icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
3. jan 2012

@chorucka neboooooj, my sa s @vardzikova ľúúúúúúbime, však mojka? 😵

mata_ba
3. jan 2012

@fifitko25 to sme sa snazili uz viackrat..a prd z toho...ale treba skusat dalej 😀

azzura
3. jan 2012

@mata_ba tak to je dobre zmoreny, chudacik 😎

fifitko25
3. jan 2012

@lucecita
@vardzikova
@kikaneu mne doki odporúčil testovať na 26 DC, cykly mám 28-29 dnové..... že skôr sa to neoplatí

mata_ba
3. jan 2012

@lucecita @chorucka @vardzikova ach ta laska nebeskaaaaa 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura joj mojka ty ma stale dokažeš tak rozosmiať 😀

eri28
3. jan 2012

baby ja testujem v piatok pride vyplata, aj, ked sa mi nechce dat ani euro na test, ale minuly mesiac smiesna mrcha a vysvetlit dokimu po anglicky, ze som neuzivala poriadne antikoncepciu, je pre mna matura... 😀 😀 😀 😀
inac brucho mam jak pavuk a prsia ako pamela, ale tych priznakov uz bolo kazdy mesiac tolko, a vzdy mrcha prisla nesklamala, takze nemam nadej 😀 😀 😀 😀
sprcha ma caka potom papat konecne a potom spinkat, zivot mam ako male decko, za chvilu zabudnem aj co je sex, kedze mojmu sa do toho nechce a ja nebudem zo seba stale robit minfu 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita, mne sa zda, ze mi cakame podobne mrchu, vsimla som si to mynuly cyklus 😉

mata_ba
3. jan 2012

@azzura ani nehovor..dosiel,zhodil zo seba oblecenie ako vo filme bozsky bruce ( 😀 ) a rovno sipka do postele..a ja som letela po cajik,vitaminky,teraflu a deku...esteze nas ti chlapi maju 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@chorucka my nezaparame? čosiii ved my sa milujeme že ? @lucecita ?

azzura
3. jan 2012

@vardzikova vsak aj ty mna. Fuha, to si ale prehadzujeme komplimenty 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba no tak ti teraz poviem na rovinu je to na prd ... 😀

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita nie čosi ... tak mi to lichoti 😀 😀 😀 😀 a ty chceš testovať ? kedy?

vardzikova
3. jan 2012

@azzura no a my to mame už tak akosi zauživane .. 😀 😀 😀 ked je niekto chory tak vieme aka je naša uloha poriadne ho vypotiť

mata_ba
3. jan 2012

@vardzikova aj na dva 😀 ach jaj

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita jasnačka mojka 😉 🙂 😀

vardzikova
3. jan 2012

@fifitko25 tak ja si babky počkam až ked mi bude meškať .. ale musi aspon tyžden inak netestujem

fifitko25
3. jan 2012

@mata_ba tak ho nechaj oddýchnuť, potom mu budeš tak chýbať, že bude mať nazbierané tie svoje hormóny natoľko, že ťa nenechá hádam aj týždeň v kuse na pokoji 😀 😀 môj je vždy po mrške taký 😀

azzura
3. jan 2012

@mata_ba vsak ked chlap je chori tak umiera 😀

mata_ba
3. jan 2012

@fifitko25 ano to velmi dobre poznam 😀 😀 😀 ale jasne,ze ho necham..nech sa mi len vylieci..drobcek moj 110 kilovy 😀 😀 😀

fifitko25
3. jan 2012

@vardzikova to som si tiež povedala a zatiaľ som nevydržala.... teda posledný cyklus hej, lebo som cítila mršku hnusnú, že už ide 😠

vardzikova
3. jan 2012

@azzura jedno lepšie ako druhé , momentálne do seba tiskam jogurt s tými semenami 😀 😀

kikaneu
3. jan 2012

@vardzikova a či ja viem, mne včera končilo VIPko, tak som porovnávala svoj graf a videla som + tehu test už na 9DPO, ale bol tam na 4 DPO výrazný pokles teploty, až pod čiaru, asi implantačný 🙂

fifitko25
3. jan 2012

@azzura svätá pravda, troška bacilov a už sú odrovnaní..... 😀

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba 😀

azzura
3. jan 2012

@vardzikova ja som uz dojedla rano a aj dopila ten grep

kikaneu
3. jan 2012

@lucecita veď jasné 🙂 za skúšku nič nedáš 🙂

mata_ba
3. jan 2012

@azzura horsie ako deti 😀 ale moje zlaticko ide z extremu do extremu...najprv kasle na liecenie sa a potom bum..hotovo..umiera 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@fifitko25 ja som to tiež nevydržala.. mrcha mi meškala dva dni a hned som testovala ale to bolo ešte v norme takže netestujem... 😠

azzura
3. jan 2012

@fifitko25 tažko znasaju chorobu, hruza

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu mojka kde maš graf?