Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kandee1201 to je kotuha
ahojte ako sa dnes máte?
@gelinka75 @kandee1201 vy si aké mňamky vyjedáte...ja som dneska dala do seba len 4 suché rohlíky a dva pomaranče...a vydržala som bez kávy ale začína ma pobolievať hlava, čiže kofeín mi chýba jak soľ 😠 😠 😠 😠
@monika707 nic moc zajtra idem uz do prace 😒 po dvoch tyzdnoch.Mrcha konci pomaly ale co z toho ked drahy ide na tyzdnovku 😖 a ty?
baby zase som pribrala, ale na test nedam ani cent uz, rucho mam ako 😀 😀 😀 😀 , boli sviatky, ale ja som sa nemala z coho prejedat nechapem to uz 😉
@lucecita ja zas jem jak najata 😒
@kandee1201 ja som mala volno len cez sviatky a medzi sviatkami v robote, mne mrcha začala len včera musim počkať kým skončí a to som si myslela,že už nepride ked dva týždne meškala ☹ a ona svina došla ale to bude asi tym,že som len pred dvoma mesiacmi vysadila HAK len keby mi nebolo zle už asi tyžden neako ma boli žaludok ☹
@kandee1201 lenže ja nemôžem, zajtra začínam s vývarom a na večeru si dám aspoň nejakú diétnu šunku...len papaj pokiaľ môžeš 😅 😅
@chorucka važne nokukaj tu 😀
@bubacik5 ako nebude ? ved musi byť kde si nechala pozitivne myslenie ha? ta pridem nakopať do prdelky 😀
@lucecita čau cicka 😉 😀
@kikaneu jaaaj mojka ,, mne dnes naozaj neskôr zapaľuje 😀
@kikaneu jooj tak ja pevne verim že tam bude ten spermoš
@vardzikova ahoj mojka...ako sa máš? ja som si pospala asi dve hoďky, spapala nejaké rožteky a manželko mi robí čajíčky a šúpe pomaranče a robí tú tú tú tú ako sanitka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kandee1201 ako daleko ide na tyzdnovku vies ked to bude treba tak sadnes na vlak a pojdes za nim supsup a potom naspat
@lucecita mam sa dobre mojka dnes som si vybavila dovolenku na stredu aj štvrtok .. tak sa tešim aj netešim .. lebo to bude opať pracona dovlenka ,, momentane sme prišli domov lebo sme boli pozrieť v domčeku či je všetko v poriadku .. takešte že maš toho manželika ked ti robi čajičky a šupe pomarančiky
@chorucka ta ty si mudra 😉 on je na kamione vies ☹
@chorucka takze kym sa nam zadary tak to si veeeelmi dlho na to pockame asi
@kandee1201 ja ze je nejaky murar alebo co
@vardzikova veru mozes 😝 mas to dalekooo 😀
@chorucka aaale čo ti ja viem. chcem zmeniť prácu,nakoľko tu kde pracujem to je nanič (vieš rodinná firma) 😒 😒 ale na druhej strane sa snažím byť plná optimizmu-kvôli bábätku a snažilkovania.
A ty? prepáč, nečítala som tu správy - lebo ich je také množstvo. Tak ma uveď do obrazu-čo ty so snažilkovaním a táák a aký bol Ježiško?
@monika707 mne po visadeni jeden mesiac tiez tak meskala a raz mi uplne jednu vynechalo
@bubacik5 čosa bojiš dialka nieje prekažkou 😀 😀 😀 😀
@chorucka hihi

@eri28 nie, na silvestra som už bola KO...to som nachytala v noci z 27 na 28...nasadila som teraflu, nasivin a myslela, že to prejde...ale neprešlo, včera zvracanie a aj dnes ráno, tak som valila k lekárke a dostala som antibiotiká a PNku 🙂