Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no už rok sa nechránime a bábo nikde, tak som to povedala na prehliadke a postup je taký, že najprv berú krv na hormonálny profil a hneď potom spermiogram, a po výsledkoch sa uvidí čo ďalej
@kikaneu no tak mne už hormonalny robili .. ja uvidim ako to dopadne tento cyklus alebo aj buduci ... 😒
o chvilu idem domkooooooooooooooooooooooooov
@azzura a ja až o hodinúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 😠 😠 😠 😠
@vardzikova dnes prespavam u nasich, takze sa budem venovat mojej 4nohej laske 😉 pojdeme sa vyvencit
@vardzikova no, ja som mala včera volať o výsledky, ale som nejak zabudla a už majú dovolenku, tak budúci týždeň tam aj tak zas idem, tak sa hneď opýtam 🙂 a dúfam, že to bude ok......inak, zas ma pobolieva ten pravý vajčník....
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dievcatka
@azzura ahoooj 😉 🙂
@kikaneu na ovulku? ktory DC si? ja som dnes 16 😉
@vardzikova cau cica 😉
@vardzikova zatial to mam iba ako konicek 😀 dostala som pod stromcek aj stativ...a zrkadlovku maam. pomaly sa ucim s tym narabat. pridi pofotim ta :D mam aj platno 😀 😀 😀
😎 😎 😎 😎 😎

Ahoj baby mám otazku , poslednu ms som mala 3.12 - meškala 2 dni , trvala den a bola dost silná ale inac mávam presne a aspon 3 dni . Od včera mám sem tam špinenie ale podľa výpočtou by som ms mala mať 31.12 . Može byt že to tomu cyklu hrabe zo stresov ? Áj ma dnes sem tam pobolieva bruško ako pred MS.