Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu no povačšine to tak býva.. dovolenkuješ ale ani nevieš že ju vlastne maš.. stale niečo robime aspon my .. a to hlavne cez dovolenku, chodime na stavbu z Prešova? no kukaj tu a odkiaľ presnejšie?
@vardzikova aj ja som chcela skusit schudnut ale bojim sa tiez koli tomu
Babenky, moj ovu testik je uz negat, skoro na nom nic nieje vidiet. ten prvy hore je zo vcerajska. tak si myslite, ze je uz po ovu? moj graf je http://www.fertilityfriend.com/home/393359
@vardzikova mam // na ovu
@kikaneu super kasli na vysavanie 😀 😀 😀 povysavas neskorej ti prideme z
@vardzikova pomost samozrejme ak budu tie info stat za to 😀 😀 😀
@kikaneu teššššíííím sa na nove infošky 😉
@kikaneu no .. ti poviem .. ty kokso 😀 😀
@mattuliatko30 vydržis to merat 😉
@vardzikova robila si aj medzi sviatkami?..ja len vo štvrtok..a teraz je v piatok sviatok...tak bude fajne
@bubacik5 to je zvláštne čo ja viem tak prva čiaročka musí byť silnejšia ako tá kontrolná možno si mala den pred tym ešte merať a možno by bola ešte silnejšia
@azzura no tak šup šup ukaaaž mi ho 😀
@chorucka tak tak prideme.. len nam už niečo napíííš 😝 😀
@vardzikova z polska za 4000 aj zo spotrebicmy?ci bez.velka je?
@mattuliatko30 ja som robila vždy .. naposledy som dovolenku mala v lete 😒
@azzura tak áno ..musím....spraviť preto maximum.......akurát mi volal mangel..že si pozeral fotky detí..keď boli malé.....no kiež by sa to v ňom prelomilo......ale pochybuje...to sú len slabé chvíľky...on je rád,že sú už väčšie
@vardzikova jáááj..no to je o ničom...nemáš tam zastupovanie?
@vardzikova na Solivare býval 🙂 a vy kde máte ten domček postavený? 🙂
@kandee1201 milačik prvej vete som pochopila, ano za 4000 eur ale bez sptrebičov ale čo si chcela tymto povedať "ci bez.velka je?"
@mattuliatko30 v podstate ani nie..a to je natom najhoršie .. 😖
@vardzikova ci bez spotrebicov 🙂 a ci je velka lebo na polsko draha je nie?
@vardzikova
@chorucka dievčatá, nenavádzajte ma na zlé chodníčky 🙂 po neviem koľkých dňoch som sa chytila vysávača a už mi ostala len obývačka, no doprala práčka, tak ešte toto musím vybaviť 🙂
@kikaneu na Solivare ved to je hned pri mne.. my si staviame domček pri Sigorde to bude určite poznať v Abranovciach 😀 no kukaj tu aky je ten svet malí a ty si odkiaľ?
@kandee1201 bez spotrebičov, veľka je akurat a na poľsko milačik nieje draha,, lebo ja mam kuchynsku linku na mieru to je po prvé, potom tam mám samodotváracie šufliky,, a ešte mam ju z masivu u nas kuchynska linka stojí okolo 7000 eur
@chorucka no kukaj na nu nad cim rozmisla 😀
@vardzikova hned, fotim
@vardzikova pitala sa ze ci bez spotrebicov a ci je velka? 😀 😀 😀 😀
@azzura no tak kde to je? kukam a nikde to nevidim 😕 😕 😕 😅 😉 😀

@vardzikova tak aj tebe to letí 🙂 veď len teraz si tu dávala pozitívny ovu test 🙂