icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
3. jan 2012

dobré ránko bambuľky, práve som sa prebrala, tak som hneď spravila graf a tu je http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

spula22
3. jan 2012

@vardzikova no trosku do zelena 😀.ale inak super 😀-. aty ako? som citala, ze sisi dofcu vybavila 😀 sa niekto ma 😀 ja zas do poobednej ☹

bubacik5
3. jan 2012

@vardzikova tak nech ti to dneska rychlo ubehne 🙂

lucecita
3. jan 2012

@vardzikova ahoj mojka...

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 no ale ja som to aj zle merala.. takže ja sa budem viac spoliehať na další graf alebo ovulku.. teraz som sa len spoliehala na ovu testiky v štvrtok mi vyšiel krásny s dvoma silnými čiarkami ta prva bola ešte silnejšia ako kontrolna a to znamena že ovulka prebehne do 36 hodin potom som si urobila o dva dni nato a už bola slabšia .. takže ja sa radšej riadim hlavne tymi testikmi .. akurat je to dobre v tom ked si meriaš že skôr zistiš že si tehu .. lebo teplotka sa drži stale vysoko inak ja v tom merani vyhodu nevidim

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova no neviem.....kedže sa mi cykly posunuly..a už vyše polroka mám kratšie....niekedy 25 inokedy 28 inokedy 26...takže predtým som mala vždy presne na 28 deň...ani o deň menej ani viac...a to som nikdy nebrala anitikoncepciu.....len som potom raz chudla..a už sa mi to takto rozhádzalo :( a brucho ma bolí niekedy aj vyše týžddňa pred MS.....a to každý deň čakám a čakám..kedy príde...tak neviem čo to mám.....teraz mi MS prišla na 27 deň, ..tak uvidím ako to bude teraz v januári.....
ale ja príznaky..čo tu opisujú.....cítim skôr....tak na 9,10,11 deň.....tak neviem...v ten 14 práveže ani moc nie

vardzikova
3. jan 2012

@spula22 prečo do zelena? bola ranná nevolnosť? 😝 , ano vybavila som si dovolenečku konečne .. 😉

vardzikova
3. jan 2012

@bubacik5 no ved už beží ani neviem ako a je pol jedenastej ked to pôjde takto dalej tak bude o chvyľočku pol piatej 😀

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita ahoooj mojka 😉 teraz si sa zobudila? už je ti lepšie? 🙂

spula22
3. jan 2012

@vardzikova ano.trochen mi blbo bolo 😝 😝 😝 .ale uz je ok 😀 . ze konecne.si ale dlllllllllllllllllllllho bola v praci 😀 😀 😀

purina12345
3. jan 2012

@spula22 tak drobček pekne rastie 🙂 jasné že dám potom vedieť ako sa máme 😉
@lucecita mojko máš krásny grafík 🙂

spula22
3. jan 2012

@vardzikova uz som hore od 8,len nestihacka 😀

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova takže keď meriaš musí byť tá prvá silnešia.....a vtedy je ovulka či ešte len teda príde....či ako?

ericenka1
3. jan 2012

ahojte snažilky, my s manželom sa snažíme uz skoro dva roky a nedari sa nam. Zajtra budem volat do Heliosu tak som zvedava co nam zistia.

zuzkag2
3. jan 2012

@fifitko25
@azzura
mne to doki ani nepovedal, planoval, ze to budem jest 6 mesiacov, a potom ak sa nepodari, tak IUI...joj, vivat vsetci odbornici...

azzura
3. jan 2012

@vardzikova podrobnosti vygugli

azzura
3. jan 2012

@spula22 ahojko maminka, ako sa mame?

lucecita
3. jan 2012

@vardzikova noooo, až teraz...jedny z tabletiek co mam, tak su také, že po nich som omámená a spím po nich 😀 😀 😀 ale už sa dá fungovať ako tak, idem si spraviť kurací vývyr, aby som po troch dňoch dala do bruška aspoň dačo teplé 😉 😉 a ty ako? posledný deň v práci?
@purina12345 ďakujem zlatko, aj mne sa zdá pekný, musí ostať hore, musííííí...ak by som bola tehu, musí byť teplota nad 37?

azzura
3. jan 2012

@purina12345 😀 ale ja chcem aby to zafungovalo ako u teba 😉

fifitko25
3. jan 2012

@vardzikova na folíky moja 😉 doki mi zistil, že nenarastajú do svojej veľkosti a teda ani nedozrejú, neprasknú a ich oplodnenie je mizivé.... tento liek im pomáha narásť a dozrieť 😉

azzura
3. jan 2012

@fifitko25 hej, aj ja som mala pauzu po troch cykloch

fifitko25
3. jan 2012

@zuzkag2 fúha, u mňa to bola prvá vec, čo mi doktor povedal, lebo príliš veľa clostilu škodí.....

purina12345
3. jan 2012

@azzura tak ja som sa takto riadila ako som ti písala, neboj, zafunguje, mysli pozitívne, hlavne teraz 😵

azzura
3. jan 2012

@zuzkag2 fakt IUI, a porobil ti vsetky možne vysetrenia? Aj ten ci nezabija tvoja tekutina jeho spermie? A uz si bola na prefukoch. Ja po vsetkych možnych vysetreniach ako posledne idem na prefuky a potom ak sa nezadari do pol roka tak az potom na IUI a ked to nie tak na IVF

azzura
3. jan 2012

@purina12345 vazne som ti to ja poradila, nemylis sa 😉 . Ja som ale sikovna, skoda ze na mna to neplati, vsak aj obuvnik chodí bosí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@spula22 no ved to ... .. ale grcanie ja nemam rada ...

azzura
3. jan 2012

@ericenka1 ahoj, a doky ti nerobil nejake vysetrenia a tvoj mm bol na smg? Asi treba ist do centra a mozno ta vysetria a budes mudrejsia

vardzikova
3. jan 2012

@spula22 no moja a ja som hore od 6 hodiny .. čo ti budem hovoriť ešte som si rano umyvala vlasky tak som musela vstať skôr 😉 🙂

spula22
3. jan 2012

@azzura super 😀 rano trosku bleeeeeeeeeee, ale uz je dobre 😀

lucecita
3. jan 2012

@vardzikova od 6? to ja som mala budík na meranie teploty a dávala som si ATB...a potom som si znova ľahla a spala do 10 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀