icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
2. jan 2012

@eri28 nie, na silvestra som už bola KO...to som nachytala v noci z 27 na 28...nasadila som teraflu, nasivin a myslela, že to prejde...ale neprešlo, včera zvracanie a aj dnes ráno, tak som valila k lekárke a dostala som antibiotiká a PNku 🙂

chorucka
2. jan 2012

@kandee1201 to je kotuha

lucecita
2. jan 2012

@azzura a chutia ti? 😀

monika707
2. jan 2012

ahojte ako sa dnes máte?

eri28
2. jan 2012

@lucecita okej za chvilu si fit 😉 😉

eri28
2. jan 2012

@monika707 ahoj ja na dve veci na nic, vlastne to je len jedna 😀 😀 😀 😀

lucecita
2. jan 2012

@gelinka75 @kandee1201 vy si aké mňamky vyjedáte...ja som dneska dala do seba len 4 suché rohlíky a dva pomaranče...a vydržala som bez kávy ale začína ma pobolievať hlava, čiže kofeín mi chýba jak soľ 😠 😠 😠 😠

kandee1201
2. jan 2012

@monika707 nic moc zajtra idem uz do prace 😒 po dvoch tyzdnoch.Mrcha konci pomaly ale co z toho ked drahy ide na tyzdnovku 😖 a ty?

eri28
2. jan 2012

baby zase som pribrala, ale na test nedam ani cent uz, rucho mam ako 😀 😀 😀 😀 , boli sviatky, ale ja som sa nemala z coho prejedat nechapem to uz 😉

kandee1201
2. jan 2012

@lucecita ja zas jem jak najata 😒

monika707
2. jan 2012

@kandee1201 ja som mala volno len cez sviatky a medzi sviatkami v robote, mne mrcha začala len včera musim počkať kým skončí a to som si myslela,že už nepride ked dva týždne meškala ☹ a ona svina došla ale to bude asi tym,že som len pred dvoma mesiacmi vysadila HAK len keby mi nebolo zle už asi tyžden neako ma boli žaludok ☹

lucecita
2. jan 2012

@kandee1201 lenže ja nemôžem, zajtra začínam s vývarom a na večeru si dám aspoň nejakú diétnu šunku...len papaj pokiaľ môžeš 😅 😅

vardzikova
2. jan 2012

@chorucka važne nokukaj tu 😀

vardzikova
2. jan 2012

@bubacik5 ako nebude ? ved musi byť kde si nechala pozitivne myslenie ha? ta pridem nakopať do prdelky 😀

vardzikova
2. jan 2012

@lucecita čau cicka 😉 😀

eri28
2. jan 2012

@monika707 ale inac sorry prec zla nalada 😀 😀 😀

baby ja som k.o ako kazdy vecer idem spinkat sama ☹ , moj chodi tak po polnoci, a to nie len na silvestra, snad sa ho dnes dockam, idem snivat 😉 , dobru....

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu jaaaj mojka ,, mne dnes naozaj neskôr zapaľuje 😀

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu jooj tak ja pevne verim že tam bude ten spermoš

lucecita
2. jan 2012

@vardzikova ahoj mojka...ako sa máš? ja som si pospala asi dve hoďky, spapala nejaké rožteky a manželko mi robí čajíčky a šúpe pomaranče a robí tú tú tú tú ako sanitka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
2. jan 2012

@kandee1201 ako daleko ide na tyzdnovku vies ked to bude treba tak sadnes na vlak a pojdes za nim supsup a potom naspat

vardzikova
2. jan 2012

@lucecita mam sa dobre mojka dnes som si vybavila dovolenku na stredu aj štvrtok .. tak sa tešim aj netešim .. lebo to bude opať pracona dovlenka ,, momentane sme prišli domov lebo sme boli pozrieť v domčeku či je všetko v poriadku .. takešte že maš toho manželika ked ti robi čajičky a šupe pomarančiky

kandee1201
2. jan 2012

@chorucka ta ty si mudra 😉 on je na kamione vies ☹

kandee1201
2. jan 2012

@chorucka takze kym sa nam zadary tak to si veeeelmi dlho na to pockame asi

chorucka
2. jan 2012

@kandee1201 ja ze je nejaky murar alebo co

bubacik5
2. jan 2012

@vardzikova veru mozes 😝 mas to dalekooo 😀

anlady
autor
2. jan 2012

@chorucka aaale čo ti ja viem. chcem zmeniť prácu,nakoľko tu kde pracujem to je nanič (vieš rodinná firma) 😒 😒 ale na druhej strane sa snažím byť plná optimizmu-kvôli bábätku a snažilkovania.
A ty? prepáč, nečítala som tu správy - lebo ich je také množstvo. Tak ma uveď do obrazu-čo ty so snažilkovaním a táák a aký bol Ježiško?

kandee1201
2. jan 2012

@monika707 mne po visadeni jeden mesiac tiez tak meskala a raz mi uplne jednu vynechalo

gelinka75
2. jan 2012

@lucecita tak asponze aj tebe je uz lepsie, mne jedlo uz berie, ale pitie moc ne 😀 😀

vardzikova
2. jan 2012

@bubacik5 čosa bojiš dialka nieje prekažkou 😀 😀 😀 😀

kandee1201
2. jan 2012

@chorucka hihi