Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte baby, ak som mala včera ovulku, čo som teda mala 😀 a aj dneska mám bielkový výtok naťahovací, mám aj dnes to využiť a je to normálne dva dni po sebe? Ale šak prečo nie, keďže pondelok idem k dokimu a dva dni pred nemôžem 😀 😀 😀 😀
ahojte baby, chcela by som radu, teraz som 22 DC a už pár dní cítim pobolievanie v lavom vajecniku, mavam 28-30 dnovy cyklus , zda sa mi to na predmenstruacne bolesti este moc skoro, okolo 12 dna som to citila tiez spolu s citlivymi prsiami mi to prislo ako ovulka, ale teraz? 😲 čo si o tom myslíte?
@carie32 tak mu to nehovor 🙂 Rano nenapadne z nocneho stolika zober teplomer, zmeraj, on bude este spinkat a nic nebude vediet. A ak chce babo, tak by to mal pochopit. Inak sa neda, mali by ste vediet, kedy je ovulka. Moj by to chapal uplne v pohode. On sa na to babo veeelmi tesiii 🙂
@carie32 ja to chapem, urcite si nemyslim, ze to mysli v zlom...daj mu cas, chlapi to beru tak troska lahsie ako my...my sa sledujeme, vsetko prezivame, ved my budeme tehotne a nie oni 😀 Oni nemaju ake priznaky sledovat, nemaju to ako ovplyvnit, tak by mali byt aspon po ruke, ked treba sexikovat 🙂 Kazda sme na to velmi upnuta, velmi vela zien si meria teplotu, tak mu to vysvetli a on to urcite pochopi 🙂
ahojte baby, konecne som docitala, co ste tu sithili od vcerajska napisat ,ale sa nam to tu pekne rozrasta 🙂
ja som takisto kazdu chvilu prilepena na monitore, ale snazim sa chodit len do nasej temy, lebo niektore co su na MK hlavne o opakovanych neuspechoch a vsetkych moznych liecbach by mi na optimizme nepridali..
zatial som s meranim BT spokojna, fakt to ukazuje velmi pekne : tu je moj aktualny grafik : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
ovu testy mi nevysli,tak uz dalsie kupovat nebudem..
najradsej by som ale snazilkovala niekde v klude, bez stresov, hned by to bolo o inom.. dnes ma od rana stihli v praci vytocit tak,ze som mala sto chuti dat vypoved :(
Baby vy sa tu vsetky tak kratko snazite 🙂 🙂 🙂 Viem, ze aj tak to prezivate tak silno ako ja, ale ja po 2,5 roku neuspechu na to pozeram mozno uz aj s vacsim kludom 🙂 Je to mile 🙂
@purina12345 no ja viem , len ci mi nemohla vystupit z toho ze som chora ....
baby neblbnite, ked sa snazite o babo neriesila by som zmenu robotky, si uvedomte ze budete dalsie 3 mesiace v skusobnej dobe a ked sa zabehate zistite ze ste toho moc nevyriesili, lebo stresy sú v kažedej robotke, len iného druhu 🙂 skor to vidím na dlhšiu dovolenku a snazilkovat..
@carie32 : linku na grafik si stiahnes tak,ze vojdes do "Sharing", potom klikni na "setup" a objavi sa ti ta linka v takom bielom riadocku zaramovana,tak len tu okopiruj..
@zabka88 , @carie32 : ja zmenu zamestnania neriesim (to s tou vypovedou bol len vybuch nervov 🙂) prave preto, ze sme sa zacali snazit a dufam,ze sa zadari cim skor..ale niekedy mam fakt nervy na dranc a to sa snazim ostat v klude..nastastie aspon doma je pohoda, aj ked toho tiez mame dost, kdejakych zariadovaciek sa teraz ujal manzel🙂
s tou dolhou dovolenkou to nie je zly napad 🙂
@delideli jasné človek niekedy vybuchne, hlavne sa na veci pozrieť aj pragmaticky.. ja to mam podobne, len tym ze uz moc chcem babo tak zjavne stresujem seba aj manžela a tym je menej pravdepodbne že sa zadari.. uz sa tešim velice na vikend na pokojne lenive snazilkovanie 🙂. len bojim čo mam s tym vajecnikom ze ma pobolieva ci som neprechladla , ako skoro pred mrchou vas pobolieva brusko?

@snazilkas asi to bude tak najlepšie... proste si to užívať a hotovo... ale ja keď sa na niečo upnem som ako zmyslov zbavená 😀 všetko možné čítam, študujem, beriem vitamíny, ocikávam testy, plánujem začať merať teplotu... no konec 🙂 musím sa trochu upokojiť..