Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 ty si teraz v ktorom týždni?
@sandy3911 7+2tt 🙂
@nikinka1111 ja vôbec neviem v ktorom môžem byť, možno tak max. 3
kocky,otazocka,ak si niektora sledujete krcok maternice,kolko dni asi byva krcok makky,trosku otvoreny?...lebo ja co skusam,tak uz hadam aj tri dni tak sa cudujem,zeby tak dlho? 😕
@sandy3911 kedy sa chystáš k dokimu ? 🙂
@nikinka1111 v pondelok mu len budem volať, tak uvidím kedy ma objedná..
@sandy3911 ja som bola prvý krát keď mi MS meškala 2.deň, ale to som mala už za sebou 4 testy 🙂
@nikinka1111 som zvedavá kedy ma objedná a či vôbec to pôjde zistiť už sonom, či mi len krv nebude brať. ja som ešte z toho tak mimo, že si to vôbec neviem tak uvedomiť 🙂
@sandy3911 mne hneď robil ultrazvuk a videl gestačný vačok. ja teda nie, ale on ho aj meral 🙂 . a to ti verím, chvíľu to trvá. partner to už vie? 🙂
@micak milačik ta druha čiarka musi byť silnejšia ako ta kontrolna a ked to bude tak za takych 36 až 48 hodin by mala prebehnuť ovulka 😉
@nikinka1111 ahoj milačik, tak len sa rychle uzdrav aby si bola zdravučka 😉
@anait tak s tehuľkami sa nam to tu akosi skvele rozbehlo dufam že čoskoro budeš patriť medzi ne,, vitaj v klube 😀
@gelinka75 mojka tak budete mať cely den aspon pre seba 😉 no čo takuto šancu treba využiť 😉
@delideli pozeram že ani ty nemožeš spať 😀
@vardzikova : ja by som spala,ale psom sa nechce 🙂 🙂
@sandy3911 : a mozem sa este opytat zo zvedavosti- ako dlho ste sa snazili,resp. mas nejaky tip na uspesne snazenie?🙂
@vardzikova Prepáč, včera som sa už neozvala, pretože mi vypadol net. Máme 2podlažný domček, ale taký nie veľmi veľký, taký útulný, po akom sme obaja túžili. 😉
@nikinka1111 : tak skore uzdravenie prajem..prefukuj si nostek morskou vodou alebo vincentkou,ak sa bude dat skus sa naparit nad horucou vodou so solou alebo kvapkou nejakeho mentoloveho oleja a na kloktanie mne pomaha tepla voda so solou..nech ste fit 🙂
@delideli no tak ja psov nemam ale aj tak sa mi nechce spať,, a sandy sa snažili jeden mesiac
@luciok to nevadi moja ja som včera aj tak skor odišla z prace .. no my mame tiež dvojpodlažny ... taky akurat aby som sa nemusela veľa naupratovať 😉
moj grafik padol dole tak mrcha pride dnes podla mna, ale aj tak som rada, prestala som brat vitaminy a napravila sa mi dlzka cyklu skoro na povodne, teda lutealna faza sa predlzila, na mna maju tie vitaminy opacny efekt 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@vardzikova No veru, to upratovanie.. Len aby to už bolo 😉
bré ránko babenky, môj dnešný graf : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 no a teda neviem, či bola ovu alebo nie, keď mám rovnakú teplotu ako včera...prebrala som sa s príšernou bolesťou hlavy...do čerta aj s chorobou 😠 😠 😠
@lucecita ahoj mojko 😉 čože sa ti pohoršilo? ale .. počuvaj može byť že mam ovu ale teplota tomu nenaznačuje?
Baby po včerajšom keksikovani ma akosi picha v podbrušku neviete prečo?
@vardzikova No to aj mňa tak divne bolelo, tiež ma zaujíma prečo.

@sandy3911 jaj, také príznaky aj ja poznám 🙂 🙂 🙂