Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 som si sama sebe dala otazku 😀 šiši
@azzura tento mesiac ide o kvantitu 😒 😀
@lucecita no toto? môj by ma nesanoval .. ked chce tak chce 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura ja si myslím že si pred ovu keď máš takú vysokú teplotu, potom klesne a deň prvého zostupu ako som ja mala 16DC
@purina12345 najlepšie je sa asi aj tak orientovať podľa hlienu .. že? ale ked ho nemam veeeľmi veľa 😒 ja to nechapem papam semienka a teraz som začala piť aj grepovy džus a nič
@vardzikova tak tak ako som ja mala večer teplota nízka tak sme to nechali na druhý deň ale snažili sme sa keď prišiel z práce lebo večer mohlo byť po vajku a ešte kým tam zájdu kamošky
@purina12345 aha, tak skusim sa to toho nejak napasovat 😀
@vardzikova ale ty máš už vodový a aj ten je plodný a tiež treba veľa piť lebo keď nedodržiavaš pitný režim je aj v pipinke sucho
@purina12345 ako dlho trva kym to zlezie tam kam ma ,, vieš napriklad po keksikovani ako dlho by som mala ležať lebo mne potom vždy treba cikať ... nemôžem to vycikať? 😲
@purina12345 milačik dnes zisťujem že to nieje vodový ale ako sliz bola som na vecku vyskušať lebo mi to nedalo 😀 no a ja vodu praveže vôbec nepijem to bude asi tým čo?
caute baby, co je nove?
ja som uz par dni nemerala,ani netusim kedy bola ovu..u nasich cez sviatky to nemalo vyznam, na vcerajsok som sa zase vobec nevyspala a dnes sme mali strasnu zimu a navyse som musela vstavat o hodku skor..takze tento cyklus ani neviem ci a kedy bola ovu.. 😖 😖
@purina12345 : obraciam sa na teba ako na uspesnu odbornicku na ovulaciu a veci s nou spojene 🙂 🙂
je mozne,ze by mi BT neurcila ovu,aj ked bola?mala som totiz (asi po 5 mesiacoch)konecne bielkovy hlien-nadherny -to bolo na 12 DC,ten isty den poobede ma zacal popichavat pravy vajecnik (minuly mesiac bol lavy) a na dalsi t.j. 13DC den ma bolel jak slak (take ovu bolesti obcas mavam,aj minuly mesiac boli,a krasne sa kryli s grafom)..ale teplota nesla hore ani na 14DC..potom som uz nemerala z vyssie uvedenych dovodov 🙂
tu je grafik : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
co myslis?ten pravy vajecnik ma obcas pichol uz od MS,je mozne ,ze som mala nejaku cystu a po pripravovanej ovu sa mi nevytvorilo lutealne teliesko alebo ..?
inak ovu mavam podla predch. 2 grafov 11.-12. DC a cyklus v posl. dobe relativne pravidelny..
@vardzikova preto je dobré sa vycikať aj predtým, ja som tiež ležala s vankúšikom po zadkom pre istotu čím najdlhšie a ak som potrebovala tak som si už odbehla na záchod ale hneď som si zasa ľahla lebo zemská príťalivosť je silnejšia ako ženská 🙂
@purina12345 cicka, kuk môj graf, môžet o byť vzostup a potom ovu? http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 mám dneska aj egg hlienik...
@purina12345 no ale nemôžem to vycikať alebo ano? 😒
@purina12345 ja mám vodový, ktorý sa trošku mení na taký lepkavý....
ako dlho "po tom" si ostala ležať? 😉 ja si zvyknem poležať tak 10 minúť, ale aj tak keď sa zdvihnem, čosi vytečie 😒
@fifitko25 no presne toto že ležime a potom sa postavime a ide to akokeby z nas von.. ja sa snažim mať zahlavok pod riťkou aspon take dve hodiny.. že pre istotu 😀
@delideli mňa tiež boleli vajčníky už skoro po ms a obidva na striedačku čo som považovala za zvláštne a doki mi ukazoval dominantný iba na pravom a podľa teploty si mohla mať ovu 15-16 DC, neviem ale podľa toho že už máš cremový hlien už by mohlo byť po, ak si pamätáš mohlo by ti ešte napomôcť kedy si mala prvý deň sucha alebo sticky hlien to mohlo byť 1DPO
@vardzikova tak môže to byť tým tak začni pekne piť, naber si fľašku vody a maj ju pri seba aby si sa môhla kedykoľvek napiť, skôr ako sedíš na záchode to môže s teba vytiecť tak to treba robiť rýchlo aby nemalo veľkú príležitosť na to aby s teba vytiekli
@lucecita keď je egg ta sa to blíži aj testík sa ti pekne zafarbuje tak uvidíš aký bude dnes 😉
@fifitko25 tak treba si poležať ešte viac lebo keď sa dostanú kamošky dnu tak im trvá vraj takých sedem minút kým sa zorientujú a začnú hľadať cestičku, to som videla super dokument miracle v angličtine a po desiatich pozeraniach toho človek viac pochopí 😀 stiahla som ho na ulozto.sk
@purina12345 mám aj dneska testovať? som chcela až zajtra...ale tak skúsim aj dneska 😀 😀 😀
@purina12345 no tak to maš pravdu.. mam už pri sebe grepovy džus .. nemam rada džusi ale ten vraj tiež pomaha na jelpší hlien tak uvidim.. a ako sa volal ten dokument aby som si to stiahla .. 😉
@lucecita tak už sa ti zafarbuje tak radšej skús aj dnes 😉
@lucecita milačik testni aj dnes a uvidiš ako sa ti bude pomaličky zfarbovať silnejšie a silnejšie .. 😉 😀
@vardzikova Miracle of life
@vardzikova mne grepový džús chutí 😝 😝
@purina12345 starý ako praha ale pekné zábery, žiadné kreslené a pekne aj o spermoškách a od vajíčka cez ich spojenie až po pôrod odporúčam pozrieť
@purina12345 @vardzikova tak aj teda baby testnem a potom sem hodím obrázok...ale neviem kedy sa dostanem k netu, prídu totižto svokrovci 😨

@purina12345 http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 tak z tohto sa asi budem tazko vediet vysomarit, som to posrala, že som nemerala 😒