icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
3. jan 2012

@gelinka75 a co si sa dozvedela

chorucka
3. jan 2012

@gelinka75 zachran ma zachran ma
@azzura ma sikanuje mi nechce dopriat striptera (alebo sa boji ze sa jej to zapaci hehe)

gelinka75
3. jan 2012

@azzura ze si robila palacinky, este ti ostali? 😅 😵 😵 😵 😵

gelinka75
3. jan 2012

@chorucka ty by si len po cudzich chlapoch kukala 😀 😀 to nem dobre 😝 😝 😝

azzura
3. jan 2012

@gelinka75 este ostali 😀 akurat pre teba

chorucka
3. jan 2012

@gelinka75 😠 😠 😠 😠 😠

azzura
3. jan 2012

@chorucka haha, @gelinka75 je so mnou 😝 😝 😝 😝

gelinka75
3. jan 2012

@chorucka citaa som co ti povedal dr, aj mne minule zahlasil, ze som nemohla mat ovulku a mala som, teplotka stupla a bolo vymalovane 😀 😀 takze ak tam uz vajko nebolo tak zjavne prasklo 😝

chorucka
3. jan 2012

@azzura
@gelinka75 a co zijem len raz co by som si neuzila 😀 😀 😀

gelinka75
3. jan 2012

@azzura volakedy to bolo moje naj jedlo, ale odledy chudnem, teda pol roka som ich nejedla, obcas si robievam z celozrnnej alebo spaldovej muky s tvarohom a medom, alebo este mam rada s mletymi lieskovcami, mnam 😵 😵

gelinka75
3. jan 2012

@chorucka tak naco babo a uzivaj si ked sa ti chce 😀 😀 😝 😝

chorucka
3. jan 2012

@gelinka75 to aj on povedal ze praskol folik aj tekutinu som mala Ale vsetko nasvecuje tomu ze som na zaciatku cyklu ale kam sa stratila sliznica sak piatok bola 7.4 a dnes len 5mm

gelinka75
3. jan 2012

@chorucka xixi bohvie co videl na monitore 😀 a teplotku nemerias co? by si hned vedela

chorucka
3. jan 2012

@gelinka75 budem sa tvarit ze som to necitala 🙄

azzura
3. jan 2012

@chorucka ok, tak ti nejakeho splasime ale potom si netrep hlavu ze si prepiskla 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
3. jan 2012

@chorucka ja som mala sliznicu az prilis dobru, to mi povie vzdy, ze ju mam super aj vyssiu ako ma byt

chorucka
3. jan 2012

@gelinka75 nemeriam ale ovu testy si robim

gelinka75
3. jan 2012

@chorucka no ok ved len srandujem 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@gelinka75 ja som robila s jahodovym a marhulkovym dzemikom. Naco chudnes, ved budes tehu 😉

chorucka
3. jan 2012

@azzura ja uz mam Dakujem 😉

gelinka75
3. jan 2012

@azzura no lebo v tehu by som nepresla cez dvere 😀 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@chorucka uz si si stihla sama niekoho zohnat....sikulka nasa spevava 😀

gelinka75
3. jan 2012

@chorucka ale to je zahada s tou sliznicou, to pocujem prvy krat, zeby sa stencovala sama od seba okrem mrchy 😀

chorucka
3. jan 2012

@gelinka75 aj ja srandujem bez toho by to neslo Mne pekne rastie sliznica sak uz chodim na folikulometriu ale tento cyklus co sa deje neviem a asi ani lekar nevie

azzura
3. jan 2012

@gelinka75 aleeeeeeeeee, neprehanaj. kolko vazis a merias a tvojmu sa nepacis, ci?

gelinka75
3. jan 2012

@azzura no teraz mam 78 a vysku 177 takze este mam dost na sebe a uz som dala 12 kil, tak si vies predstavit, ja som nikdy nebola chuda ani neviem co to je 😀
mojmu sa pacim, to kvoli sebe robim

azzura
3. jan 2012

lentilky?????????

chorucka
3. jan 2012

@gelinka75 raz ked mi robil ultrazvuk sa cudne tvaril a ze VY MATE NA PRAVEJ STRANE 3VAJECNIKY zlozil okuliare pretrel si oci a znovu sa diva a stale mu tan cosi nesedelo dodnes neviem co to bolo sak mi nerobil ultrazvuk prvy raz tak uz z predchadzajuceho mohol vediet ze mam len jeden pravy

azzura
3. jan 2012

@gelinka75 to by som musela vidiet aby som povedala ci treba dat dole kila, lebo cisla su len cisla. ja mam 168 a 55kg

azzura
3. jan 2012

@chorucka nemal este posilvestrovsku opicu 😠