Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dobre ranko Babenky 🙂
@vardzikova to neviem ani ja preco to tak je, ale aj ja to tak mavavam...
@luciok zvlaštne ...
@lucecita lebo moja teplota sa pohybuje tak 36,50 a stale sa toči okolo pozerala som si nieake grafy a niektore baby tu maju aj 37,00 je to normalne? vieš ked ovu test ukazal že bude ovuka ale teplota akosi nevystupila...počkaj skusim pridať grafik .. ale mna už začal aj pichať vaječnííííík aaau 😖 😖 http://www.fertilityfriend.com/home/39202a
dobre ranko bambulky 😀 😀 😀 😀
@bubacik5 tak to bude asi normalne či ako? ked pojdem k dokymu tak sa ho to musim opytať
@vardzikova no ty si nejaká pokazená alebo čo 😀 😀 aký dlhý mávaš cyklus?
@lucecita ja? 29-30 kedy ako -+2 dni .. ja tomu nechapem 😀 😀 😀 😀
@spula22 dobre ranko moja 😉
@nikinka1111 mojka tak skore uzdravenie prajem 🙂. do nosa skus vincentku, alebo sterimar. a fazulka sa ma dobre ? 😀
@vardzikova no ako posnazili ste sa vcera poctivo ?😀. drzim palceky, aby to bolo uspesne 😀 😀 😀
@spula22 ano mojka snažilkovanie bolo až až.. ale teraz pociťujem pichľavú bolesť v podbrušku a aj vo vaječníku ... 😖
och dievčatá...mne to po dnešnej teplote posunulo ovu....čo myslíte? má graf pravdu? ja už som z neho mimo 😖
http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@vardzikova jau a toto co???
@kikaneu zvlaštne .. ale milačik snažilkovať možeš aj tak pre istotu 🙂
@spula22 neviem... nikdy sa mi to predtym ešte nestalo... je to dosť neprijemne 😒
@l_e_n_o_c_k_a jééj, super 🙂 bol to krásny dátum 🙂
@vardzikova fuha. to sa ani mne este nestalo ☹. tak si skus trosku lahnut a moz no to prejde
@vardzikova to by musel manžel chcieť.....stále je unavený, večer je unavený, ráno je unavený.....och a ja mám takú chuť 😠
@spula22 ale mne dnes treba upratovaaaaať 😠 😠 😠 😠 😠 lebo včera sa mi nechcelo
@vardzikova tak kasli na to.do zajtra to este pocka 😝 😝 😝 😝
@kikaneu mojka za čo ďakuješ? som mimo 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ani ja tomu nechápem...a meriaš si ju v tom istom čase a nepostavíš sa z postele pred tým?
@kikaneu mojka a poctivo papa macu? ta by ho mala povzbudiť či? 😎
@spula22 mam pocit milačik že asi nie toľko prachu koľko mam teraz som nemala asi ešte nikdy ved som neupratovala cely tyžden vieš si to predstaviť?
@lucecita no tak dnes som sa musela postaviť lebo som si zabudla dať teplomer na stolik ale povačšine nemeriam v tom istom čase podľa toho kedy sa zobudim mysliš že je to aj preto.. a inak hned po prebudeni si to mam meriať lebo ja niekedy ležim v posteli aj pol hodinu a až potom pomeriam

@vardzikova nooo, troška áno, dám asik ibalgin, nech aspoň tá hlava prestane bolieť...neviem mojka, ale skôr nie ako áno...prečo sa pýtaš? ukáž graf...
aj mňa picháva v podbrušku, ale dneska ma akosi pobolieva bruško ako pred mrchaňou...ale len tak slabo...