icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
30. dec 2011

@vardzikova ja som ho mala už včera, len ho nebolo ako je ho dneska...dúfam, že sa nám podarí aj dneska na to vhupnúť 😀 😀 😀 😀 erotikuš esemesku som už dávno nedostala 😠

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 dakujem mojka 😉 si supiš 😀 dnes ma boli to vajko viac ako inokedy ... aaaauu 😖

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25 a to ako casto chodis na folikulometriu? a to si sa nato sama pytala? a kedy sa na take vysetrenie chodi?

azzura
30. dec 2011

@vardzikova 31.1 mam príjem do nemocnice a 1.2. ma robia

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova a neprisla ti sms, alebo email? lebo mne posielali aj oboje, ze to odoslali

delideli
30. dec 2011

@lucecita : do roboty ... 😠 😠 😠 zacinam o siedmej,ale rano este vencime a potom cestujem.. 😖
tak super,ze si vyspinkana a plna sil do snazenia ,ked ti aj hlienik praje 🙂 tak sup! 🙂

azzura
30. dec 2011

@bubacik5 sa chodi pred ovulaciou, tak medzi 13-14DC

bubacik5
30. dec 2011

@azzura budem potom na teba mysliet. a ako sa to vlastne robi? ta uspia? prefuknu a dalsi den ked je to ok ides domov?

vardzikova
30. dec 2011

@lucecita no vidiš to ... ja taketo sms dostavam vtedy ked chce keksikovať .. 😀 😀 😀 😀 a dnes mi to uplne vyhovuje 😀 😀 tak sa len pekne snažilkujte mojka... aby tam už boli konečne // vytužene .. 😀 😀 😀

azzura
30. dec 2011

@bubacik5 hej, s narkozou a laparoskopicky, vraj si tam nejake 2-3 pobudnem, vsak uvidim

delideli
30. dec 2011

@vardzikova : tak s obruckou vyskusam..🙂 len dufam,ze mi nevyjde 10 deti,lebo kedy to stihnem ?? 🙂

lucecita
30. dec 2011

@delideli jááááj, no nám dali dneska voľno...šak chvalabohu 😎 😎 áno áno, aj dneska skúsime, aj keď bolo včera večer, hádam sa potvorky za noc dobre nabudili, im nechám pokoj aspoň tak do podvečera 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@azzura no tak aby si to užmala za sebou a budu ti aj niečo ine zistovať alebo len nepriechodnosť? 😖

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 sms mi prišla ešte v stredu a dnes je piatok.. tak dufam že to dnes konečne pride 😀

bubacik5
30. dec 2011

@azzura aha. no ked tento cyklus bude o nicom, tak uz pojdem ku gyndovi. a budem sa pytat aj na hormonalny profil a aj na folikometriu

vardzikova
30. dec 2011

@delideli všetko sa da ked sa chce takže prečo nie 10 ? 😀 😀 😀 😀 ale najlepšie je 11 aby si mala celu futbalovu jedenastku 😉

fifitko25
30. dec 2011

@lucecita ďakujem, budeme sa isto snažiť a dnes ostanem ležať aj hodinu, nie len 10 minút 😀

@bubacik5 folikulometriu mi odporučil môj doki... keď som bola v októbri na prehliadke, tak som mu povedala, že sa snažíme od februára a zatiaľ nič, či by ma mohol vyšetriť a zistiť, či nemám problém... tak to bolo prvýkrát, čo mi meral folíky, odporúča sa počas predpokladanej ovulky, teda najlepšie na 12 - 14 DC... pri prvom meraní mi zistil malé folíky, ktoré mali sotva 16 mm, to bolo na 12DC a potom som tam bola za 3 dni, že či podrástli - a už žiadne neboli ☹ nasadil mi preto clostilbegyt, po ktorom mi minulý cyklus narástli 2 folíky veľké 19 a 23 mm, no neujali sa, teraz po ďalšej liečbe mám 1 folík 24 mm... chodím tam na 12 DC, takúto stimuláciu mi môže urobiť 3x po sebe a potom treba hľadať problém inde, lebo na lieky reagujem....
skús sa opýtať u svojho doktora....

bubacik5
30. dec 2011

@azzura to zvladnes. ubehne ti to. a potom hopsa na mm a bude miminko 😵 😵 😵

azzura
30. dec 2011

@vardzikova vraj ked uz budu v nutri tak mi kuknu vsetko 😀 . Aj vajecniky a proste vsetko a co tam bude navyse tak odstrania. Lebo keby to robili bez narkozy a len kontrasnou latkou, tak to nema taky efekt. Ked uz raz budem na stole,tak nech si robia co chcu 😀

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova jaj tak hadam hej pride 🙂 vies tu snezi tak sa asi zdrzali 😀

vardzikova
30. dec 2011

@azzura no jasne .. aj mne to tak robili.. skontrolovali aj vajka .. proste všetko a všetko som mala v poriadku urobili prefuk a som tuuuu 😀 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 u nas nesneži... u nas je len blatoo , ale po snehu ani chyru ani slichu 😠 😠 😠

azzura
30. dec 2011

@bubacik5 jasne, HP sa robi z krvy, uz si nepamatam ale dojdes 3DC a potom 22DC a potom sa to vyhodnotí a na folikulimetriu sa pytaj.

azzura
30. dec 2011

@bubacik5 uz sme sa o tom bavili, a tak po mrche a v case ovulky chceme ist na nejaky welnes 😀 😀

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25 aha, dakujem pekne si mi to vysvetlila 🙂 ja si skusim odsledovat este tento cyklus, lebo v minulom mi vobec tt nevystupila, tak ci nahodou nemam anovulaky. ked to aj tento cyklus bude taky, tak uz pojdem k dokimu sa vysetrit. keby nebolo vas tak ani o takychto veciach neviem a stale cakam kedy co bude. aspon sa skontrolujem 🙂

azzura
30. dec 2011

@vardzikova hmm, ja si myslim že tam budem mat zrasty. V 30 mi odtranovali miom, a nasledne zapal mi to mohol sposobit

fifitko25
30. dec 2011

@vardzikova u nás je už bielo, sneh sa zo zeme netopí, ale ostáva 😉 vyzerá to lepšie, ako to hnusné blato 😠

azzura
30. dec 2011

@bubacik5 na anovulaky je dobry ten clostil

vardzikova
30. dec 2011

@azzura no ale ved to su ja tom u hovorim len kozmeticke vady.. odstrania a bude to 😉

fifitko25
30. dec 2011

@bubacik5 nemáš za čo, ja sa tiež len veľa vecí učím aj tu od dievčat 😉 ani som nevedela, že sa dajú folíky takto kontrolovať, merať a stimulovať, prvýkrát som si u doktora pripadala ako z inej planéty, som sa na všetko pýtala ako malé dieťa, čo spoznáva svet 😀