icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
3. jan 2012

@spula22 dufam, že ti bleee prejde skoro. Bleee nemusim ani ja 😒

zuzkag2
3. jan 2012

@azzura vsetky mozne vysetrenia mi robili, ale az taketo nie...o zabijani spermii a na prefukoch som nebola...ja som aj tak planovala ak to nevyjde po tych 6 mesiacoch ist do CAR a nechat si dorobit taketo vysetrenia az tam...

spula22
3. jan 2012

@vardzikova no tak to nieje tiez bohvieco 😀 .no mojka ani ja velmi grcanie nemusim,ale co uz.este ze to nemam kazdy den taky stav. 😀 😀 😀 .vydrzis aj ty 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 no ak maš prvu čiarku silnejšiu ako tu kontrolnu tak ovula prebehne do 36 hodin 😉

spula22
3. jan 2012

@azzura bleeeeeee nemusi asi nikto🙂 ale nemam bleeeeee kazdy den,len obcas 😀 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@zuzkag2 ja mam super dokyho a ten mi robil vsetko može co dokaže on. Som zvedava co ti povedia a hlavne ci daco zistia. Drz sa 😎

vardzikova
3. jan 2012

@azzura vyguglim určite

azzura
3. jan 2012

@lucecita krasny graf, drzim palce 😉 😉 😉 😉 😉 😉

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita jooj mojka tak sa mi už len daj dokopy 😉 aby si bola fit, ja som dnes posledny den v robotke veľmi sa tešim .. jooj.. konečne 🙂

azzura
3. jan 2012

@vardzikova tu blbu fotku mi nechce stiahnut 😒 😒 ale ja sa nedam 😉

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova takže to tri dni máš nato????či môže už prebehnúť hneď v prvý deň...????nato tie testy....potom či slabne , alebo nie?

vardzikova
3. jan 2012

@fifitko25 jaaaj už viem to si už raz písala 😀 😉

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita milačik ale ty si choručka ty sa musiš vyspať 😉 a vieš že ja tak vstavam aj ked mam volno .. lebo som si už akosi zvykla a dlhšie sami spať už potom nechce

vardzikova
3. jan 2012

@spula22 no tak to maš jasne keby som už bola tehu tak vydržim všetko aj to grcanie .. 😎 ešte že to nieje počas celeho tehotenstva že?

vardzikova
3. jan 2012

@azzura tak len pracuj natom pracuj... chcem si to pozrieť 😀

lucecita
3. jan 2012

@vardzikova ja viem, že máš od zajtra dovču....dám dám, musím byť fit, lebo v nedeľu príde k nám na obed naše trojmesačné krsniatko s rodičmi, tak sa teším a musím byť v poriadku 😉
@azzura aj mne sa páči, tak dúfam, že teplota ostane hore...ináč som si pozerala podobné grafy ako mám ja a veľa mi ich ukázalo, že už na 8-10 DPO im vyšlo tehu... 🙂 🙂 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 mojko .. ovulka pride v podstate na druhy den .. alebo obden rano .. ale ked budeš keksikovať aj aj tak nemaš čo stratiť a potom ešte obden,,ked ovulka prebehne tak ovu test opať začina slabnuť

bubacik5
3. jan 2012

@azzura krasny je. a hej uz aby si mala matersku 😀

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita tak tak len sapekne krásne vylieč.. takže sa budeš bavčať hej? nech sa na teba aj niečo nalepi 😉 🙂

lucecita
3. jan 2012

@vardzikova tak dúfam, že sa už dávno nalepilo a teraz sa v brušku dejúúúúúúúúúúú veci 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita ako to bolo kedy by ti mrcha mala prisť .. ale my vieme že nepride ale kedy to .. skôr ako jaalebo neskôr lebo ja čakam na 9 januara

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova no už som teda múdrejšia...a kedy si ho robíš?..ráno???či to je jedno?

spula22
3. jan 2012

@vardzikova jasne ze vydrzis 😀 nie nieje to pocas celeho tehu,len v ojedinelych pripadoch 😀

lucecita
3. jan 2012

@vardzikova blondínečka moja, včera sme si o tom písali, mne nemá prísť 12.1. 😀 😀 😀 ale nevadí, ja ti to aj 100x pripomeniem...

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 test sa robi až po obede najlepšie okolo 17:00 -18:00 ale robim si ho stale v rovnakom čase, a nesmieš predtým piť 2 hodiny .. rano sa robia iba tehu testy 😉 🙂

azzura
3. jan 2012

@vardzikova nechce mi to vziat. Ozaj robim palacinky, som si dotiahla notebook do kuchyne 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@lucecita supis, tak sa drz a potom sa chval tehu testom 😀 😀 😀 😀

azzura
3. jan 2012

baby dofrcte na palacinky

tiumen
3. jan 2012

ako dlho sa už snažilkujete 🙂 ???

lucecita
3. jan 2012

@azzura MňAAAAAAAAAAM palacinkyyy, ja si robím kurací vývar a som hladná ako vlk, aj keď to s jedlom ešte nesmiem preháňať...ale teraz keď som doma, ich môžem štvrtok spraviť aj ja na obed, manžel sa poteší 😀 😀 a budem sa chváliť, len dúfam, že na ňom dačo bude 😀 😀