Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 @delideli dievčatá tu máte toho o hlieniku viac než dosť aj s obrázkami pre kontrolu 🙂
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@purina12345 purina a neda sa to nejak poriesit? tak dlho cakat, ked po tom tuzis tiez nie je dobre... 😢
@purina12345 : to som si prestudovala, je to tam naozaj velmi pekne rozpisane, ale ked ten moj produkt 🙂niekedy nespada ani do jednej kategorie, resp. niekedy aj naraz do dvoch..no nejak som mu este neprisla uplne na klb 🙂
tiez je mi luto,ze musite cakat az do marca, ale dufam,ze to rychlo zbehne, resp. mozno sa predsa len podari nejako to poriesit aj skor..
@gelinka75 @delideli no veru nedá, to viete, treba aj zarábať. no jedine čo by mi pomohlo keby mi teraz čo najdlhšie meškala a tým pádom by sa posunula a skôr by sa to presunulo, no ale uvidíme, možno sa medzičasom psychika uvoľní keď nebudeme teraz snažilkovať. Budem zatiaľ cvičiť mojžišovu metodu a aj u mňa sa snáď vráti ten krásny ovu hlienik čo bejvávalo 🙂
@purina12345 : držím silno všetky palce : ja som tiez už (až 🙂) rak trocha zacvičila tú Mojžišovú, nebolo to zlé, len som lenivá ako voš..🙂
@purina12345 a preco az v marci? dovtedy teda vypnes a potom to pride 😀 zasluzis si byt tehu, ked tu tak vsetkym radis a podobne...
ahoj zienky aj ja som prvosnazilka ale akosi sa nam nedari :( a ako ste na tom vy?
@adka_pajerska ahoj, vitaj medzi nami, a ako dlho sa snažíte?
@lucecita @delideli @gelinka75 @nativanativa jedna žienka mi sem-tam veští a teraz som sa pýtala na bábo a povedala že ešte to bude trvať dlhšiu dobu ale určite sa dočkám no a od nej mi toho už dosť vyšlo no a včera som sa pýtala jednej cez net a napísala mi toto:bábätko bude,len by bolo velmi dobré každé ráno vypiť 0,2dcl koňaku v 1dcl teplého mlieka.Posilní to vaše ženské orgány a o to lahšie sa Vám podarí otehotnieť.Pite to jeden mesiac 😀
@purina12345 fiha, hned poranu opita? :D :D ja nejak neverim takymto predpovediam...to moze povedat a vymysliet hocikto 😝
samozrejme, ze sa dockas, kazda sa docka skor ci neskor 🙂
@gelinka75 no veď tiež ma to napadlo a ja alkohol vôbec nemusím, len pričuchnem a mám dosť 😀 😀
a teplé mlieko fuuuuj, tak ale je pravda že môžem mať slabé svalstvo lebo dosť sedím na zadku tak aj preto chcem cvičiť, tak sa musím zaprieť a posilňovať lebo aj to bráni otehotneniu
ale aj ja verím že sa určite dočkáme ako ty píšes 🙂
@purina12345 to veľmi pomôže, ja to poznám...ale mne sa nedá úplne vypnúť, pretože som stále doma a mám tu všetkých od rodičov, po svokrovcov a kámošky....takže všetci na mňa tlačia kedy bábo kedy bábo, čo ma psychicky ubíja 😖 a neviem ako sa mám voči tomu obrniť...stále vravím, že keď to bude tak to bude a dám sama vedieť, ale nikto si nadá povedať a tým pádom čakám tu každodennú otázku 😒 to je aj u vás takto, či som jediná?
@purina12345 ja ráno piť nemôžem, lebo nám v kancli dávajú námatkovo fúkať a keď dačo, tak hodinová výpoveď 😀 ale zasa na druhej strane to nemôže byť zlé, skúsim cez víkend 😀 😀 😀
@purina12345 aho no snazime sa pomaly rok :( a ty si na tom ako???
@lucecita ja som to vymyslela tak, lebo mi to uz tiez liezlo na nervy a vlastne to zacalo nasim susedom, ze kedy uz budeme kocikovat, kazdy krat sa ma opytal, ked ma uvidel, strasne mi to liezlo na nervy...az zlost do mna vosla, tak som mu povedala, ze to uz nikdy od neho nechcem pocut, lebo je to nasa vec a nemusi sa stale pytat..odvtedy mam pokoj...no a doma sa tiez kazdy pytal, az som im zakazala hovorit na tu temu uplne, mama mala aj nejake nabehy, ze vymyslala liecitelov (keby vedela, ze sa nesnazime 😉 to som jej nehovorila, naco aj), ja vsetky tieto veci si nechavam pre seba a mm..nepotrebujem, aby sa v nasom rozhodnuti s mm nejak vypytvavali. 😅 ani teraz nevie nikto, ze sa snazime okrem jednej kamosky, ktora s nasimi vobec nie je v kontakte, zas by boli len zbytocne reci z ich strany
@gelinka75 mama sa ma už prestala pýtať, ale vidím na nej, že už už by sa pýtala...nevie ani o mojej cyste na vaječníku, uvidím čo mi povie v pondelok doktor a potom jej to poviem, pretože ak pôjdem na laparoskopiu, tak nemocnicu neutajím...na otázku ostatných kedy bábo odpovedám že za 9 mesiacov a aj tak som každému povedala, že to poviem až po troch mesiacoch, no aj tak sa pýtajú, strácam pri tom nervy, k tomu nervy z roboty, bolesti s vaječníkom, no amen....ale naši a svokrovci samozrejme to budú vedieť aj skôr 😀
@lucecita tak aj ja to vidim na mojej, ze by rada rozpravala na tu temu, proste sa nedam a hotovo, lebo iba sebe by som robila nervy... cystu som mala aj ja viackrat a vzdy zmizla, to ze vraj nic nie je, len keby narastla do velkych rozmerov robi problemy, mna nic nebolelo, aj to mi ju vzdy objavili nahodne..ci ist na operaciu neviem, jeden dr mi vravel, ze ist lebo moze tlacit na ine organy a dalsi dr vravel, ze staci sledovat, tak teraz si vyber, hej verim ti, ze tie otazky dost ubijaju, neboj bude aj lepsie 🙂 hlavne by si to nemala vybavit tym, ze im povies, ze za 9 mesiacov, preto sa vzdy pytaju znova a znova..neboj sa, pochopia to ak to aj povies raznejsie
@lucecita @gelinka75 no babenky veru aj ja to tak neznášam, moja svokra ma privádza niekedy až do stavu zúrivosti, a ja hlúpa ani neviem som jej prečo spomínala ešte že si meriam teplotku a potom sa ma pomaly každý deň pýtala akú mám teplotu aj keď sa do toho vôbec nevyzná, no moje nervy, teraz jej vravím že to bude ešte veľmi dlho trvať kým sa nám podarí tak sa zmiernila, no zajtra ideme do nich tak som zvedavá a naši sú taký super zlatý môžu byť každému príkladom že ma s tým vôbec neotravujú asi jediný chápu že ak budeme čakať bábo tak im to s radosťou oznámime 🙂
@adka_pajerska no tak to už dosť dlho a čo doki? rieši niečo? mávaš pravidelné cykly?
@carie32 no ja som včera zasa začala s Gynexom a teraz si dávam tri krát denne 7 kvapiek, ty by si tiež tak môhla keď mávaš také dlhé cykly
@purina12345 moja mama je strasne negativisticka, velmi by sa tesila, to isto, ale ona vsetko vidi negativne, to by som zas len pocuvala a pocuvala, mne to strasne odobera energiu, tak prave preto je lepsie nevraviet nic az potom keby to bolo a tiez po 3 mesiacoch az, svokra sa nepyta nic, vie zeby sme oznamili, tak aspon ona je v pohode 😉
@gelinka75 @purina12345 skúsim ich teraz teda nejak ináč odbiť aj ja a uvidím ako to vezmú...ale si myslím, že všetkým to nedôjde a budú sa pýtať tak či tak ☹ a teraz k tomu mi podrástlo aj bruško nejak a fakt vyzerám jak tehu a preto sa už intenzívnejšie pýtajú...riešila som to aj voľnejšími topmi a to sa ma pýtali či už bruško schovávam 😀
@purina12345 : tak dufam,ze ta prva sa trafi,ale ze to cakanie uz nebude dlhe..no a ta druha ma dost zaujimave rady 🙂 ale na konak s teplym mliekom by som ani ja nemala chut 🙂
cafko snazilky, tak my sa snazime uz 11 mesiacov a zatial nic, aj folikulometriu mam za sebou, tak uvidime ci pomohla, v piatok hormonalny profil, skusala som caje, vitaminy, nohy hore, dovolenka ale bohuzial stale nic, tak uvidime, a myslela som si, ze sa nam to hned podari,,,a teraz som smutna a ide ma porazit, ked niekto povie nemysli na to, a podobne kraviny, alebo ked citam, ze o mesiac ideme na to, ako si ludia planuju, ale bohuzial, clovek mieni Pan Boh meni...
@purina12345 ved prave moja doktorka uz nevie so so mnou :( Menzes mi nechodi, uz pred tristvrte rokom som zacala brat Duphaston a Ms mi aj chodila,len ho nechcem brat pretoze som pribrala 6 kg.Lenze ked som ho vysadila ms mi zas neprisla :( a to vsetko skrz spostej antikoncepcie.Ja som ju brala 2 roky a uz mi moje telo nenabehlo tak ako by malo :( Vies mi nieco poradit??Ako dlho sa snazite vy?
ahojte dievčatá, ozývam sa po dlhšom čase, som opať v práci, mala som voľno, tak sme sa od piatku snažili ako sa len dalo :D
Dnes mi je akosi čudne.... nato, že som fajčiarka, začala mi cigareta veľmi smrdieť a od piatku som si vôbec nezápalila.... a keď nám dnes priniesli obed do práce, skoro som sa poblila... neviem, čím to je, ale vôbec mi nie je ok... stále by som len chodila na čerstvý vzduch.... kiež by to bolo to, čo si prajeme všetky !!!!! 🙂 uvidím, bud. týždeň má prísť mrcha a ak nepríde včas budem sa testovať. A vy ako pokračujete ?
@adka_pajerska my máme za sebou 5 mesiacov snaženia. Teraz som druhý cyklus začala užívať kvapky Gynex. Veľmi si ich babenky pochvaľovali a tiež také čo užívali HAK. Tak to máš riadne rozhádzaný cyklus. Odporučila by som ti skúsiť tie kvapky, môžeš si o nich tu niečo prečítať:http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp
tiež je forum na tejto stánke o tých kvapkách. a teraz si ako na tom z MS? kedy si ju naposledy mala?

@delideli dakujem moc, aj ja tebe, nech to vyjde 🙂