icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
3. jan 2012

@azzura ja mam 165 a 53kg a rada by som mala aspon 56ale nejak to nejde

azzura
3. jan 2012

@chorucka to poznam ja som mavala 5O az 52 a tiez ma to sralo, ale vsetko pride vekom 😀..vraj

chorucka
3. jan 2012

@azzura niekedy fakt neviem co mu je a tebe sa paci (ze fesi) teraz aspon vies co to je zac

gelinka75
3. jan 2012

@chorucka no teraz som sa nasmiala jak blazon, bohvie co ti tam skenoval asi creva 😀 😀 a ty mas len jeden vajecnik? 😕 aj mna ten moj dr. raz vystresoval, ze mam 2x zväcseny vajecnik ma poslal na onkologiu na lepsi ulltrazvuk a ja nervy, ved onkologia uz som si hned predstavila a tam mi vravi ta dr. ze to nic asi vam praskla cysta, vsetko je ok 😀

azzura
3. jan 2012

@chorucka jaaaj, pises o tom tvojom dokym, co sa mi pacia starsi. no uz sa mi nepaci, lebo ma nejaky cudny pristup 😒

chorucka
3. jan 2012

@gelinka75 nie mam oba Ale ak ma bude ten pravy hnevat tak ho dam zabit 😠

azzura
3. jan 2012

@chorucka
@gelinka75 vsetci sme len ludia, asi by si mal dat urobit vacsie dioptrie 😀

fifitko25
3. jan 2012

babyyyyyyyyyyyyy toto je tu bez šance stihnúť prečítať, čo ste tu napísali za celý deň 😀 😀 dá mi niekto v skratke info čo mi ušlo? 😀 😀

chorucka
3. jan 2012

@fifitko25 usiel ti vlak k
@azzura na palacinky hehe

gelinka75
3. jan 2012

@fifitko25 azzura piekla palacinky, to mi utkvelo v pamäti po polhodinovom docitani 😀

azzura
3. jan 2012

@fifitko25 nic, iba to že dohadujeme sa ze si zorganizujeme stretko, ale este netusime kde a kedy 😀

kikaneu
3. jan 2012

ahojte 🙂 tak som tu až teraz, nestíhala som skôr 🙂 čo je nové? ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

lucecita
3. jan 2012

@fifitko25 nie moja, nič ti neušlo...len @azzura robila palacinky a chystala sa lietadlom ku mne, pretože ja som robila vývar...a dohadovalo sa aj stretko a teraz baby riešia zasa vaječníky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
3. jan 2012

raz ked sa stretneme tak vam urobim palacinky 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@kikaneu pjekny graf 😉

lucecita
3. jan 2012

@azzura ale ináč keď bude teplejšie by sme sa vážne mohli stretnúť 😀 😀 😀 navrhujem niekde v strede Slovenska aby sme to mali všetky cca rovnako 😀 😀 😀

kikaneu
3. jan 2012

@azzura vďaka 🙂 ako vždy moja 🙂 ja mám vždy pekný graf 🙂

chorucka
3. jan 2012

@azzura na kolky den je na ultrazvuku nieco vydno Myslim uhniezdene vajko

lucecita
3. jan 2012

@kikaneu peknučký, kedy testuješ? 😉 alebo kedy má prísť mrcha?

chorucka
3. jan 2012

@lucecita mas pravdu v strede aby sme to mali rovnako a mi co to budeme mat blisie pojdeme oklukou 😀

fifitko25
3. jan 2012

@lucecita
@azzura
@gelinka75
@chorucka ja som mobilná, auto som natankovala naplno, tak už mi len povedzte, kam mám príjsť na tie palacinky 😝 😝 😀

kikaneu
3. jan 2012

@lucecita moja, zariadim sa podľa teploty, ale skôr ako v sobotu určite nie....a FF odporúča v pondelok, tak možno zvolím strednú cestu a padne to na nedeľu ak to bude ešte aktuálne dovtedy 🙂

lucecita
3. jan 2012

@chorucka jasnéééé, odkiaľ si? ja z Púchova...
@fifitko25 vezmeš ma niekde po ceste? 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@lucecita jasne, len treba dohodnut asi nejake ubytko,lebo na otocku je to onicom, to tam dojdeme kukneme na seba a možme ist s5 😒 😠

chorucka
3. jan 2012

@fifitko25 myslim ze vacina nas je tu mobilna ci je tu niektora aj imobilna?

azzura
3. jan 2012

@fifitko25 mojaaa do Trnavy 😀 ale hybni kostrou lebo moj si ich dal pred seba a nejak ich hadze do seba a pritom pracuje 😀 😀

kikaneu
3. jan 2012

@azzura dočítavam čo ste cez deň popísali 🙂 a akurát včera sme jedli ananás s manželom a on ten stred zásadne nevyrezuje, že potom skoro nič neostane 🙂 ale tak všetok sme zjedli včera, žiadnych 5 dní sa nekoná 🙂

lucecita
3. jan 2012

@kikaneu tak držím palce, nech to vyjde...mne FF odporúča až 17 čo je podľa mňa nsekoro, keďže 12.1. mám dostať mrchaňu...

azzura
3. jan 2012

@kikaneu vyjde to, sme sa dohodli ze budeme len pozitivne mysliet, depkovat možes aj neskor ked bude na to dovod 😉

gelinka75
3. jan 2012

@azzura ja som k azzure asi najblizsie 😀 😀