Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita
@vardzikova
@kikaneu mne doki odporúčil testovať na 26 DC, cykly mám 28-29 dnové..... že skôr sa to neoplatí
@lucecita @chorucka @vardzikova ach ta laska nebeskaaaaa 😀 😀 😀 😀
@azzura joj mojka ty ma stale dokažeš tak rozosmiať 😀
baby ja testujem v piatok pride vyplata, aj, ked sa mi nechce dat ani euro na test, ale minuly mesiac smiesna mrcha a vysvetlit dokimu po anglicky, ze som neuzivala poriadne antikoncepciu, je pre mna matura... 😀 😀 😀 😀
inac brucho mam jak pavuk a prsia ako pamela, ale tych priznakov uz bolo kazdy mesiac tolko, a vzdy mrcha prisla nesklamala, takze nemam nadej 😀 😀 😀 😀
sprcha ma caka potom papat konecne a potom spinkat, zivot mam ako male decko, za chvilu zabudnem aj co je sex, kedze mojmu sa do toho nechce a ja nebudem zo seba stale robit minfu 😀 😀 😀 😀 😀
lucecita, mne sa zda, ze mi cakame podobne mrchu, vsimla som si to mynuly cyklus 😉
@vardzikova vsak aj ty mna. Fuha, to si ale prehadzujeme komplimenty 😀 😀 😀
@mata_ba no tak ti teraz poviem na rovinu je to na prd ... 😀
@lucecita nie čosi ... tak mi to lichoti 😀 😀 😀 😀 a ty chceš testovať ? kedy?
@azzura no a my to mame už tak akosi zauživane .. 😀 😀 😀 ked je niekto chory tak vieme aka je naša uloha poriadne ho vypotiť
@vardzikova aj na dva 😀 ach jaj
@lucecita jasnačka mojka 😉 🙂 😀
@fifitko25 tak ja si babky počkam až ked mi bude meškať .. ale musi aspon tyžden inak netestujem
@vardzikova to som si tiež povedala a zatiaľ som nevydržala.... teda posledný cyklus hej, lebo som cítila mršku hnusnú, že už ide 😠
@azzura jedno lepšie ako druhé , momentálne do seba tiskam jogurt s tými semenami 😀 😀
@vardzikova a či ja viem, mne včera končilo VIPko, tak som porovnávala svoj graf a videla som + tehu test už na 9DPO, ale bol tam na 4 DPO výrazný pokles teploty, až pod čiaru, asi implantačný 🙂
@mata_ba 😀
@vardzikova ja som uz dojedla rano a aj dopila ten grep
@fifitko25 ja som to tiež nevydržala.. mrcha mi meškala dva dni a hned som testovala ale to bolo ešte v norme takže netestujem... 😠
@kikaneu mojka kde maš graf?

@chorucka neboooooj, my sa s @vardzikova ľúúúúúúbime, však mojka? 😵