icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
3. jan 2012

@kikaneu prečo musíš na jeden deň do práce? ty si učiteľka, vľak?
@vardzikova veď t, že ty máš pomalšie zapaľovanie...ale nebooooj, ono to prejde 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
3. jan 2012

@azzura to asi kazdy chlap ma rad

vardzikova
3. jan 2012

@azzura latka do plota 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no to že sa zmestia .. ale dokedy ...! aj by som držala akusi dietku ale nechcem lebo čo ak nahodou to poseeriem že?

lucecita
3. jan 2012

@azzura ty si tiež doma a nepracuješ?

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita mysliš ? a ja som si myslela že z toho vyrastiem a kukaj tu 😀 😀 😀 zazrak sa nekonal 😠 😀

kikaneu
3. jan 2012

@azzura tak ja vstávam každé ráno rovnako, kvôli meraniu....včera som išla k lekárovi, tak už po meraní len pol hodinky som ležala ani som nezaspala a dnes sme išli k lekárovi s mamkou, tak zas ten istý scenár...zajtra budem po meraní spať, kým sa nezobudím 🙂 tešííííím sa 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita milačik @azzura ma volnoo ale ty si to pri tej svojej chorobe určite pozabudla .. jupíííí takže niesom sama s krátkym vedením 😀 😀 😀

kikaneu
3. jan 2012

@lucecita hej, dobre si pamätáš 🙂 idem na školenie k interaktívnej tabuli, aby som ju mohla aj ja používať 🙂

kikaneu
3. jan 2012

@vardzikova no, napadlo mi to ráno 🙂 ale ovládla som sa 🙂 dnes 8DPO

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu a mysliš žeby ti už ukazalo? 😒

kikaneu
3. jan 2012

@vardzikova myslím, že nie....preto som test nechala pekne odpočívať v skrinke 🙂

lucecita
3. jan 2012

@vardzikova no ha ha ha mojka, konečne si si zgustla aj ty, žeeee? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nevedela som, že má aj ona voľno, isto to tu nepísala 😀 😀
@kikaneu a čo to je? a kedy je najlepšie testnúť?

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu no myslela som si 😉 🙂 neboj .. testnime naraz hm? čo ty nato ? ja som dnes ešte iba .. počkaj ako sa to vlastne počita .. robila som si test v štvrtok a mala som tam silne // takže ako?

azzura
3. jan 2012

na markize ukazovali krasneho psa, mm ma volal lebo som velka psickarka

mata_ba
3. jan 2012

baby,niektore ma normalne viete rozosmiat... 🙂 aspon dakto,kedze drahy prisiel a rovno sa buchol do postele..tak uz sme prechladnuti dvaja 😖

azzura
3. jan 2012

@chorucka len baby moc nie

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita jasne vychutnala som si to 😀 😀 😀 😀 😀 srandička čo ? 😉 😀 .. mojka ale to nevadi .. my ta berieme s rezervou 😀 no čo dala si si ten vývar? 😖

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba nepríjemné 😖 😉 😎 😀

azzura
3. jan 2012

@vardzikova ja ti dam dietku 😠

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba prejde vas to ako psa motor 😀 😀

chorucka
3. jan 2012

slnko ma zobudi v sobotu rano Co sa to stalo kde mam telefon Bolia ma nohy v pameti je prazdno Som v cudzom byte Kto je on Potichu vstavam Zo mna je malo V hlave je prievan v ustach horka chut Utekam z miesta cinu bez topanok a pokusam sa spomenut lalala

azzura
3. jan 2012

@lucecita nieeeeeeeeeee, dovolenkujem a poctivo snazilkujeme 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura 😖 😒 😕 😅 😉 🙂 😎 😀 tak nie

kikaneu
3. jan 2012

@lucecita čo to je čo? interaktívna tabuľa? taký vynález na zjednodušenie práce učiteľa 🙂 celkom fajn vecička...napríklad: učím biológiu, dám si na tabuľu premietnuť vopred pripravený obrázok kostry človeka, kde budú označené časti, vyvolám deti, aby ich prišli napísať do prázdnych okienok a tabuľa im to hneď vyhodnotí 🙂 je to zaujímavé, len dlhé na domácu prípravu 🙂
a najlepšie testnúť? máš ešte VIP? tam ti to určite ukazuje 🙂 ale najlepšie je testovať najskôr v deň predpokladanej ms 🙂 podľa mňa 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@chorucka mojka čo si to napisala? 😒 😀

lucecita
3. jan 2012

@vardzikova no tak díky, že s rezervou.....ty si aj tak najväčšia blondínky na tomto fóre, tak to teraz nezvaľuj na mňa, kvôli takej pakovine 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jasné dala, a teraz predchvíľkou aj rpžtek s kápiovou šunkou a mám tu aj jablkové pyré, ale to až neskôr si dám...

azzura
3. jan 2012

@kikaneu aj ja si meram o 6hodine, lebo tak vstavam ked chodim do prace. uz som si zvykla na ten ritual, nasledne zaspim a na teplotu sa kuknem az ked vstanem

kikaneu
3. jan 2012

@vardzikova ja testujem v sobotu alebo nedeľu....neviem to vypočítať podľa testu, však ja som pozitívny ovu ešte ani nevidela, nejak som to nevystihla ani raz.....ale včera si mi písala, že si 5DPO, tak dnes si 6DPO 🙂

azzura
3. jan 2012

@vardzikova no ved zato 😉

kikaneu
3. jan 2012

@azzura ja 5:30 🙂 ja sa pozerám hneď, lebo som veľký zvedavec 🙂 ale potom to ráno ešte pre istotu skontrolujem, či som dobre videla 🙂