icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova noo 🙂 snažím sa 🙂 dnes sme sa veľa rehotali 🙂 dobrý deň máme 🙂

chorucka
2. jan 2012

@kandee1201 pockaj uz bezim a chces aj nieco na pitie?

kandee1201
2. jan 2012

@chorucka netreba mam kolu 😎

fifitko25
3. jan 2012

ahojte, keďže nie som grafový znalec, prosím vás, ktoré sa v tom vyznáte:
http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0

teplota mi dnes ráno troška podskočila hore, ale už by som mala byť po ovu, dnes som 16 DC, nie je to divné?

mattuliatko30
3. jan 2012

@fifitko25 ahoj.....no ja ti v tom neporadím..sama sa učím...a nič na tom grafe moc nevydím 😀 tu je môj...a tiež mi to nič neukázalo 😒 a to si myslím,že som už dávno po ovu....tak neviem 😉

zuzkag2
3. jan 2012

@fifitko25 ahojky....kedze si 14DC nemerala, graf caka na tvoju dalsiu teplotu, ale aj tak si mysllim, ze ovu bola na 14dc, pripadne 15dc...ten vzostup teploty prave znamena, ze prebehla ovu. Ak sa bude teplota drzat hore este aspon 4 dni, tak to mas potvrdene, ze ovu prebehla. Pocas druhej polovicky cyklu sa drzi teplota zvacsa takto hore. po skonecneni lutealnej fazy ti bud teplota klesne, a pride ms, alebo zostane hore a si tehula.🙂

fifitko25
3. jan 2012

@zuzkag2 ďakujem veľmi pekne 😉 😉 tak si počkám na výsledok a budem merať ďalej.
14 DC som nemerala, to bola nedeľa - nový rok, po Silvestri som nebola schopná sa ráno zobudiť 😀

zuzkag2
3. jan 2012

@fifitko25 nemas zaco 🙂 hej hej meraj dalej, vzdy v rovnakom case. No jasne, ze si nevladala, kto by vladal, ja som si na to ani len nespomenula.😀 Ale aj tak, ked to ma mat nejaku vypovedaciu hodnotu, mala by si pred meranim aspon 6 hodin spat.

fifitko25
3. jan 2012

@zuzkag2 toľko isto spím 😉 meram pravidelne o 5:30 ráno + - 10 minút, to by vadiť nemalo, či? sama som zvedavá, či mi graf niečo povie, nechala som sa ukecať, nech to skúsim tento mesiac s meraním... len sa bojím ďalšieho sklamania ☹

zuzkag2
3. jan 2012

@fifitko25 10 minut nevadi, to je uplne v pohodke. Meranie je super, na to aby si si fakt potvrdila ze bola ovulka, pokial nechces lietat k dokimu ako na hodiny klavira. Ale ja som s tym prestala, lebo je to sledovanie, co teda na psychike nepridava, myslim ze potom na to viac myslim, ako ked nemeriam. Nam sa tiez nedari uz 10 mesiacov, brala som uz aj clostilbegyt aj duphaston, a nepodarilo sa, aj napriek pregnylu a ovulke, a dvom krasnym 22mm folikulom, tak som sa na to vsetko vykaslala, vysadila lieky, nemeriam teplotu, a davam tomu volny priebeh.

fifitko25
3. jan 2012

@zuzkag2 no tak to sme na tom podobne.... snažíme sa už 10 mesiacov, posledné dva mesiace beriem clostil, dufík - ten mi teraz vymenil doki za utros, lebo mi robil zle na žalúdok a boleli ma z neho prsia, ale príšerne.... pregnyl som už dostala 2x, tento mesiac som mala folík 24 mm na pravo, mesiac predtým 2 folíky 19 a 23 mm na ľavo.... dúfam, že to raz výjde.... a držím palčeky aj tebe 😉

mattuliatko30
3. jan 2012

@fifitko25 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e zabudla som pripojiť grafík...čo myslíš prosím ťa?...myslíš,že už bola ovu u mňa či nie?díky 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@kandee1201 tak my sme to ešte neskušali ..ani vlastne neviem prečo 😖

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu tak tak mojka... 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

DOBRE RANKO KRASAVICE MOJE... ja ešte vydržím dnes a zajtra mam volnoo aj štvrtooook yes ..konečne 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@fifitko25 mojka a robila si si aj ovu testy?

fifitko25
3. jan 2012

@vardzikova áno, robila som si od 10 DC do včera, to bolo 15 DC, ešte včera som mala dve čiarky, i keď tá jedna už bola trošku slabšia, ako deň predtým, ale stále dostatočne silná

vardzikova
3. jan 2012

@fifitko25 ale ved ked bola slabšia .. to znamena že ovulka pomaličky konči.. takže neviem čim to mohlo byť spôsobené že ti teplotka stupla... 😒

zuzkag2
3. jan 2012

@fifitko25 aj ja tebe drzim palceky, nech to coskoro vyjde. Ja som sa rozhodla vysadit tie lieky hlavne preto, ze mne robili zle na hlavicku ;-D strasne nalady, depresie, a potom sa to prenasalo do vztahu a hadali sme sa...a to uz potom nema snazenie vobec ziaden vyznam.
tak este raz, drzim palceky, odsleduj si teplotku, uvidis zajtra rano, ale podla mna ti uz FF oznaci ovu. papa.

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova ahoj 🙂 mne tu ovulku stále neukázalo http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e 😒 tak neviem...čo myslíš ty?...

zuzkag2
3. jan 2012

@fifitko25
@vardzikova
babulky, teplotka stupne vzdy az ked ovulacia prebehne...takze ak mala fifitko ovu testik uz negativny, ze druha palicka bola slapsia, to znamena, ze ovu uz prebehla, vajicko prasklo, a zacal sa produkovat progesteron, ktory sposobuje narast teploty. A ovu testik je pozitivny len vtedy ked je druha ciarka silnejsia ako kontrolna. akonahle je slabsia, je uz po ovulke ( pripadne pred ovulkou)

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 mojka najlepšie je si robiť aj ovu testiky .. robila si si?

fifitko25
3. jan 2012

@zuzkag2 som zvedavá na zajtrajšie ráno, ak bude teplotka zasa hore, tak je po ovulke a produkuje sa ten progesteron, na to mi ináč doktor dal ten utros.... inak, tiež mi z tých liekov ako keby "šibe" sem tam, nálady mám neskutočné, pred Vianocami som sa pohádala s mm a dodnes ani neviem, prečo 😒

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova nie :(

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 no tak to mojko neviem.. teda.. ktory DC si?

zuzkag2
3. jan 2012

@fifitko25 hm, vidis, a ked som hovorila lekarovi, ze mi z tych liekov sibe, ci neexistuje ina varianta, povedal, ze z tych liekov mi sibat nemoze...😀 ale uz som si to tu potvrdila s mnohymi babami. My sme sa hadali dost, lebo ja som mala pol mesiaca depku, a to je vela aj na vola, drahy to nezvladal moc dobre, tak sme sa dohodli, ze to uz brat nebudem. lebo by sme sa asi rozhadali navzdy...a tiez ma nebavi byt nestastna, ked mam vsetko po com som kedy tuzila...to je uplne od veci ;-D ked to ale nepojde bez liekov, neviem co urobime 😢

azzura
3. jan 2012

ahoj kočeny, takže http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 hlienik mam taky tahavy ale hned sa roztrhne, číze dnes ma byt nieco alebo až zajtra 😉

azzura
3. jan 2012

@vardzikova
@mattuliatko30
@fifitko25 hello mladež 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura milačik hlienik by sa ti pred ovulkou nemal trhať .. a ovu testik čo? ved včera si mala už krasne //

vardzikova
3. jan 2012

@azzura inak ahoj mojka 😉