icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

carie32
4. nov 2011

@snazilkas asi to bude tak najlepšie... proste si to užívať a hotovo... ale ja keď sa na niečo upnem som ako zmyslov zbavená 😀 všetko možné čítam, študujem, beriem vitamíny, ocikávam testy, plánujem začať merať teplotu... no konec 🙂 musím sa trochu upokojiť..

carie32
4. nov 2011

@manamani1 presne aj ja som čítala že tie dlhé sú anovulačné... ale keď mňa to strašne deprimuje tie negatívne testy... lebo ja som schopná nad tým negatívnym testom aj desať minút smokliť! 😅

manamani1
4. nov 2011

@carie32 treba sledovat ovulku, viem ti este poradit grepovy dzus, alchemilku, femibion a meranie BT!!!

snazilkas
4. nov 2011

@carie32 tak to meranie teploty je zevraj spolahlivejsie a urcite aj lacnejsie. Takze skus to a uvidis a snazte sa, ked to bude chutit, nie, ked musite. Ak sa nebude darit, tak este budu cykly, kedy budete musiet sexikovat, ked nakaze lekar, takze teraz si to uzivajte 🙂

lucecita
4. nov 2011

Ahojte baby, ak som mala včera ovulku, čo som teda mala 😀 a aj dneska mám bielkový výtok naťahovací, mám aj dnes to využiť a je to normálne dva dni po sebe? Ale šak prečo nie, keďže pondelok idem k dokimu a dva dni pred nemôžem 😀 😀 😀 😀

zabka88
4. nov 2011

ahojte baby, chcela by som radu, teraz som 22 DC a už pár dní cítim pobolievanie v lavom vajecniku, mavam 28-30 dnovy cyklus , zda sa mi to na predmenstruacne bolesti este moc skoro, okolo 12 dna som to citila tiez spolu s citlivymi prsiami mi to prislo ako ovulka, ale teraz? 😲 čo si o tom myslíte?

carie32
4. nov 2011

@manamani1 femibion beriem teraz druhé balenie, alchemilka je čaj že? či? ďakujem za tipy!
@snazilkas s tou teplotou neviem neviem, keď mi na to dojde manžel tak asi najprv odpadne od smiechu jak ho poznám a potom mi povie nech sa ukludním a nestresujem... 😎

zabka88
4. nov 2011

@carie32 uplne ta chapem, tiez by som chcela merať, ale nechcem tym zostresovať manžela, nech sa neciti ako na galejach, že teraz musíme..

snazilkas
4. nov 2011

@carie32 tak mu to nehovor 🙂 Rano nenapadne z nocneho stolika zober teplomer, zmeraj, on bude este spinkat a nic nebude vediet. A ak chce babo, tak by to mal pochopit. Inak sa neda, mali by ste vediet, kedy je ovulka. Moj by to chapal uplne v pohode. On sa na to babo veeelmi tesiii 🙂

carie32
4. nov 2011

@zabka88 presne, lebo niekedy sa človeku fakt nechce.... totálne unavený z práce... a ja sa vrútim do spálne a zavelím 😀 ale zatiaľ to berie statočne! ale niekedy sa ani mne vooooobec nechce...

oskvarka
4. nov 2011

@carie32 hehehe ako u nas uplne to vidim :D:D ale minuli mesiac nam to celkom islo.. bolo aj chuti aj casu a vari aj energie a aj tak nevidalo:( no co snad buduci mesiac..

carie32
4. nov 2011

@snazilkas on to nemyslí v zlom, tiež by veľmi chcel baby ale sa mu zdá že som sa na to príliš upla 😅

carie32
4. nov 2011

@oskvarka a koľko sa snažíte?

snazilkas
4. nov 2011

@carie32 ja to chapem, urcite si nemyslim, ze to mysli v zlom...daj mu cas, chlapi to beru tak troska lahsie ako my...my sa sledujeme, vsetko prezivame, ved my budeme tehotne a nie oni 😀 Oni nemaju ake priznaky sledovat, nemaju to ako ovplyvnit, tak by mali byt aspon po ruke, ked treba sexikovat 🙂 Kazda sme na to velmi upnuta, velmi vela zien si meria teplotu, tak mu to vysvetli a on to urcite pochopi 🙂

zabka88
4. nov 2011

@carie32 ja som to tak robila minulý mesiac ale videla som že na manžela to nedobre vplýva, nechcem mu to užívanie si (vraj sa tomu hovorí že konzumovanie manželstva, sa mi páči ten výraz hehe) znechutiť..
@oskvarka 😀 tak si to preneste aj do budúceho mesiaca 🙂

delideli
4. nov 2011

ahojte baby, konecne som docitala, co ste tu sithili od vcerajska napisat ,ale sa nam to tu pekne rozrasta 🙂
ja som takisto kazdu chvilu prilepena na monitore, ale snazim sa chodit len do nasej temy, lebo niektore co su na MK hlavne o opakovanych neuspechoch a vsetkych moznych liecbach by mi na optimizme nepridali..
zatial som s meranim BT spokojna, fakt to ukazuje velmi pekne : tu je moj aktualny grafik : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
ovu testy mi nevysli,tak uz dalsie kupovat nebudem..
najradsej by som ale snazilkovala niekde v klude, bez stresov, hned by to bolo o inom.. dnes ma od rana stihli v praci vytocit tak,ze som mala sto chuti dat vypoved :(

oskvarka
4. nov 2011

@carie32 od 30.07 ;) .. tj od svadby.. ale to vyzera ze to nejak hrotime.. ale ja to beriem sportovo.. pride to ked to ma prist... pohodicka..

snazilkas
4. nov 2011

Baby vy sa tu vsetky tak kratko snazite 🙂 🙂 🙂 Viem, ze aj tak to prezivate tak silno ako ja, ale ja po 2,5 roku neuspechu na to pozeram mozno uz aj s vacsim kludom 🙂 Je to mile 🙂

carie32
4. nov 2011

@oskvarka asi tak ako my. super prístup, budem si brať príklad od teba aj od snazilkas 🙂

nativanativa
4. nov 2011

@purina12345 no ja viem , len ci mi nemohla vystupit z toho ze som chora ....

carie32
4. nov 2011

@delideli s tou prácou to ani radšej nekomentujem lebo to sú také stresy niekedy že až... ja tiež zvažujem že dám výpoveď ale sa aj bojím či vôbec nájdem niečo iné, lebo teraz je to dosť komplikované s pracovnými miestami. a ten graf si stiahla na tej stránke?

zabka88
4. nov 2011

baby neblbnite, ked sa snazite o babo neriesila by som zmenu robotky, si uvedomte ze budete dalsie 3 mesiace v skusobnej dobe a ked sa zabehate zistite ze ste toho moc nevyriesili, lebo stresy sú v kažedej robotke, len iného druhu 🙂 skor to vidím na dlhšiu dovolenku a snazilkovat..

gelinka75
4. nov 2011

@carie32 moj to tiez nejako neriesi, snazim sa pred nim byt v klude, v podstate v klude aj som 🙂 chlapi to prezivaju uplne inak, mojmu sa paci, ze sa moze "snazit" 😀 😀 ostatne pride..

gelinka75
4. nov 2011

@lucecita xixi jasne, ked je hlien tak niet naco cakat :D nech sa zadari 😉

delideli
4. nov 2011

@carie32 : linku na grafik si stiahnes tak,ze vojdes do "Sharing", potom klikni na "setup" a objavi sa ti ta linka v takom bielom riadocku zaramovana,tak len tu okopiruj..
@zabka88 , @carie32 : ja zmenu zamestnania neriesim (to s tou vypovedou bol len vybuch nervov 🙂) prave preto, ze sme sa zacali snazit a dufam,ze sa zadari cim skor..ale niekedy mam fakt nervy na dranc a to sa snazim ostat v klude..nastastie aspon doma je pohoda, aj ked toho tiez mame dost, kdejakych zariadovaciek sa teraz ujal manzel🙂
s tou dolhou dovolenkou to nie je zly napad 🙂

manamani1
4. nov 2011

@carie32 ako? objednala si si ich??

zabka88
4. nov 2011

@delideli jasné človek niekedy vybuchne, hlavne sa na veci pozrieť aj pragmaticky.. ja to mam podobne, len tym ze uz moc chcem babo tak zjavne stresujem seba aj manžela a tym je menej pravdepodbne že sa zadari.. uz sa tešim velice na vikend na pokojne lenive snazilkovanie 🙂. len bojim čo mam s tym vajecnikom ze ma pobolieva ci som neprechladla , ako skoro pred mrchou vas pobolieva brusko?

lucecita
4. nov 2011

@gelinka75 ďakujem za povolenie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 manžel sa poteší...to bola len taká otázočka alias úlet, pretože ma dneska príšerne vytočili v práci, tak som sa potrebovala odreagovať nejako...nech už je 15:30 a vypadnem odtialto 😀 😀 😀 😀 😀

carie32
4. nov 2011

@manamani1 ešte zatiaľ nie. uvidím musím si to rozmyslieť.. či graf, či testy alebo nič a bude 😀

delideli
4. nov 2011

@zabka88 : no mna zvyklo tak jeden maximalne dva dni, ale naposledy ma s prestavkami pobolievalo tusim 5 az mi to bolo divne, ale snazila som si chvilami vsugerovat, ze su to implantacne bolesti..bohuzial neboli :( a MS prisla presne ako hodinky..mrcha jedna hnusna 🙂