robi folik sak minule bol na pravom a teraz zas Uz sa vam to stalo?
@azzura no kukaj tu 😀

@vardzikova ó ó ó dakujem ze si taka mila a podelis sa. 😀 A co z teba lezie von?