icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
3. jan 2012

@kandee1201 zrnka davam do jogurtu ked som doma, lebo mi inac nechutia ale ked som v praci tak 2 PL zaliat 1dcl. vody a nechat 2 hod.odstat a potom to vsetko zjest aj so slizom a do jogurta to potom vlejem vsetko

azzura
3. jan 2012

@lucecita ako kedy mi chutia, ale da sa to zjest 😎

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova načo sa potom meria BT....???...ve´d by to ten graf mal nejako zaznamenať, podľa teplotky, či nie? 😒

azzura
3. jan 2012

@vardzikova aha, takže až zajtra sex? Dnes neviem aky bude ovu test, spravim poobede

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura ahojky... 🙂)) ako ?

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 ale ovu ti zaznaci az ked prebehne, preto je dobre robit aj ovu test

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura nejde mi kuk na tvoj graf 😒

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 dobre, valam sa v posteli. mm isiel do prace, ale pride na obed a porucil si palacinky 😀

fifitko25
3. jan 2012

@zuzkag2 tie lieky určite majú niečo do seba, aj v príbalovom letáku nájdeš vedľajšie účinnky ako depresia, náladovosť, malátnosť.... a je to overené v praxi u viacerých.... tiež neviem, čo urobíme, ak to nepôjde ani takto s liekmi ☹ potom ešte ostáva skúsiť IUI alebo umelé.....

fifitko25
3. jan 2012

@azzura ahoj, ako dovolenkuješ? 😀

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura hm..tak keď urobím ovu.test..tak zase načo merať?... 😝

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura júj..tebe je ale dobre...a tie palacinky by som si veru aj ja dala 😀

azzura
3. jan 2012

@azzura moja nevyznam sa ti v tom, ale vacsinou ovu nastane po troch poklesoch teploty. Ale ja napr. citim aj prasknutie vajka, vcera som mala o 22hod ukrutanske krce a potom za 40 min. ustali a to viem od dokyho že to bola ovulka. A pritom teplota naznacila že len bude ovulka, lebo pred nou by mala teplota klesnut a na sledne stupnut. Proste aj ja mavam z toho chaos

azzura
3. jan 2012

@fifitko25 v posteli este 😀 😀 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 ale ono je dobre robit viac veci, lebo mas potom vacsiu istotu co a kedy.

zuzkag2
3. jan 2012

@fifitko25 a nemusia sa take lieky brat aj ked ides na IUI?

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 som si sebe odpisala namietso teba 😀 😀 😀 . Dojdi, urobim viac 😉

fifitko25
3. jan 2012

@azzura tebe je hej 😀

@zuzkag2 určite sa tam niečo berie, ale už to nemusí byť dufík a ten je úplne že na prd 😒

azzura
3. jan 2012

@zuzkag2
@fifitko25 rozoberate clostilbegyt, aj ja som ho brala pred par mesiacmi

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura ok...a aké robíš? 🙂 ja robievam...s džemom...grankom...banán nakrájam....zabalím....šlahačka a granko....iná bomba 🙂 na kalórie 😀

azzura
3. jan 2012

@fifitko25 vsak si zasluzim dovolenku 😀 😀 😀 a to mi ju sefka horko tazko popisovala a to mam 20 dni starej a teraz 30 dni novej 😠

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 ja klasika, džem, granko a slahacka 😀 😀 😀 , ale banam mam este jeden, akurat na teba cakal 😀 😀

zuzkag2
3. jan 2012

@fifitko25 no uplne presne...dufik je totalne na prd...koki, celkom som rada, ze som nasla niekoho na koho to tak zle vplyva, ako na mna, aspon sa necitim ako mimozemstan...🙂
@azzura ahojky...no aj ja som ho brala, dva mesiace, ale teraz som ho vysadila, ako som pisala fifitke, sibe mi z tych hormonov...ty uz preco neberies?

azzura
3. jan 2012

@zuzkag2 ja som ho brala zaciatkom roka, ale po 3 mesiacoch musi byt pauza a uz som sa k tomu nevratila, lebo sa nakopilo viac problemov a tak to bolo zbbytocne zatazenie organizmu.

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura ja som ho práve zjedla 🙂)) tak dám si aj bez neho 😀

bubacik5
3. jan 2012

DOBRE RANKO BABENKY 😀 moj dnesny graf je http://www.fertilityfriend.com/home/393359

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 😀 mala by som ist zarobit cesto 😀 😀 😀 ale nejak sa mi nechce z postele 😉

azzura
3. jan 2012

@bubacik5 ahoooooooooooooj 😉

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura joj veď máš ešte čas....cesto je rýchlo.......potom budeš dlhšie stáť pri panvici 🙂 kým to dopražíš.....to ja tam stojím aj hodinu..ja robievam z litra a viac mlieka 🙂

bubacik5
3. jan 2012

@azzura cauko co porabas? 🙂