icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
28. dec 2011

@vardzikova ó ó ó dakujem ze si taka mila a podelis sa. 😀 A co z teba lezie von?

azzura
28. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 😀 take nijaka farba, bleeeee, tak si tam sprtnem melir a vyzaram mladsie a krajsie 😝 😝 😝 😝

vardzikova
28. dec 2011

@lucecita ja som najprv nechcela lebo ked to odrastá tak to vyzerá hrozne ale šak čo .. no bože .. a nakoniec som si dala celu hlavu .. ale ja som nechcela mať hlavu ako kurča žltu preto mi objednala taky šamponik s ktorým si raz za týžden umyjem vlasy a stale ich mam take svetle až biele 😉

azzura
28. dec 2011

@vardzikova to mas melír, ja ze si cela blond 😉

vardzikova
28. dec 2011

@azzura no asi ten hlienik či čo to je .. 😎 milačik ale ved ty si vždy mlada .. nepotrebuješ to čosi 😀 😀 😀

vardzikova
28. dec 2011

@azzura zlatko asi si nedočitala všetko čom som si pisala s lucecitou .. mojko ja mam už teraz celu hlavu blond aj na tej fotke predtym som si davala robiť iba melirik 😎 😀

azzura
28. dec 2011

@vardzikova jaaaaaaaaaaaaaaaaj, hlienik 😀 dnes mi treba vsetko ako sprostej pisat. Super ak mas ten plodny hlienik 🙂 🙂.
To čosi sa mi pači 😉 😉 😉

azzura
28. dec 2011

@vardzikova aháááááááááááááááááááááááááááááááááááá

azzura
28. dec 2011

Dnes som ako z pomocnej skoly 😨 😨 😨 😕

fifitko25
28. dec 2011

@azzura tiež beriem clostil 1 tabletku denne medzi 3 -7 DC 😉 som zvedavá, ako mi narástli folíky teraz, v piatok idem na meranie 😝

fifitko25
28. dec 2011

@alyce tiež dúfam, že sa to podarí, už som dobrala druhý cyklus, takže by mohlo byť folíkov viac a jeden z nich bude aj ten víťazný 😎 😎 😀 😀

alyce
28. dec 2011

@fifitko25 bude urcite, mozno aj dva pri takejto podpore 😉

vardzikova
28. dec 2011

@azzura čomu milačik nerozumieš ja ti to vysvetlim 😎

vardzikova
28. dec 2011

@azzura to čosi sa mi pači? mojko ty pochadzaš z akej planety? 😀 😀 😀 😀

azzura
28. dec 2011

@fifitko25 ja uz pol roka neberiem. ale pamatam si na svoju prvu davku, som mala ukrutanske bolesti vo vajecníkoch, ani ruku som si nemohla polozit na brucho, hruza, ale uz dalsi cyklus bol ok

azzura
28. dec 2011

@vardzikova a vies, že uz ani neviem comu nerozumiem 😨

azzura
28. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 😀 zas ma rozrehotavas 😀 😀 😀

vardzikova
28. dec 2011

@azzura som rada moja .. že sa smeješ na vlastnych somarinach 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale ja som sa natom tiež nasmiala .. 😀 😀

fifitko25
28. dec 2011

@azzura mne nie je zle z clostilu, ale z dufíku 🙄 strašne ma bolia prsia, žalúdok, som nervózna a nič mi netrávi.... je to ťažký liek na strávenie a to vedľajšie účinky väčšinou na mňa nepôsobia, no dufík je výnimka 🙄

azzura
28. dec 2011

@vardzikova ja sa smejem nad tvojimi hlodmi 😀 😀 😀

azzura
28. dec 2011

@fifitko25 ten dufik som nebrala.

chorucka
28. dec 2011

Ahojte baby Len nakukne co nove Nejaka tehulka?

chorucka
28. dec 2011

kam ste sa stratili? ☹

azzura
28. dec 2011

@chorucka tu tu sme, nic nove 😉

chorucka
28. dec 2011

som sa chcela postazovat a Vas nieto No manzel mi zakazal net ze sa mam jemu venovat 😀 tak som teraz nakukla ani o tom nevie Mrchana je prec Dnes som bola na gynde Aj tento cyklus som si dala folikulometriu Znova na pravom vaj. sa mi robi folik sak minule bol na pravom a teraz zas Uz sa vam to stalo?

fifitko25
28. dec 2011

@azzura buď rada, je to hrozný liek 🙄

@chorucka purina je tehuľka, ak si to nezachytila už 😉

azzura
28. dec 2011

@chorucka hej, ja to mam tak, som praviciarka ako povedal doky. A zas si ho citim 🙂. Ma pravdu mm, ked je doma tak sa mu mas venovat 😀 😀 😀

azzura
28. dec 2011

@fifitko25
@chorucka aj spula 22 je tehu

azzura
28. dec 2011

@fifitko25 co uz ked je hrozny, ale co nespravis pre babo 😒

vardzikova
28. dec 2011

@azzura no kukaj tu 😀