Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova pridi k naaam, pojdeme sa sanovat 😎
@vardzikova teoreticky by mohlo 🙂 no neviem, uvidíme 🙂
@bubacik5 tak ja som sa nesankovala ani napamatam .. naposledy ked som bola ešte dieťa 😀 😀 😀 a to je veeľmi davno .. no ale zasa až tak davno nie
@vardzikova treba oprasit stare kosty 😀 ved ani ja som sa daaavno nesanovala. ale ked prides mozme 😀 aspon prideme na iny myslienky 😀
@vardzikova my sme sa s mm a s mojou sestrou "lavórovali" minulú nedeľu večer 😀 dostali sme lavóre pod stromček, tak sme ich skúšali, bola to riadna sranda 😀
@kikaneu JOOJ ja sa tešim ked budem testovať.. ale tehu test 😉
@bubacik5 no ale ine myšlienky by bodli lebo nad ničim inym neuvažujem ... hruuza 😔
@vardzikova ja tak isto ☹ a ked tu bola vcera u nas Sofinka ☹ mi ostalo smutno ☹ aj ja chcem take sidlo spekulacne.. 🙂
u nas prsosnezi
@lucecita ja som môjmu už nič nevravela tento cyklus....a on si chudák myslel, že je už po ovu a odbíjal ma a to bolo len pred 🙂 tak už neviem čo je lepšie 🙂
mám graf, jasné 🙂 aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@fifitko25 tak to ti verim ... jooou to muselo byť žičko 😎 😀
@bubacik5 ja som mala doma tiež dievčatko natalku .. tiež mi bolo smutno ked ochadzala 😒
@vardzikova to zlate dievcatko co si tu davala vtedy fotky? hej hej...ked si s takymi detickami si rada, uzivas si ich, ale ked odidu...tak ostane smutno...teda aspon mne prijde aj smutno v byte... ☹

@fifitko25 u nas sa sneh držal akurat na vianoce a potom hned skapal 😀 😀 😀 😀 😀