icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bugynka
28. dec 2011

Ahoj baby mám otazku , poslednu ms som mala 3.12 - meškala 2 dni , trvala den a bola dost silná ale inac mávam presne a aspon 3 dni . Od včera mám sem tam špinenie ale podľa výpočtou by som ms mala mať 31.12 . Može byt že to tomu cyklu hrabe zo stresov ? Áj ma dnes sem tam pobolieva bruško ako pred MS.

chorucka
28. dec 2011

@azzura
@fifitko25 Spula 22 je tehulka? no super uz sa dostaneme aj my na rad Ja som myslela ze to je na striedacku Dnes mi lekar povedal ze nejake nove vysetrenie ci nechcem plati sa 12€ vezne krv a zisti v akom stave su vajecniky Mate nejake info o tom

azzura
28. dec 2011

@chorucka nieeeeeeeeeeeee, take vysetrenie z krvy nepoznam.

azzura
28. dec 2011

@bugynka aj mojim cyklom hrabalo zo stresov. Ale to spinenie pred mrchov moze byt aj uhniezdenie, vsak vyckaj a uvidis

chorucka
28. dec 2011

@fifitko25 este aj purina tak to ma podrz 🙂 Pekne krasne naklusu na koberec a daju radu Velmi im drzim palce

azzura
28. dec 2011

@chorucka vsak im to doprajeme, aj my budeme v roku 2012 😉 😉 😉 😉

chorucka
28. dec 2011

@azzura moj lekar povedal ze je to nove (som nevedela ci je to nove len u mojeho lekara alebo celkom nove)Poistovna to neuhradza ale co je to 12€ Ked mi dude brat krv na horm tak mi vezne aj na to som zvedava co zisti

azzura
28. dec 2011

@chorucka som aj ja zvedava, potom daj vediet. Na tuto novu metodu som zvedava

kikaneu
28. dec 2011

@vardzikova no už rok sa nechránime a bábo nikde, tak som to povedala na prehliadke a postup je taký, že najprv berú krv na hormonálny profil a hneď potom spermiogram, a po výsledkoch sa uvidí čo ďalej

azzura
28. dec 2011

@kikaneu ja som tiez tak zacala

azzura
28. dec 2011

@kikaneu drzim palce aby bolo vsetko ok

vardzikova
28. dec 2011

@kikaneu no tak mne už hormonalny robili .. ja uvidim ako to dopadne tento cyklus alebo aj buduci ... 😒

azzura
28. dec 2011

o chvilu idem domkooooooooooooooooooooooooov

vardzikova
28. dec 2011

@azzura a ja až o hodinúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 😠 😠 😠 😠

azzura
28. dec 2011

@vardzikova dnes prespavam u nasich, takze sa budem venovat mojej 4nohej laske 😉 pojdeme sa vyvencit

kikaneu
28. dec 2011

@azzura ďakujem 🙂

azzura
28. dec 2011

@kikaneu niet zač 😉

kikaneu
28. dec 2011

@vardzikova no, ja som mala včera volať o výsledky, ale som nejak zabudla a už majú dovolenku, tak budúci týždeň tam aj tak zas idem, tak sa hneď opýtam 🙂 a dúfam, že to bude ok......inak, zas ma pobolieva ten pravý vajčník....

azzura
28. dec 2011

@kikaneu inak, nejak tie P vajecniky su dominatne 😎

azzura
28. dec 2011

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dievcatka

vardzikova
28. dec 2011

@azzura ahoooj 😉 🙂

kikaneu
28. dec 2011

@azzura tiež som si všimla, len sa čudujem, že bolí ešte aj po ovu....lebo to nezvykne 😉

kikaneu
28. dec 2011

@azzura čaaau 🙂

azzura
28. dec 2011

@kikaneu aha, noooo v tom bude nieco? Zeby si sa zahniezdovala? 😀 😀 😀

vardzikova
28. dec 2011

@kikaneu na ovulku? ktory DC si? ja som dnes 16 😉

azzura
28. dec 2011

@vardzikova cau cica 😉

bubacik5
28. dec 2011

@vardzikova zatial to mam iba ako konicek 😀 dostala som pod stromcek aj stativ...a zrkadlovku maam. pomaly sa ucim s tym narabat. pridi pofotim ta :D mam aj platno 😀 😀 😀

azzura
28. dec 2011

😎 😎 😎 😎 😎

bubacik5
28. dec 2011

@azzura ahoooj

bugynka
28. dec 2011

@azzura ale mám pocit jak pred mrchou a po keksiku s mm to bolo viac krvave ☹ Uj bola by som rada keby ze to vyslo , podla vypoctov som plodne mala do 19 .12.... Už ked sme pri tych plodnych dni , na kazdej stanke mi to ukazuje inac na jednej mi ukazalo az 8 dni ako za plodne .