Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 hej, mame 😀 pre chlapca vyberal meno drahy a s vyberom pre dievcatko som si dupla ja 😀 takze budeme mat bud Miska alebo Kristynku 🙂 a vy ste o menach uvazovali s drahym?
ahojte. mozem aj ja k vam? tento mesiac je nas 6-ty pokus....dnes som 27DC a mrchu (ne)ocakavam zajtra alebo v piatok....a potichucky verim, ze sa nam tento mesiac zadarilo 😀
@palculienka2011 no to podla tohto kalendaru ak budem tehu tento rok bude to len chlapec
@barushkaaam ešte sme nad tým neuvažovali a už teraz viem že to bude ťažké, ja som dosť nerozhodný človek, no uvidíme 🙂
@jorgie tak ti držím silno palčeky a máš nejaké príznaky? a kedy sa chystáš testovať?
@lyfuska takze mas tiez 25rokov?
my mame vybrane mena uz asi 5 rokov 😎 😎 😎
@palculienka2011 coo to sme vtedy ani nemysleli na deti 🙂
@palculienka2011 ahoj, pozeram ze si z bratislavy, na ktorej pobocke sa to DNP vybavuje? lebo ja sa chystam v pondelok..a tiez planujeme predbezne ak sa nieco nezmeni cez vianoce.. 😉
@purina12345 dakujem 😀 praveze moc priznakov tento mesiac nemam. 😀 😀 moje podvedomie sa so mnou vie pekne zahravat....ja uz som mala snad vsetky priznaky na svete 🙂 ale tento mesiac jediny priznak je ze uz ma asi dva tyzdne boli podbrusko...tak ako pred mrchou ... tiez mam obcas take divne steklive/pichlave pocity v prsiach...ale to si asi len namyslam 😀 ja uz tym priznakom moc neverim, lebo uz som sa par krat presvedcila ze som asi tehu a bolo s toho sklamanie a slzy.
testovat budem (ak nepredi mrcha) pravdepodobne v sobotu...ak to vydrzim 🙂
vy sa uz kolko snazite?
@purina12345 ja som to praveze tiez casto menila, ale tieto dve mena, co sme vybrali sa pekne hodia k priezvisku, takze bolo rozhodnute... 🙂 ale tiez to boli boje, lebo mne sa pacil napr. Janik a Filipko a ten sa zasa nepacil drahemu. A meno Kristynka sa mi straaaaaasne paci, takze som rada, ze som si presadila aspon to 😝
@jorgie aj ja drzim palceky, nech ti vyjdu tento mesiac dve pekne ciarocky 😉
Dakujem 🙂 sak uvidime.
@jorgie tie bolesti v podbrusku mam teraz aj ja, tyzden po ovu...a tiez v kutiku duse dufam, ze mrchu nedostanem 🙂
@barushkaaam dakujeeeeem!
a taktiez drzim palceky aby to aj vam vyslo....citam ze toto je vas prvy pokus....zeby zaciatocnicke stastie? 😀 😀 😀
@lyfuska ani my nie, ale mena sme si ujasnili, aby nedoslo k pripadnym konfliktom 😀 😀 😀 😀 😀
@junkfoood na hocktorej, ja som bola na Zahradnickej
ano, kazda sme ina...Vtedy este pred branim antikoncepcie som mala silny nepravidelny cyklus, velke bolesti (PMS) a vdaka antikoncepcii sa mi to vsetko krasne upravilo...Ubehlo 11 rokov, vysadila som a vysledok? Menzes mi sice hned nabehol bez problemov, len mam trosku nepravidelny, no ale plet sa mi zhorsila a aj trosku pribrala dve tri kila naviac...:(
Hlavne vydrzat...moja kamaratka tiez vysadila, ale skor ako ja a uz pomaly rok nevie dostat mesicky sama od seba. :(
@jorgie spravne citas, toto je nas prvy cyklus 🙂 ja mam mrchu az o tyzden dostat, tak pockam, a ked nepride, tak az vtedy otestujem 😉
@barushkaaam tak ti prajem aby ti ten tyzden rychlo presiel....a mas aj nejake ine priznaky okrem bolenia v podbrusku? kolko dni si po ovu?
nie, ziadne priznaky ine nemam a som 9 DPO 🙂
@jorgie a kde v Kanade zijes? moj drahy tam ma sesterku totiz 🙂 oni byvaju v Montreali 🙂
baby.ale ste to toho riadne vela popisali 😉 ja zijem s priatelom v Irsku a snazime sa o babo uz pol roka. Teraz naposledy ked som bola doma mi gynekolog robil krvne testy, na hormony,chlamidie a tak a povedal ze ak sa do januara nepodari, ze s tym zacneme nieco robit. No ale kedze som v Irsku, neviem ako to bude mozne. Dufam ze do Vianoc sa podari 🙂 zatial este nestracam optimizmus aj ked kazdy mesiac my niekto znamy oznami ze cakaju prirastok, vtedy ma to zamrazi ze my este nic
@rybicka3 ahoj rybicka,tak ja mam tiez podobny problem,som v Exeteri,a gynekologa mam na Slovensku..No dnes som si spravila test,a vyzeral byt pozitivny,tak neviem tiez,ako to budem riesit,vsetky kontroly atd :(
@barborka1446 neboj, mam mnohe zname ktore to tu zvladli a dotiahli to do uspesneho konca 🙂 inac ak si nova na konikovi, tak su tu stranky z Uk aj z Irska ,kde ti baby poradia ako to chodi a co ta caka
@purina12345 ahoj, co su to za kvapky? Este som o nich nepocula, su na predpis? No taketo dlhe cykly co mam to je fakt na porazenie. Ale zase som rada ze aspon daco, lebo par rokov dozadu som bez vyvolavacky nedostala vobec.
@barushkaaam ja byvam na opacnej strane...vo Vancouveri
@barborka1446 gratulujeeeeem, ten test teda vyzera tak, ze si tehu...tak zatial len tichucka gratulacia a ked to budes mat potvrdene, tak nam sem daj tehu virusy, nech uz sme aj my tehulky 🙂

@barushkaaam jeeej tak ty už máš aj vybraté meno 🙂