icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
1. jan 2012

@delideli tiež ma bolia prsia ale tak 4 dni pred mrchou, takto zavcasu je to fakt zvláštne.... Skusila si sa na to opýtať doktora? Možno by ti vedel poradiť Čo s tým....

fifitko25
1. jan 2012

@gelinka75 Prečo by to nemohla byt fazulka?? 😉

gelinka75
1. jan 2012

@delideli praveze behacky nemam, len od zaludka mi je zle, nemozem sa ani posadit ☹

delideli
1. jan 2012

@fifitko25 : idem 19.teho,tak sa o tom zmienim..aj ked bohvie,mozno ma mrcha zaskoci a pride skor,uz som mala raz aj 25 dnovy cyklus, takze tym padom by tu mohla byt uy v stredu a bude to k tomu..ale normalne mavam tak 28..ale vydrzat sa to da,aspon vyzeraju trocha krajsie,takto naliate 🙂 🙂 🙂

gelinka75
1. jan 2012

@fifitko25 nemam ziadne priznaky a tento mesiac som nemala ovulku na spravnej strane, dnes som 27DC a mrcha nikde, ale som len 14 DPO

delideli
1. jan 2012

@gelinka75 : ☹ ☹ ☹ to je neprijemne, tak nech ti je cim skor lepsie..
14 DPO by ale na prve priznaky stacit mohlo ...

fifitko25
1. jan 2012

@delideli Skús a uvidis, niekedy aj doktori prekvapia 😉 ale zas pekne prsia si musi manžel pochvalovat 😀

fifitko25
1. jan 2012

@gelinka75 a skúšala si tehu test? Vies, že to môže vyjsť aj bez plánovania a sledovania teploty 😉 a statisticky je to aj pravdepodobnejsie 😉

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

Ahooojte, Silvester bol nad ocakavania, i ked bez manzela 😖 Neterka ma vytiahla na koncert Martina Haricha, tak sme sa vyskakali, vyspievali do bezvedomia 🙂

a co je najdolezitejsie mrcha konecne oddisla, hnusoba po 12 dnoch, juuuuuj ako sa tesiiiiiim

Vsetkym krásny a uspesny Nový rok 2012 🙂

fifitko25
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a Teším sa , že ti ta mrcha prešla, viem Čo to je a neprajem to ani najhorsiemu nepriatelovi.... Manžel bol v práci, ked si bola bez neho?

spula22
1. jan 2012

Bambulky moje vseeeeeeeetko najlepsie v novom roku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

@fifitko25 aj ja sa tesim
ano manzel bo praci ako kazdy rok, mala som v plane lahnut do postele a spat, no neterka ma z nej vytiahla, lebo chcela podpisat CD aj sa s nim odfotit, tak ma vzala ako bodyguarda ... nakoniec som jej splnila vsetko co chcela a jej blazeny usmev mam stale pred ocami...
ja som silvester nikdy neoslavovala (odkedy sme spolu), pretoze, manzel bol kazdy rok v praci, a sama si predsa sampus neotvorim, pre mna to nieje nejaky sviatok... a aj novy rok beriem rovnako, mm opat v praci... zajdem k rodicom zavinsovat - mamka ma pozvala na obed, tak aspon nebudem sama

purina12345
1. jan 2012

@delideli Ahoj, tak včera som to večerňajšie ujedanie celkom dobre zvládla s Fatrou, záha nepálila len tak sa mi akoby začkalo, prsia bolia na dotyk a sem tam zabolí bruško
ja som tiež nevnímla čo sa somnou robí ale všimla som si ešte pred testovaním že sa mi urobili žilky na prsiach a inak som obvzlášť nič necítila

fifitko25
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a a Čo robi tvoj mm, ked je takto vo sviatky v práci?

fifitko25
1. jan 2012

@spula22 aj tebe, malému, manželovi a fazulke 😉

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

@fifitko25 je manazer hotela

azzura
1. jan 2012

BABY, STASTLIVý S HLAVNE PLODNý NOVý ROK NáM PRAJEM

azzura
1. jan 2012

@fifitko25 ahojko, no čo snayilkovanie uspesne 😎

azzura
1. jan 2012

@vardzikova cica, krasny ovu test, uz len snayilkovat sa a pozitivne mysliet a vyjde to 😠 .

fifitko25
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak to je jasne, musi sa starať o hostí....

fifitko25
1. jan 2012

@azzura ahoj moja, jasne bolo aj v piatok aj Včera a bude aj dnes 😀 pobolieva ma pravý vajecnik, tam mám vajko, tak je to snáď dobre znamenie....

azzura
1. jan 2012

@fifitko25 super, tesim sa 😀 .

azzura
1. jan 2012

@fifitko25 co som tu nebola od piatku, nejake nove tehu?

adka_pajerska
1. jan 2012

Ahoj zienky aj ja som prvosnazilka 😉

spula22
1. jan 2012

@fifitko25 😀 😀 😀 😀 😀 dakujeme 😀 😀 😀 😀 😀

spula22
1. jan 2012

@adka_pajerska ahoj a vitaj. 🙂 a coskoro aj tebe zelam 2// na testiku 😀

adka_pajerska
1. jan 2012

@spula22 ahoj jej dakujem no dufam ze sa to aj raz nam podari

vardzikova
1. jan 2012

@fifitko25 a potom vas asi dlho nebolo očo? či to bola rychlovka?

vardzikova
1. jan 2012

@azzura dakujem mojko,.,, tak už vysnažilkovane už len čakať na vysledok a ty ako? ha?

vardzikova
1. jan 2012

Inak babiky moje prajem vám všetučko dobre v tomto novom ročku aby .. tehuliek iba pribudalo ..a nam snažilkam vytužene // BABKY SOM RADA žE VAS MAM 😉