Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova dnes bol vpraci a zajtra ide na pol dna, vsak si musim nejak uzit dovcu. Som si ju preto teraz dala, lebo som vedela ze budeme plodit a je lepsie byt doma ako sa furt premiestnovat vlakom 😎
v burke volam nevladzem ist V burke hladam mal by si prist aaaaaa
@vardzikova vsak by sme sa dohodli aj ostatnymi babami a mozno niekto ma alebo vie o dobrej chate, ja nema problem kamkolvek docestovat
ahojte budúce mamičky, aj ja sa pridávam do spolku prvosnažiliek. Prosím poradte mi, ako si mám z môjho čudného cyklu vypočítať ovu, keď každý mesiac je to inak. Pr. jeden mesiac 27 dní, ďalší 30 a potom skok na 24. To sa potom ani nedá odsledovať. ďakujem ☹
su dni ked v nas laska hori Su dni ked nechytis rybku v mori oooojeje
@svaca20 : ahoj a vitaj..ak mas nepravidelny cyklus,najlepsie bude skusit merat bazalnu teplotu a urobit si par ovu testov, zacala by som podla doporucenia z pribalaku, vybrala by som si z tabulky na zaciatok asi najkratsi cyklus a podla toho by som ich robila..zrejme ich takto spotrebujes viac,tak skus objednat z ebay,tam ta vyjdu najlacnejsie..pripadne posleduj hlien ci ine ovu priznaky- bolesti a tak..
dnes je vonku krasne...slniecko a teplucko
babyyy?este mi poradte..co pomaha na mega nafuknute a tvrde brucho??
@vardzikova ahoj a ako ti zistili ze mas nepriechodne vajko?
IDEM ale hned PRIDEM asi (nejaka som rozkokosena) 😀
ahojte bambuľky....tak ja som si zdriemla akosi dlhšie ako som čakala 😀 😀 😀

@azzura hmm...ale prefuky vraj uz vela kockam pomohli..je vraj vysoka sanca na otehotnenie 🙂