Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova fakt? tak sa jej dojdeme otrcat a ci zisti ze sme tehu 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ak sa smiem spytat,vy sa uz s drahym kolko snazite o mimi?
@palculienka2011 oploditel? kde ty na tie výrazy chodiš? no tak ako moja chceš,, ak ti to nerobi dobre na psychiku tak určite, ty jedina vieš čo je spravne .. len sa podľa toho riad,, mne to naopak dodava energiu,, ked sa vykecam po celom dni až je mi lepšie pokecam s @azzura a @chorucka a @mattuliatko30 @lucecita .. @purina12345 oni mi hned odkažu zlepšiť náladu a ešte aby som nezabudla na @bubacik
Co ma prist pride najde si smer Zazrak sa zide nech vieme kde ma koniec ciel lalaa
@azzura ale tak vy si tiež davate do tela teeeda .. nenechavaš nič na nahodu ako pozeram 😀
ozaj baby,kolko sa snazite o mimi a //?my sa snazime teraz 5 mesiac..lekar by mi uz urobil dake testy,ci je este skoro?
@azzura no tak sa dohodneme .. počkaj 😀 😀 😀 😀 ale na nas dve by hned povedala že sme tehu .. to by určite videla
@mata_ba my sa snažime teraz druhy mesiac.. a vy?
@vardzikova my 5.mesiac 🙂
@vardzikova ja by som aj pauzovala ale ten moj by furt len poistoval, tak ho nechavam 😀 aspon je sranda. Vcera sme boli poobede a vecer bol tak unaveny že hned spal a ja som este citala knihu 😀 😀 😀
@mata_ba na testy nikdy nieje skoro.. ja som skôr zastancom toho že radšej skôr ako nikdy,, takže ja už mam za sebou prefuky lebo mala som nepriechodny jedno vajco 😀 😀 takže teraz snažilkujeme o sto šesť, tak mi ešte robil hormonalny profil tam bolo tiež všetko v poriadku ..
@vardzikova by sme dosli k nej take dve vyskerene baby 😀 😀 😀 ale bolo by super raz sa vsetky stretnut
@vardzikova fiha 🙂 mne sestra povedala,ze jej lekar povedal,ye nejake vaznejsie testy robi po roku snazenia..zeby som uz aj ja nabehla?aby si nemyslel,ze som nejaka hyperaktivna 😀
@azzura no tak vieš milačik ale vačšiu časť na tom všetkom robi on .. takže sa mu ani nečuduj že zaspi ako dudek .. 😀 😀 😀 a ty dokažeš ešte čitať aj knihu? to ja by som už nedokazal ja vačššinou zaspim ako prva .. ale ja to milujem .. joj to je take romanticke.. ja zaspim v jeho náručí.. och 😉 🙂
AKE PESNICKY SA PACIA VAM Babky hmm
@azzura tak to by bola inak kava.. si to viem živo predstaviť kvakali by sme ako žabky.. len škoda že sme každa z ineho kutka 😒
@vardzikova ja som vecer vladala citat, lebo som si pospinkala poobede po sexiku s vyloženými nohami a poduskou pod zadkom a on sa vratil k PC
@mata_ba no ale vieš ak by náhodou bol v niečom problem tak by si to riešila už teraz a nie až o rok.. ja som si urobila všetky vyšetrenia ktore mi doky odporučil .. akurat som chcela poslať ešte mm na spirometriu ale zubami nechtami nechce .. takže uvidime , ale doky hovoril že po prefukoch žena dokaže najrychlejšie otehotieť ..takže ja pevne verim že to nepotrva už dlho
@vardzikova tak zorganizujeme daku chatu
@vardzikova
@azzura ja sa rada s Vami stretnem aj na konci sveta ale mam podmienku musi tam bit hudba ja milujem hudbu 😀 😀
@azzura jaaaj tak to sa potom ani nečudujem 😀 😀 😀 😀 ty si riadna potvorka 😀 😀 😀 a on ma tiež dovolenku ako aj ty?
@azzura to by tiež nebol zly napad .. len to že kde by sme sa stretli vieš? 😒
@chorucka mojka aj my 😉 😀
@vardzikova tak to moooc drzim palce...tiez som o tom pocula...
@chorucka
@vardzikova vsak najprv otehotnieme a potom daco s nasimi babetkami zorganizujeme, lebo uz niektore su tehu a niektore su cakatelky

@vardzikova my este dnes vecer a zajtra rano a potom pauza 🙂